Dagens låt: Jah Cure - Longing For


Dangerous

hej alla :) har precis duschar, fett skönt det var. den här dagen har varit jobbig och tråkig.. för det första va inte mickis i skolan :( och för det andra var det bara allmänt boring, vi gjorde typ ingenting i skolan, men det va ganska kul på idrotten för då körde vi boxning, så akta er killar ;) hähä! efter skolan mötte jag sanna i gullmars och då åkte vi hem tillsammans och chillade hos henne ett tag, satt vid datan och kollade på youtube klipp och pratade, det va najs. mickis ska komma hit sen och sova för vi ska på museum imorgon med skolan nånstans på djurgården, skönt då slipper man skolan ett tag fast vi ska ju tillbaka sen men ändå. hihi har min nya hårfärg framför mig, mörkblont, är fett sugen på att färga nu men jag pallar inte. min nya look ska bli ljusbrunt hår med blonda slingor, fint till sommarn sådär satt det kan bli solblekt också :) nu är det bara 3 dagar kvar i skolan sen är det påsklov, hoppas man får nått stort påskägg på påsken då (a) .. jaja, nu ska jag fixa lite saker och måla naglarna innan mickis kommer för då ska jag krama om henne!!

puss på er nötter


sunshine

alå :D är hemma hos rhick. har precis fixat mig klart, ska äta frukost snart och sen åka till skolan :) det är soool ute också, är fett glad för det. hände mycket jobbigt igår så pallade inte va ensam, så åkte hit.. börjar 20 i 11 idag, fett skönt! har idrott också och slutar halv 4, helt okej.
jag skriver sen, ha en bra dag. puss!

Dagen låt: Bow Wow featuring Jagged Edge - My Baby


BUSTED! eller inte..

haha omg! idag var jag och mickis och kollade runt i globen och där köpte jag en hårfärg, ett par string och strumpbyxor och efter åker vi till cubus i farsta och på nått konstigt sätt så piper det när jag går ut därifrån och dom stoppar mig såklart och ringer dit en civilare och han börjar snacka med mig ba: lägg fram allt du har tagit blablabla.. jag ba: men jag har inte tagit nått jag har köpt hårfärgen på h&m i globen för typ 1 timme sen.. han ba: kolla kamrerna och se ifall hon tog det och dom kollade och vi fick stå och vänta fett länge och sen säger dom ba nej hon finns inte med på kameran och då gav han tillbaka hårfärgen och lät oss gå.. asså shiet, fett synd! blev nojjig där asså även fast jag inte hade tagit den :p damn jag skakar fortfarande.. men jag antar att jag ser lite krimenel ut (a) menmen nu sitter jag hemma hos mig med mickis, vi kom precis hit. ska väll äta nått snart och göra kaffe, muuuuuuuuums! båda vi har varit fett trötta idag så dagen har varit seg och tråkig :/ fast det var kul i skolan när vi tog massa närbilder på souhayl som blev helt knas och sen satte ihop alla till en video med bakgrundsmusik till, ojojoj va rolig den va, vi garva ihjäl oss :D har varit paain att gå också, hade mina nya converse och fick värsta skavsåran plus en tung väska och ont i ryggen samtidigt som mickis hade tun väska och varm jacka.. haha vi gick och klaga hela tiden, så jävla typsikt oss :p i veckan ska jag nog gå runt och dela ut lite cv:n, behöver jobb nu asså.. det är knas! nu ska jag va social mot mickis, pusspuss!


här har vi ollonhuvvet souhayl:



mina och mickis skor. sa ju att vi hade tråkigt:

godnatt

nu ska jag fixa allt till imorgon, lägga fram kläder osv sen ska jag sova. är fett trött :/ börjar halv 10 imorgon, ganska soft. följde med sanna till pizzerian förut sen följde hon med mig hem. vi chillade kollade på filmen how high och lyssnade på musik och pratade minnen. love yah girl <3 har ingen aning om vad som händer imorgon efter skolan, tänkte åka till adidaslagret eller nått ;) sov gott!

pöss gangsters


red man, våran babyboo!



haha fett gammal bild! <3

minnen

alå, sitter här med sanna och lyssnar på massa gamla låtar och pratar minnen. shiet vilka saker man har gått egenom.. det är sjukt :/ vissa saker glömmer man aldrig. vi har gjort allt tillsammans och det betyder så mkt. vi träffade våran första kärlek samtidigt och det tog slut samtidigt. allt som händer den ena händer den andra. alltid ska vi hålla ihop sanna! älskar dig <3

Xzibit - Paparazzi



Dagens låt: Team Blackout - J5 On 'Em (Feat. DJ Webstar & Boogie Black)


haha knashelg

alåå sötisar!
kom nyss hem. har varit en lugnt helg, har inte festat nånting på 2 veckor :O daamn! har chillat med rhick hela helgen, bara tagit det lugnt, kollat på film, gamat och sånt. i fredags var jag och mamma på utvecklingssamtal i skolan, det gick jättebra. efter det åkte jag på jobbintervju i st:eriksplan... vi ska inte prata om hur det gick :p kan bara säga såhär, prata inte om att du vill jobba med barn när ska söker jobb till ett telefonbolag! dom frågade vad jag ville jobba med senare och då sa jag barn såklart. "jag vill jobba på dagis och så vill jag jobba in nån fond och hjälpa barn i afrika." ni kan ju tänka er hur det gick. nooot good! menmen, får satsa på nått annat, ändå fett tråkigt o sitta och prata i telefon hela dagarna :p efter intervjun åkte jag till rhick i snöstormen. vi köpte pizza och kollade på film som vanligt. haha fett kul igår när vi skulle till ica och köpa lite cider så när vi skulle betala så frågade hon i kassan efter bådas leg bara för vi va med varann men jag hade inget leg så då fick vi inte köpa och rhick ba: "ah det va ju idiotiskt, men vad ska man göra, det är ju sverige.. blablabla" sen gick han tillbaka in i affären och hon i kassan blev fett nojjig och sa till en annan kärring att han hade blivit fett lack och att hon skulle ringa vakterna, för hon trodde typ att han skulle baxa och gömde kärringen sig bakom en kassa och kollade efter rhick i affären och samtidigt pratade i tellen. när han kom tillbaka köpte han cola och dom lekte fett smarta då.. ååh vad jag garva :D på kvällen kollade vi på saw 4 eller 5, vad det nu är.. åkte hem idag vid 1 och nu äter jag godis hihi :) fett skönt, nu är det bara 1 vecka kvar tills loveeeeeet, jag längtar som fan!! ikväll kanske mickis sover här, vi får se :) saknar henne som fan <33 nu ska jag duscha och fixa massa saker och sen typ diskutera med mamma om saker jag ska göra hemma, typ städuppgifter och sen får jag pengar för det ;) goodie!

ha det bra vänner. puss på er!




