paranormal activity

ååh blir så jävla irriterad på mitt internet hemma, det har inte funkat på 2 dar nu :o nått är knas! men som tur är fick jag låna annis data idag eftersom jag ska sova hos henne o snart ska vi kolla på paranormal activity! fyfan va rädd jag är :p har hört att den är skit hemskt. tur att vi kan trösta oss med chips, dipp o cola :D

igår var det en vanlig skoldag sen efter skolan gick jag o anni till liljeholmens galleria och kollade runt lite och vi hade tur som fick rabattkuponger innan :p köpte ett par mjukisbyxor och en halsduk på cubus sen åkte vi vidare till stan. i stan gick vi o kollade runt o köpte massa fina saker :9 ska visa sen på bilderna när jag kommer hem, har dom inte här. är väldigt nöjd med mina köp :) efter stan åkte jag hem och chillade, datan funkade inte så det va lite tråklgt.. men hitta på lite annat :) sen sov jag..

imorse höll jag påo komma försent för jag hade en dålig hårdag, men jag hann :) mötte emma först också o gick tillsammans med henne. dom första lektionerna va sega o ointressanta som vanligt men den sista va fett intressant, det handlade om psykiska sjukdommar och kom o tänka på mitt ex. du borde gå o kolla om du har någon diagnos vännen ;) jaja, när lektionen va slut gick vi tuben o åkte till stan, änengång. big city life u know ;D anni köpte ett par mysiga skor sen drog vi till hemköp o köpte chips och efter det åkte vi till farsta där jag köpte en skit fin väska :) när vi va klara åkte vi hem till anni o here we are! åt nyss mat så vi är mätta o belåtna. skönt o äntligen va innte i värmen, det är fan bajskallt ute :p menmen nu ska förbereda oss för filmen. så ni vet så älskar jag er mina vänner och familj ifall vi dör!! pusspuss

Kommentarer
Postat av: lisa

hahah skön du e, aa han borde kolla sig ;)! <3 filmen e obehaglig som fan :s

2009-12-01 @ 19:23:28
URL: http://lisaagustavssons.blogg.se/
Postat av: shiren

hej vill inte bråka med dig eller så!



men de är lite fel utav dig att du skriver så om mawe i din blogg. varför skriver du så ? tänkt om de skulle bli något mellan er igen i framtiden, vad skulle du säga då ? de är bara barnsligt !!! man ska inte skriva så om någon människa! tänk innan du skriver något !



Han är människa och alla människor gör fel någon gång( om han har gjort de nu) och du har inte rätt och skriva så om någn !



puss ha de bäst !!!!

2009-12-03 @ 22:25:24
URL: http://shirday.blogg.se/
Postat av: shiren

Jag ville bara säga mitt, tyckte bara att det vara onödigt och skriva på din blogg om honom . ( som du säger så har han gjort illa dig mycket ) men man behöver inte skriva elak saker bara för de ! du kan säga de till honom istället. varför ska alla få veta om eran bråk , de bara barnsligt!



men men så du vet mawe vet inget om de här,men bryr mig om mina vänner ! (de gör alla)



ville bara säg de ( tråkigt att mawe har vart så mot dig som du säger :S ( för han är underbar vän när han är med mig)



tja rå

2009-12-04 @ 15:36:39
URL: http://http://shirday.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0