jobbintervju idag

hellu. fredag idag, fett skönt :)
ska på utvecklingssamtal med mamma kl 2 och efter ska jag till st:eriksplan på jobb intervju och sen till rhick. souhayl hade ju anmält mig till jobbet igår och jag trodde inte dom skulle ringa direkt, men dom ringde igårkväll och sa att jag skulle komma på gruppinytervju imorgon och att jag skulle ha med mig ett cv och ett foto på mig själv så jag fick springa hem till pappa och skriva ut det. hann blev klart och det blev bra :) är så jävla nervös asså, hoppas jag får jobbet! efter kanske jag och sanna ska mötas och lämna in dansansökan men jag vet inte riktigt än. nu ska jag gå och äta frukost och sen fixa mig. hörs sen!

kram


mickis i don't wanna loose u! <33

Dagens låt: Tydis Ft Chingy - You Make Me Say


Shopaholic

hej igen :D

kom nyss hem från stan. har varit där hela dan med min älskade mickis, från kl 2 till 5 typ :) vi har haft jätte mysigt, som vanligt. gick runt i solen, fast det var lite kallt, kollade i affärer och köpte lite saker. haha vi blev hungriga så vi gick och köpa godis, "nyttiga" vi har blivit va? (a) vi satt inne på lava och åt godis och värmde oss sen gick vi vidare och kollade runt. nu är jag hemma, väntar på att mamma och stefan ska komma hem med maten, ska äta tonfisksallad med pasta :D skitgott! ikväll ska jag nog bara chilla hemma, ska ju på utvecklingssamtal imorgon med mamma kl 2 i skolan. fett jobbigt :/ får se vad som säger då :$ håll tummarna för mig! grattis till rhick som nästan har fått jobb, kommer bli värsta rik snart, du vet väll att jag älskar dig? ;) HAHA! träffade först sanna en stund i tc och sen helt plötsligt bakom hörnet kom sandra och angelica, sötnosar, kul det va och träffa er :D jag och sandra ska snart kolla resa utomlands till sommar, åh va kul det ska bli. hihi la in massa nya låtar på min ipod idag som mina älsklings tjejer skickade igår. skitbra låtar, tack! <3 souhayl kanske ju ska fixa jobb åt mig så idag ska han skriva upp mig och sen får vi se om dom ringer, hoppas! är verkligen i stort behov av pengar nu innan sommarn, ska spara som fan! SKA BLI VÄRLDENS BÄSTA SOMMAR! <3
<----------------------------------  kolla jag fixa lite nytt på min sida igår, en lila ipod. fin va? :)
men ska taggish nu, hörs sen! puss på er


köpt idag:


Grå jacka från Divided, 249 kr
Jeanskjol från h&m, 298 kr
Lila väska från cubus, 249 kr
Solglasögon från åhlens city, 179 kr


Lite bilder från idag:





godmorgon! studiedag idag ;D

hej sötnosar!

vaknade kl 10 imorse och gick direkt och duscha, kom precis ut ur duschan, fifan va skönt det va :) studiedag idag som sagt! ska träffa mickis i stan och sitta på bryggan i gamla stan och steeeka i solen och sen gå runt och kolla i stan. ska föna håret nu sen sätta på mig min fina nya bh och såklart resten av kläderna och sen fixa mig. mamma håller på att göra frukost nu, va länge sen jag åt frukost hemma med henne, känns som jag är barn på nytt när jag väl gör det. ska bli mysigt :) kaffe blire, spikat! har typ blivit beroende av det (a) aja.. jag skriver senare! pusshej

haha måste ba visa en bild när jag va blond! kollar hur mycket det har förändrats:

då:


nu:


vilket passar bäst?
jag tycker iaf brunt är min färg eftersom jag har mörka ögon och så :)

Dagens låt: Bone Thugs-N-Harmony - Tha Crossroads



låten väcker upp massa minnen från sommaren 2007. sanna kommer du ihåg? ;)
i´ll never forget <3


gokväll fuckers

hej igen! haha jag somnade direkt när jag la mig i sängen förut, sov 2 timmar typ, helt död :p tror jag behövde det asså. brukar inte kunna sova mitt på kvällen så jag va fett förvirrad när jag vaknade. har precis kollar på tv med mamma och stefan och åt 2 mackor och en kopp kaffe, gottgott! är fortfarande trött men blev lite rastlös nu :p ska typ duscha, städa mitt rum och så. mickis kanske skulle komma hit sen, då ska vi kolla på film och äta godis och sånt och sen sover hon hos mig. hoppas! glömde berätta i förra inlägget om en film vi såg i skolan idag, fyfan va hemskt den va :( grät som fan i vissa scener. det handlade om gangsta ligor i rio de janeiro som mördade alla, barn, kvinnor, alla! och dom stal från affärer och folk som hade pengar. allt va kaos där! i en scen så blir en litenliten kille skjuten i foten utan anledning och det gjorde så jävla ont i mig att se när han ba skrek och grät av lidande, då kom tårarna. tänkte gå ut från klassrummer för jag klarar inte av sånt där och plus att det är en verklighetsbaserad film.. hemskt asså :/ barnen tog efter som äldre och tillslut tog barnen över. jaja :/ nu fick jag iaf reda på att mickis kommer hit :D JIPPIE! <3 vi ska ha så mysigt! som alltid :) imorgon vet jag inte vad som händer, vi får se. ska gå och duscha nu och så, cyaa :D

pussar


längtar tills jag också få ligga på stranden utomland i sommar, fyfan va najs!



jag och sandra i turkiet i somras, underbart! i sommar ska vi också iväg nånstans, läängtar!

trööööööööööööött

asså jag är helt död, vet inte varför :/ pallar inte med nånting. har varit ganska lätt att gå upp på morgonen i 2 veckor men idag kunde jag knappt komma upp.. har varit seg hela dagen och inte fått nått gjort. menmen det är sånt som händer.
orkar inte skriva så mycket, är inte på så bra humör just nu. började halv 10 idag, tråkig dag, slutade halv 4 efter ett matte läxförhör, wow mvg! åååh såg en jätte söt mulatt bebis i skolan idag också, jag dooog. den kolla med sina puppy eyes på mig, ville ba ta den och springa hem (a) åkte hem direkt och satte på hörlurarna med högsta volym och försvann in i min egen värld ett tag. music is my drug <3 när jag kom hem åt jag middag sen har jag ba chillat framför datan. igår träffade jag sanna, det va jätte länge sen, har saknat henne så mycket! vi gick till vivo och köpte lite godis och dricka sen köpte vi comviq kompis från bådas hade gått ut. vi gick en lång promenad och pratade om allt som hade hänt och sen va vi hos henne ett tag, åt lite och bara myste. vi kom överrens om att lämna in danslappen (ansökningen) på fredag efter mitt utvecklingssamtal och sen ska vi gå runt i stan och kolla lite. är ledig imorgon, fett skönt! får se vad som händer ikväll, kanske hittar på nått eller chillar med nån annars är jag ba hemma. puss&kram



Låt

Sheri - Hit and run




Thet say you never know what you have until you loose it
if you promise your girl something, you better do it
you can't tell a woman you love her, are you stupid?
words don't express your love.. you gotta prove it!

lila <3 rosa

hej igen! som sagt mötte jag mickis i stan imorse och och köpte en tröja och jag några saker, ett par skor, trosor och bh. skit fina :D ska visa sen! mickis va iaf jätte söt idag med sin rosa betty boop dräkt (tröja och byxor). <3 efter stan åkte vi direkt till skolan och hade engelska först lektionen. på lunchen åt jag nått vegtariskt, typ nån risblandning och nån gryta. det va helt ok :) åt macka och sallad till det. resten av dagen va chill, sista lektionen va gympa och vi spelade basket, jag va fett aktiv asså :p vi värmde upp lite sen spelade vi match. va helt slut efter gympa och på det hade jag skavsår av mina nya skor, fick gå som ett mongo hem, skämde fett mycket.. men nu är jag hemma och jag har nyss ätit korv och makaroner. är fett glad nu för jag har typ 3 jobb på g, på burger king, telefonförsäljning typ och sen på en klädbutik. hoppas jag får nån av dom and make some moooneeey ;D pratade med souhayl om marocko resan igår och det blir nog av, det är nästan säkert iaf. han ska kolla upp hur mycket det kostar och om allt går bra. jag håller tummarna :D ska bli så jävla kul isf! GE MIG SOMMAR! sveriges väder är knas asså, imorse var det värsta solen och sen på en sekund blev det snöstorm, jag pallante med det här asså. kan det inte bara bli sommar? :( ikväll blir det väll bra chill, har inget speciellt att göra. typ gå och köpa comviq kompis för mitt har gått ut. men nu ska jag kolla på den vackra solnedgången och drömma mig bort. ha det bra sötnosar! puss

GLÖM INTE ATT DET ÄR VÅFFEL-DAGEN IMORGON, GAAAAAMA!



det jag köpte idag:


Pumps från h&m, 298 kr
BH från h&m, 79 kr
Trosor från h&m, 39 kr


söta bilder på mig och mickis som vi tog idag:





ousman hetast i min solglasögon:


jag <3 lila:





sooool!

jag är så jävla glad nu, vaknade upp av att solen lyste in i mitt rum. så jävla bäääästbäääst! :D TACK GUD! jag hoppas att solen stannar nu och föralltid. så att inte den där snön kommer tillbaka..
gick upp kvart i 8 idag, har precis fixat klart mig, håret, sminket och kläderna. ska typ äta nånting snart. har egentligen sovmorgon men mickis va envis och ville dra med mig på stan innan för hon ska köpa en tröja, så jag sa okej. så vi ska mötas typ 10 i 10 i tc och kolla runt en stund sen åka till skolan. idag har vi gympa, måste träna hårt! vi ska typ spela basket.. efter skolan har jag ingen aning om vad som händer, vi får se.

byebye sweeties <3

jag i turkiet

give me!

asså åh jag vill verkligen ha dom här skorna, jag drömmer om dom! skulle göra vad som helst för att få dom. lila min älsklings färg också.. jag dör för dom! i varje affär jag ser dom går jag in och prövar dom.. är helt besatt! GE MIG! :(




bläbläblä!

så här ser sveriges sommar ut, palmer med snö på, hahahah! fyfan vad jag hatar snön, längtar till sommaren..

lyckad dag

HEJ alla glada :D igårkväll chillade jag bara hemma, pluggade klart engelskan och sen kollade jag på beck, The Parkers och mad tv. älskar dom programmen! sen somnade jag lite senare och gick upp idag halv 8 och fixa mig till skolan. mötte mickis i liljeholmen som vanlig och gick tillsammans till skolan. på andra lektionen redovisade jag, mickis och fia om fetma och det gick jättebra :D får se vad vi får för betyg. på engelskan gjorde vi klart våra noveller och jag rättade johans och jag rättade hans. han tyckte iaf att min va bra så vi får hoppas att theo också tycker det :p vi fick sluta en halv timme tidigare och då åkte jag och mickis in till stan, där köpte jag skor och lite annat fint, ska lägga upp en bild sen och visa. blev jätte nöjd iaf :) nu är jag hemma och ska typ äta eller nått snart och sen ba ta det lugnt. imorgon börjar vi 20 i 11, så jävla skönt! och så har vi gympa som är fett kul. skönt att vi bara går till onsdag.. nu är det bara den här veckan och nästa vecka kvar och sen är det lov, jag längtar som fan, ska kanske på kryssning med mickis och några andra då. hoppashoppas! skit asså sitter och lyssna på nån unge här utanför jag bor som har skrivit i typ 10 min, som att nån ska döda han eller nått.. fett irri! men blir orolig :/ hoppas inget farligt händer honom..


här är det jag köpte idag:


En lila jacka från Divided, 249 kr
Vita converse från DNA, 599 kr
Svart BH från H&M, 129 kr
Lila armband från Gina tricot, 199 kr
Silvriga stora örhängen från Gina tricot, 79 kr
Deadem från Gina tricot, 59 kr



Mian, me myself and i:




i love it!

här är lite bilder från Run's house. jag blev tvungen, jag älskar dom så mycket. världens sötaste familj <3 och kolla på deras söta lilla bebis miley! love yah











whooo's house? MY HOUSE!

alåalå alla! <3
kom hem från en stund sen har chillat med rhick. igår va jag med mickis hemma hos henne hela dagen, vi chillade framför datan, åt kebab oh jag pluggade lite engelska. sen försökte vi hitta nått roligt att göra på kvällen men alla va fett tråkiga så jag blev fett uttråkad och ville ba sova. senare åkte mickis på fest och jag mötte rhick, vi kollade på en skit läskig skräckfilm, jag höll på att bajsa på mig :O och rhick den jävlen somna så jag fick kolla på den själv. efter filmen och daimglassen sov vi. vaknade vid 1 idag och då åt vi, jag åt nudlar och rhick åt nån ris och ägg röra, samtidigt kollade vi på whooo's house? run's house! åååh det bäst. vi har kollat på massa avsnitt nu och jag har blivit besatt, dom är mina förebilder. önskar att jag också va deras barn :( dom har alltid så kul och dom är världens sötaste familj. och nu är dom ännu sötare när dom har adopterat en liten söt unge :D har aldrig sett nått sötare. så, jag dör för dom! ska sätta på det nu förresten! idag ska jag ta det lugnt hemma har ganska mycket att göra, kollar run's house, plugga engelska och göra klart novellen om min sommar 2008, äta, duscha osv. imorgon börjar jag halv 10, de najs ;) sen slutar vi vid 2 och då ska jag nog åka och köpa skor. den här veckan kommer va fett najs för vi har går bara måndag, tisdag, onsdag, för på torsdag har vi studiedag och på fredag ska man bara på utvecklingssamtal och det tar ju typ va en halvtimme.

PÖSS

här är lite bilder från helgen:






lördag

hej älsklingar!

är hos mickis nu, har precis dushcar fyfan va skönt det va :D känner mig så jävla fräsh nu asså. igår åkte jag och mickis till globen och va med souhayl hos hans brorsa. vi chillade där, kollade på film och så. det va egentligen meningen att vi skulle festa men  det fanns ingen dricka. souhayl och onur åkte för att fixa det, men det blev inget så vi drack några 3,5:or öl och satt och snacka med souhayls brorsa, han är så jävla trevlig. producent och allt, naaajsnaaajs ;D och dom hade en jättesöt hund, en mopps, som vi gosa med hela tiden. guuud va söt den va, ville ba äta den! en sån ska jag skaffa :) värsta men in black hunden. iaf, när klockan började bli mycket, typ 12, så åkte vi vidare för vi va fett festsugna, skulle typ på en fest i sumpan, men blev inget där heller så va på fett dåligt humör. vi åkte till tc och mötte upp några kompisar och stog och snacka med dom ett tag, sen åk vi lite på donken och mickis satt där inne typ 1 timme för  henne mob funkar inte ute.. tillslut kom vi överrens, mickis skulle till nån killkompis och sova där och jag mötte upp rhick i solna. idag skulle jag och mickis mötas vid 12 i tc och sen åkte hem till henne, fixa oss sen åkte till stan och sitta på bryggan i gamla stan, men så blev det inte för mickis mob va avstängd. tillslut fick vi tag på varann och möttes i tc och kollade efter skor till mig, men hittade inga.. sen åkte vi hem till henne, helt trötta.. åt lite och nu har vi båda duschat! ska typ plugga lite engelska och sen kolla vad som händer ikväll. holla at me om det händer nått kul :D tog massa bilder igår, jag och mickis blev så fina ;) lägga upp dom sen när jag är hemma.

puss & kram

äntligen helg

sitter hemma hos mickis nu, åkte med henne hem efter skolan får vi ska göra nått ikväll :) slutade 20 i 4 idag, så jävla jobbigt med 3 timmars musik.. blev helt trött :p jag och mickis lärde oss iaf några ackord på piano och gitarr, skit stolta! gick iaf bra att redovisa om låten Lloyd - life, men det blev ingen redovisning om fetma för vi hann inte, ska göra det på måndag ist. i skolan åt jag nån pyttipanna och grönsaker, ganska gott :p och mickis åt kebab med ris! det är fett kallt ute nu även fast det är sol, men hoppas det blir varmt imorgon för då ska jag och mickis chilla på bryggan i gamla stan, det är så mysigt där. ska kolla på skor också, blir nog converse :) ikväll ska vi antagligen festa, får se vart vi ska va. tror iaf att vi ska träffa souhayl och kanske chilla hos han brorsa. hoppas det blir kul! men nu orkar jag inte skriva mer, är fett trött. ska va social  mot mickis och hennes familj och mysa med henne hundar lina och arakk, så guuuulliga! massa pussar på dom. tror vi snart ska äta, hoppas det blir nått gott ;) men är inte så hungrig så ska bara ta lite. efter middagen ska vi väll börja fixa oss inför kvällen :D vi ska bli snyggast ever!

puss på alla <3

ny dag, ny jacka!

hellu alla läsare! kom hem för nån timme sen då åt jag tacos, det va fett gott! började halv 9 idag, är helt död på mornarna när vi börjar så tidigt, men idag kom jag upp iaf. dagen har varit rätt chill, jag och mickis jobbade som fan med det nya kapitlet i matten och nu ligger vi först ;) vi är bäst tillsammans! du gör min dag, utan dig skulle jag bajsa på skolan och allt annat. och sen fick vi reda på att vi fick g på vårat förra matteprov så är fett glad nu :D börjar gå bra i matten. på lunchen åt jag lite pannkakor sen pasta med nån köttfärsröra med grönsaker sen delade jag och mickis på en tallrik med bara grönsaker, så jävla gott :D efter skolan åkte jag och mickis till tumba för att köpa en jacka till mig och den va jättefin, en skinnjacka var det. fick pengar av pappa idag också så ska köpa ett par converse nåndag :) påväg till tumba satt på vi tåget, lyssna på musik tillsammans och åt macka, smoothie och babymorötter, haha! efter vi hade varit i tumba åkte vi hem. imorgon börjar vi halv 9 igen och då ska vi ha redovisning om fetma, jag, mickis och sofia, kommer gå skit, har inte läst nånting men ska göra det ikväll. sen har vi en läxa i musiken, vi ska ta med varsin låt och spela upp för hela klassen sen berätta lite om den. ska visa Lloyd - life som jag skrev förut. haha typ bara rockare i min musikgrupp så ingen kommer typ gilla den, men jag älskar den och det kommer några andra också göra :) ska bli kul och lyssna på vad alla har tagit med sig. va så gulligt när jag kom hem, då satt mamma, pappa och mammas kille i köket och mamma sa att hon längtar efter barnbarn (a) åååh, vill ha nununu! små söta mulattbarn. min mamma kommer va helt besatt av dom :D längtar.. måste ba hitta en bra pappa först ;) imorgon efter skolan ska jag med mickis hem och sen ska vi typ hitta på nått med souhayl, typ festa tror jag, ska bli roligt. får se vart vi ska va, kanske ska va hos hans brorsa i globen :) nu ska jag duscha, tvätta mina vita skor som är fett smuttsiga, plugga och lite annat.. ha det bra alla sötnosar!

<3

sexiga simon på lektionen! SCCHHTEEK!




min älskade mickis på tåget idag, alltid lika söt <3


RJ Helton - Missing Me lyrics

I love the way it feels when you touch my hand
Don't wanna let you go
I love the way you say that I am your man
Don't understand why we can't go on and go on
Don't understand why
You don't belong in my arms

Ohh

And even if I cried a thousand tears tonight
Would you come back to me
And even if I walked on the water
Would you come out to sea
Now I can't spend my life standing by
Cause even when I miss you
You're still not missing me

It's funny how my heart just won't let it go
I just don't understand
It's crazy how the pain seems to overflow
The memories of you here with me by my side
I can't deny that you are the love of my life

Ohh

And even if I cried a thousand tears tonight
Would you come back to me
And even if I walked on the water
Would you come out to sea
Now I can't spend my life standing by
Cause even when I miss you
You're still not missing me

And I still cry for you
And I would die for you
I can't believe all the words I heard you say
And I still long for you
And I was strong for you
I can't believe that you'd throw it all away

I still cry for you
I would die for you
I can't believe all the words I heard you say
I still long for you
I was strong for you
I can't believe that you'd throw it all away

And even if I cried a thousand tears tonight
Would you come back to me
And even if I walked on the water
Would you come out to sea
Now I can't spend my life standing by
Cause even when I miss you
You're still not missing me

I still cry for you
I would die for you
I can't believe all the words I heard you say
I still long for you
I was strong for you
I can't believe that you'd throw it all away

Now I can't spend my life standing by
Cause even when I miss you
You're still not missing me

memories never dies

hej igen! kom nyss hem typ, har varit barnvakt från halv 5 till 8 så är helt slut nu.. blev däremot lite rikare ;) inte så mkt, men det är ändå nått. blev fett glad idag när jag vaknade och såg solen, min önskan hade slagit in. kan inte leva utan solen, den får mig upp på morgonen och den gör faktiskt alla mycket gladare och socialare. tummen upp för det! började halv 3 dag, skulle ba dit och göra matteprovet, gick väll sådär, svara på alla frågor men det va svårt.. efter skolan gick jag och mickis och köpte varsin jättegod macka och sen åkte vi till stan. vi gick runt och kolla lite och drog ut på tiden så jag inte skulle komma för tidigt till barnen. va i skogskyrkogården vid halv fem hemma hos barnen. först spelade vi kort, och lilla hilda vann, så söt, hon blev helt överlycklig. hugo va sjuk så han gick och la sig i soffan och kollade på tv, så vi kom efter. vi hade jätte mysigt, alla hade täcke på sig och låg och kollade på bolibompa. senare gick vi ner till köket och åt lite mackor sen fick dom välling. efter ett tag somnade hugo på soffan så jag bar in honom i sin säng och då läste jag en bok för hilda så hon också somnade. när dom sov höll jag på att somna i soffan framför tv:n men sen kom mamman hem och då gick jag. höll på att frysa ihjäl för hade bara en tunn jacka på mig, men musiken fick mig att tänka på annat. när jag väntade på tuben i skogskyrkogården satt jag i en av trästolarna och tänkte tillbaka på gamla minnen.. det är inte lätt :/ nu är jag hemma och ska kanske plugga lite sen typ duscha. börjar halv 9 imorgon, fett jobbigt :( menmen.. efter skolan imorgon ska jag till tumba och pröva en ny jacka, hoppas den passar! längtar till helgen som fan..

Det här är dom bästa låtarna jag nånsin har hört, dom får mig att tänka tillbaka på allt som har hänt i mitt liv.. saker jag ångrar och saker jag aldrig kommer glömma som jag är stolt över. lyssna och njut, världens bästa låtar. dom säger allt <3

Young Steff - Disintegrate



 RJ Helton - Missing Me


tjooohoo

godmorgon alla sötnosar! är lediga idag typ, fast vi ska till skolan halv 3 och göra matteprovet sen får vi gå.fett skönt iaf :)
hoppas jag klarar provet! efter det ska jag åka till skogskyrkogården och va barnvakt, vet inte hur länge så vi får se. sen åker jag antagligen hem och pluggar eller nått, har musikläxa, vi ska skriva om en artist och en låt som den har gjort, fett jobbigt. skriver om Lloyd - life :) älskar den låten, så jävla fin! vi hade en uppgift till idag, skulle läsa några sidor om sex och svara på 6 frågor, väldigt intressant ;) lärde mig faktiskt lite nytt.. sen måste man göra en egen fråga och besvara den så det ska jag väll göra nu så det blir klart. men vet inte vad jag ska ställa för fråga, helt trött i huvvet nu :p sen ska jag ner och äta frukost och sen fixa mig klart. möter väll mickis innnan och går tillsammans med henne som vanligt. min älskade lilla mickis <3
igår hände en sak som gjorde mig ledsen, arg och förvirrad. fattar inte att folk vill förstöra hela tiden, skaffa ett liv! asså vad är det för mening att sitta och hitta på nått bullshiet så att nån ska bli arg på en? svara på det!? men whatever, det är ju som det är. men man borde ta reda på sanningen innan man bara kastar iväg nått som betyder.
nu ska jag göra klart allt, ha det bäääst!

PUSS

Lloyd - life


Me n' u <3

Danny Fernandes - Fantasy




Min och mickis låt 4show! <3 vi lyssnar sönder den tillsammans, när jag hör den tänker jag på dig för det va du som visa den för mig och jag fastnade direkt. älskar låten, men älskar mickis mest!

-

Gumman vill ba säga att du är det bästa jag har, allt vi har gjort hittils är minnen jag aldrig kommer glömma. är så glad att vi blev så bra vänner, släpper dig aldrig! vi är så lika, samma humor och intresse. har alltid lika kul med dig och du får mig alltid att skratta. du är värd mer än guld och du är bara min mickis. jag älskar dig hjärtat! <3

:)

haha skönaste dan idag! började 20 i 11 med engelska, vi började med egna uppsatser inför nationella och jag ska skriva om minnen från en bra sommar, ska skriva om sommaren 2008, då hände det fett mycket saker. hade en sommar-kärlek, fick moppe, gjorda massa mysiga och roliga saker tillsammans med kompisar och det bästa av allt, va med sandra i turkiet. på lunchen åt jag och mickis nyttig mat eftersom vi har kommit överrens om att vi bara ska äta nyttigt nu. hon åt kyckling och ris och jag åt biff och ris och sen tog vi en tallrik med maaaassa olika grönsaker, majs, sallad, morötter, pizzasallad, gurka och massa annat, det va skitgott! så duktiga ska vi va från och med nu (a). sista lektionen hade vi gympa och jag va fett taggad, efter som det är bra att motionera om man äter nyttigt så man går ner i vikt. och vi hade fett kul på gympan, va länge sen asså. först gjorde vi danskull så om man blev kullad skulle man dansa sen skulle nån ställa sig framför och dansa likadant, sen va vi i grupper och jag va med mickis, christian och ossian. alla grupper skulle hitta på 4 danssteg var och våra ägde, haha skönste, ni skulle bara ha sett! och ousman du va riktigt sexig måste jag säga, hahahahah! efter det körde vi ambulanskull och sist land, skepp och hav. när vi slutde åkte mickis och träna och jag åkte hem. märkte att det va fett fint väder, vill va ute fan. ska haffa nån som vill gå ut :) åååh jag älskar solen! imorgon ska jag va barnvakt halv 5 i skogkyrkogåren igen, ska va roligt. kanske kan äta lite mer mango sorbet som jag gjorde förra gången, har aldrig ätit nån godare glass :p får se hur länge jag blir kvar där. mickis kanske kommer över och sova hos mig ikväll, då ska vi chilla och plugga lite. HOPPAS! :D har forfarande inte lagt upp videon från i fredags för rhick är så jävla seg, han ska lägga upp den på youtube först och sen ge mig koden, så jag får väll vänta ett år till :) ne ba skoja gubben <3 men lägger upp den så snabbt som möjligt, för den måste ni se/höra.
haha roligaste på en lektion idag, therese våran lärare frågade: tycker ni att våran skolbyggnad är fin? och alla sa NEJ! samtidigt. haha jag, mickis och ossian garva ihjäl oss. lät som värsta kören :p

puss på alla sötnosar.



toarulle, toarulle

hej! kom upp i tid idag, halv 8. kors i taket! men jag måste ha varit jävligt trött för har inte sett nånting på hela dan, har sett dubbelt och jag fattade fan inte varför och nu när jag kom hem hade jag 4 linser på mig :O hur fan gick det till? måste ha somnat med linserna i igår (a) coco! iaf, började halv 10 idag så mötte mickis innan i liljeholmen sen gick vi tillsammans till skolan. hade typ ingen första lektion för vissa skulle redovisa så jag följde med mickis till sjukhuset för hon hade ont i handleden, (crazy girl). hon gick en tid en timme senare och då gick vi tillbaka till skolan och åt lunch, va nått konstigt namn på dom långa köttbullarna som jag kallar för bajskorvar eller fingrar och till var det stekt potatis och bearnesås, det va inte så gott men det gick ner för jag va hungrig. efter lunchen vi gick vi tillbaka till sjukhuset och dom kollade mickis handled och det var ingen fara med den, hon behöver bara lite bandage. sen hade vi lektioner som vanligt men slutade tidigt, kl 2, så det va skönt. jag och mickis åkte till stan och kollade runt lite efter skolan, hittade massa fina saker jag vill ha/ska köpa! det som står först på listan är iaf en skinnjacka och ett par converse skor, lila eller vita. när jag åkte hem mötte jag fanny i hökis och fick tillbaka min fjällis och sen gick jag hem och åt pannkakor. är helt död, hatar måndagar :/ ser verkligen fram emot lovet som är v. 15. kommer lägga upp videon från i fredags sen, skit rolig :D alla måste se, fast man ser inte så mycket så lyssna bara. det är iaf min humor (a) .. förresten, läste idag i tidningen att dom skulle ha rättegång med det där äcklet som hade stängt in hans dotter flera år i nått rum i källaren eller vad det va. hoppas han får fängelse förevigt och att dom hugger av kuken och torterar han grovt, ouf han ska lida, det är det ända rätta!
 
nu ska jag.. ah, jag venne :p vänta på att sanna kommer till mig. pratade med henne om dans ansökningen idag och vi ska lämna in pappret med ansökningen i veckan, hoppas vi kommer in asså, vill verkligen börja dansa igen!
GET LOW ;D

jalla bye <3


egoinlägg






söndag

wazzzzup!? kom nyss hem, va och åt kebab med sanna och rebecca nyss. grovt gott!
åkte till rhick igår vid halv 5, 5 tiden så mötte han mig i solna. vi gick hem till han, chillade i hans rum och sen blev vi cook hungriga så han gick och köpte pizza, jag åt hawaii och han caprisåååååsa :D blev fett glad efter för hade inte ätit på hela dagen. samtidigt som vi åt kollade vi på en fett bra film och drack moske vin som rhick kallar det, haha riktigt import! efter vi hade ätit chillade vi bara sådär, kollade på tv och så och senare kom en skräckfilm, shiet blev ba rädd av introt asså! venne om jag såg så mkt av filmen för jag va fett trött men den va iaf scaary. vi hade iaf fett kul, satt och kollade på inspelningar från kvällen innan när vi va några stycken hemma hos arthur, fett roliga dom va. rhick leker ball som vanlig och skrattar bara åt sig själv, men det är bra det är bra ;) sov gott efter en kväll med många intressanta och roliga diskussioner. u know, i got it from my mama, i got it from my mama.. när vi vakna sa muffinsen att kl va fucking halv 4, jag ba: neeej shiet, fett sent! sen somna vi om och nästa gång vi vakna va kl tydligen halv 8. ENLIGT RHICK! då blev jag fett nojig och kollade på min mob klocka och den va bara halv 1!! stannade kvar några timmar, vi åt chips och kollade på tv. åkte hem vid 5 och när jag kom hem duschade jag och sen mötte jag sanna och rebecca. nu ska jag ta reda på hur man lägger in videos på bloggen och ifall jag hittar så kommer jag lägga ut roooligaste videon från i fredag, hahahah! kl 9 ska jag kolla på beck, har sett avsnittet men den är fett bra, u got 2 see that! :D imorgon är det skola som vanligt, börjar halv 10 så det är lugnt. byebye tjockisar <3

rhick u remeber what i said about your brother? ;) hähä skojaaar!

Finns inga videos till dom här låtarna än men måste lägga upp ifall för dom bäst. lyssna sönder på dom igår!


So high





All i really needed


haha galen kväll igår!

asså är helt död nu, kom nyss hem efter en lång natt! det började med att jag mötte mickis i rådmansgatan och sen mötte vi souhayl, onur och moktar och gick till deras kompis som va 28 år. hemma hos han drack vi fett mkt för han bjöd. det var en riktigt fin lägenhet med höögt tak. vi chillade, lyssna på musik, drack och rökte vattenpipa det va roligt förutom att 28 åringen höll på som fan och klängde! han ville pussa min piercing och grejer så vi pallade inte stanna kvar. vi åkte till huvsta eller vad det heter och mötte upp rhick och gick hem till hans kompis "arthur" och chillade med några och rökte lite vattenpipa. haha ouf ni skulle ha sett när jag och mickis skulle ta oss dit, det va knas! vi hittade typ inte ens till tunnelbanan, vi ba: ey vi går bara rakt fram! men tillslut hittade vi och det roligaste va när vi skulle kissa i en hiss, sen åkte upp och ner och varje gång dörrarna öppnades fick vi vända oss så att man inte såg våra söta rumpor. haha! men på nått sätt, vet inte hur, kom vi fram :p stannade där över natten och är fett glad nu när jag har fått träffa rhick :D haha och mickis decka som vanligt! vakna av att jag va fett kissnödig och varm, höll på att dö! så jag och mickis gick upp och väntade på att blondie skulle bli klar på toan, sen gick vi in där och gjorde det vi skulle och sen väckte vi alla. fick lite kebab också, så jäääävla gott :D efter vi hade chillat ett tag åkte vi hem och nu mår jag inte så bra kan jag säga. ska snart äta och duscha och sen ska jag åka hem till rhick. vi ska äta pizza, kolla på film och chilla bara :) längtar!
haha bästa igår på musiken i skolan, jag, emma, stephie och therese gjorde bästa låten! stephie spelade trummor och vi andra sjöng, snooooooooooooooooooooooooooooooooooooopp, drop it like it's hot!!!!! hahahahaha

puss & kram





shululu

FICK VG I ENGELSKA REDOVISNINGEN OM REGGAE! :D :D är fett glad!
slutade 4 idag och åkte hem och gjorde pyttipanna och sen duscha jag. nu pratar jag med söta rhick i tellen och han sjunger så fint ;D hehe! längtar tills imorgon då ska vi ha så kul. ikväll blir det fest tillsammans med mickis och souhayl hemma hos nån snubbe :p ska bli grovt kul! men nu ska jag fortsätta fixa mig, sminka mig och allt har fett bråttom!

BLABLABLA RHICK, PUSS PÅ DIG OCKSÅÅÅÅÅÅÅ! jag hatar killar sådeså ;) <3


miss my girls

HEJ! sitter och skriver i min hälsodagbok som vi fick i läxa att göra. vi ska skriva om våran sömn, motion och mat i en vecka. ser ju inte så bra ut om man säger så :p har varit hemma från skolan idag också, mamma ringde nyss och sjukanmälde mig. har typ vart hemma hela veckan nu, det är så jävla tråkigt och jag saknar mina kompisar :( men imorgon ska jag till skolan för jag ska ju göra redovisning då som jag har tjatat om hela veckan.. igår blev den iaf klar så idag måste jag läsa på allt och kunna det utantill. haha drömde t.o.m att jag gjorde redovisningn och att det gick fett bra, hoppas det går lika bra i verkligheten. vaknade hyffsat bra tid idag, 12 ungefär. ska fixa mig lite nu sen typ äta nått för jag ska va barnvakt sen vid halv 6 så måste göra mig klar i tid så jag slipper stressa för det är det värsta jag vet :p men det ska bli mysigt att va barnvakt, det är bara o messa mig ifall det är nått :) saknar verkligen min mickis, känns som det va flera veckor sen vi träffades, hon ligger också hemma och är sjuk :/ krya på dig baby! ska typ träffa sanna en stund efter jag har varit barnvakt så det är ju bra. längar som fan till helgen nu, ska göra massa roliga saker :)

pusspuss

hm.. mamma har köpt ett skitbra hårspray, asså jag lovar! den är fett bra. :D klippoteket hair spray!
finns väll att köpa lite överallt, men har sett den på h&m iaf.


haha, dagen oufit! lite mysigt men ändå snygg sådär:


godmorgon bloggen

vaknade ganska tidigt idag, kl 11 :D stolt! gick upp och satte mig lite vid datan sen gick jag ner och åt frukost. nu har jag satt på the voice på högsta volym och ska snart sminka mig. det är så jävla tråkigt att vara hemma, tänkte gå till skolan men jag pallade inte. ska möta annelie i s:t eriksplan vid halv 5, 5 tiden för hon kanske ska köpa min jacka. sen får jag se vad som händer, orkar inte sitta hemma så träffar väll någon rolig :) ikväll måste jag fortsätt plugga med mitt reggae arbete, måste bli klar så jag kan träna in allt och kunna det utantill. hoppas det går bra asså, är fett nervös! den här veckan har gått fett segt, men det är väll bara för jag är sjuk, nu längtar jag bara till helgen, PARTY IN THE HOUSE på fredag! ska sminka mig nu, hörs sen! puss på er <3




Tips: Maxfactor mascara, false lash effect.


längtar till sommaren

sho, har varit hemma från skolan idag, är sjuk som jag sa igår :/ hör typ ingenting för det blir ju så när man är förkyld, det är fett jobbigt :/ gick och la mig typ 2 igår och kom upp vid 3 idag, knas asså :p har ätit frukost, duschat, städat och rensat min 500 bilder som bara är på mig haha. antar att jag stannar hemma ikväll om jag inte träffar sanna eller nått. tror att jag ska gå till skolan imorgon, jag behöver det! nu ska jag föna mitt hår, måla naglarna och sen plugga fett, måste bli klar med redovisningen om Reggae som jag ska redovisa på fredag. det har inte gått så bra för dom andra i klassen hittilis så då ska jag försöka göra bra intryck ;) på torsdag ska jag va barnvakt igen i skogkyrkogården, längtar! sitter och tänker på vad jag ska göra i sommar, längtar som fan, pallar inte med skolan längre vill ba kunna gå upp på morgonen och lägga mig på min baksida och sola, sommarjobba, resa, festa och massa annat! ska försöka va borta från sverige/stockholm så mycket som möjligt i sommar, har pratat om att åka med sandra till turkiet eller grekland och marocko med souhayl och så tar jag med nån tjejkompis också :) ååååh bajs på vintern, nu snöar det igen, pallante asså!

byebye


bajs på killar!

asså jag lovar, jag har slutat lita på alla killar! jag drar inte alla över en gräns men fan det finns typ ingen bra och mogen kille. alla är likadana, dom ser inte vad fan man gör för dom. är så jävla trött på det här. jag är verkligen en sån som vill ha långa och seriösa förhållande och när jag verkligen gillar en kille så gör jag allt för honom, och alla säger: men killar måste kriga hit och dit och visst det ska dom fan göra också men vi tjejer ska inte behöva hålla oss i bakgrunden och inte kunna säga vad vi känner bara för att killar får luft! det är så jävla fel! jag vill inte sluta tro på kärlek för jag vet att det är det bästa som finns, jag har upplevt det men det tar så jävla långt tid att bygga upp ett förhållande och många killar pallar helt enkelt inte, dom är för svaga. jag älskar vissa av mina killkompisar, som är som mina brorsor, dom jag veeerkligen kan lita på och kan prata med om allt, t.o.m om killar och mina kärleksproblem. dom killar är värda guld, dom skulle göra allt för en tjej dom älskar, men jag ser inte dom på det sättet för det skulle förstöra hela kompisar relationen. men såna killar borde det finns mer av! ååhh blir galen, varför kan ni killar inte se vad fan vi tjejer har att ge? vi ger våra hjärtat till er, dom vi älskar och ni kastar dom som ingenting. när ska det bli ett stop på det här, när ska man kunna sluta ha bortfklaringen: men killar är som dom är.. man ska fucking inte ens behöva säga så, man ska kunna va den man är och va stolt över det, men killar gör som dom känner och skämmer ut sig på massa sett som vi tjejer sen får skit för. ni säger hela tiden: men vi killar är så blablabla.. och? du är väll en egen person men egna känslor?? stå för det! asså guld till dom killar som ger allt dom har till tjejer som dom älskar, försätt så, ni borde få pris för det! nu snackar jag inte bara om mig själv utan allmänt, jag har egna erfarenheter och mina kompisars berättelser om falska, respektlösa killar och det går för långt asså. ska man behöva haffa en 30 åring för att den ska va mogen nog? ush liksom. kärlek är det man lever för, eller ska leva för iaf.. men ingen ser vad det är och vad det har att ge. tro mig, det bästa är att va tillsammans med nån som man älskar, en bästa vän och pojkvän samtidigt, KANSKE att alla får känna den känslar nångång, lycka till! jag har känt så på riktigt en gång, och den känslan går inte att beskriva ens, det var iaf det bästa jag nånsin känt i hela mitt liv. folk borde uppskatta mer vad man gör för en.. när ska ni killar växa upp? det undrar jag.. det finns så mycket att säga om er asså, men det är inte värt det, hoppas nån fattar nångång för det här är bara patetiskt.

tjejer äger allt! PEACE

sjuk..

hellu alla, har typ blivit sjuk :/ förkyld.. är helt död och har fett ont i halsen. tror att jag ska va hemma imorgon från skolan.
iaf, igår somnade jag och mickis typ halv 3 och vi hade fett svårt att komma upp idag även fast vi skulle upp typ 10, vi kom upp halv 11. vi började 20 i 1 så det va skönt, men det kändes fett onödigt för vi hade inge lektioner bara en och då skulle några redovisa så dom andra skulle bara komma dit och (ta frånvaro) som jag råka säga till joey igår så jag och mickis dog av garv, ne men ta närvaro och sen fick man gå. fast jag skulle vänta på mickis som skulle redovisa för jag skulle med henne till tandläkaren efter. när hon va klar åkte vi till råcksta och gick till henne tandläkare och henne tänder va jääättefina :D efter åkte vi till stan för jag skulle möta en tjej och köpa en skinnjacka av henne, jag köpte den men nu ångrar jag mig :( menmen, ska försöka sälja den till någon. efter det åkte jag hem till mig och mickis till sig och jag har bara chillat, mår inte så bra.. åt nyss en fett god grönsaks soppa och nu... vet jag inte :p ska försöka lägga mig tidigt idag så jag mår bättre imorgon. sanna har fått nytt jobb på BK så hon ska försöka fixa jobb åt mig där också, hoppashoppashoppas :D är fett nervös för hur min redovisning om Reggae ska gå, har det på fredag. håll tummarna för mig!

puss på alla söta


rolig helg

min helg har varit skit rolig, i fredags var jag med mickis hela kvällen, vi åkte hem till henne efter skolan och va där några timmar, åt gott och myste med henne hundar och familj sen senare åkte vi till tc och väntade tills vi skulle möta souhayl och när han va på väg från tensta åkte vi till globen och mötte han där för vi skulle va i hans brorsas lägenhet. ouf asså vi väntar på dom i timmar, souhayl är den segaste person jag nånsin har träffat, ville stypa honom när han tillslut kom. men iaf, jag, mickis, souhaýl och alla hans grabbar gick till lägenheten och hans brorsa va där med sina kompisar, dom satt och spela tv spel och hade kul. vi satt i souhayls rum och lyssnade på musik och drack, när ala hade blivit tipsy började folk dansa och man va lite överallt, jag hamnade med souhayls brorsa Novel och hans kompisar, satt och snacka med dom hela kvällen typ, dom va fett trevliga och roliga :p lite senare fick vissa lite för mycket sprit i sig och alla börja chilla. jag åkte typ vid 2 tiden och mickis va kvar. det slutade inte så värst bra men annars va kvällen chill :) det ska vi göra om nästa helg! igår var det villafest hemma hos en annan mickis i nacka. det var typ 30 pers där i en skitstor villa, fett najs det va! väldigt blandat folk, mest blondiner och turkar, sen var det lite kända bloggare där också, en av dom var ju jag såklart ;) festen höll på hela natten och det va riktigt kul, dansade och kaosade. jag somnade först (a) typ kl 3. medans alla andra gick o la sig typ 7, 8 :p jag va död asså och det blev ju inte bättre av att kane la sig brevid med en stor fjällräven på sig, jag höll på att ramla ut flera gånger och när jag vakna kunde jag inte andas för att det va så jävla varmt! aja :p åkte hem på förmiddagen och åt på donken med sanna, rebecca och aziz som bjöd alla :) tack! när jag kom hem somna jag med kläder och allt på en liten stund sen kom mickis till mig och jag har försök plugga men det går inte så bra. nu ska vi göra kaffe och kolla på beck! imorgon ska jag köpa en skinnjacka, hoppas den passar!

puss och kram










helg

är hos mickis nu :) hon är i duschsen och jag chillar framför datan. har myst med henne 2 fett söta hundar! puss på dom! vi har ätit jättegod mat också, chicken nuggets och pommes. idag försov jag mig som vanligt till skolan, kom ganska mycket försent, menmen.. pallar inte :p har varit fett tråkigt idag, förutom att chilla med alla roliga vännerna och på musiken har vi alltid kul, men dagen va ganska seg så är trött nu.. men ikväll blir det väll fest eller nått :) finns lite altenavtiv. igår va jag med sanna efter skolan, följde med henne först så hon kunde hämta ut ett recept till en spruta sen chillade vi i farsta och jag köpte lite små saker. men nu ska jag typ börja fixa mig lite, pusspuss!

blingbling

shieet såg nyss bilden på den nya bergochdalbanan på gröna lund, fett lääääskig :O måste åka den haha!
den här dan har också varit chill, vi gjort idag så mkt i skolan heller. kom försent och fick utskällning av min engelska lärare att jag gick på fel sätt som att det va okej att komma försent, förstog inte menmen, går jag på det sättet igen så drar han mitt studiebidrag :) idag ringde mamman åt barnen jag ska va barnvakt åt och sa att jag va välkommen imorgon hem till dig, ååh jag längtar även fast jag inte ska va där så länge :D i helgen blir det feeest med mickis och souhayl, vi ska tydligen va hos nån, röka vattenpipa, dricka och så, låter najs tycker jag ;) lördag kanske det också blir fest men det vet jag inte än.. sen blir det väll bio eller nått på söndag. snart måste jag söka jobb asså, det är knaaas! ska ta med nån kompis nån dag och åka runt överallt och lämna cvn, nu är det allvar. kanske ska träffa sanna en liten stund sen, hoppas det iaf :) va ett tag sen, eller ah några dar.. men är fett seg, orkar inte skriva mer. byebye suckers! PUSS






min lilla mickis, älskar dig hjärtat! har så kul med dig. <3

bajs

ush idag var det första dan i skolan, fyfan va boring :/ va helt död på morgonen, försov mig så jag bara hade en halv timme på mig att göra mig i ordning, men jag kom iaf i tid. va rätt chill i skolan, vi gjorde inte så mkt så luffa runt med mickis och souhayl :) MINA BEBISAR! fick massa uppgifter som skolan som vi ska göra, tex i engelskan ska vi skriva om nått som finns i ett engelsktalande land, så jag valde bob marley såklart :D sen ska vi ha nån redovisning som, nått tråkigt.. efter skolan skulle vi egentligen åka och fika, men så blev det inte för nån souhayl försvann och va fett seg så vi drog :p jag åkte till farsta för att kolla på skor, jacka eller jeans men hittade inget fint, ska kolla i stan ist! vill köpa ett par pump! imorgon börjar vi 20 i 11 så det är najs, men ska lägga mig snart och kolla på tv. imorgon har jag ingen aning om vad som händer, chillar väll med nån rolig person.längtar tills onsdag och torsdag för då ska jag va barnvakt i skogskyrkogården åt 2 små söta gullungar :D ska bli fett mysigt! menmen, lets bounce!

hörs imorgon alla fans, PUSS!

hehe, tog massa heta bilder på souhayl idag, titta och njut:


partyparty

hehe sitter och äter choklad nu :p fett gott! det får bli min frukost kanske.. fan vaknade sent idag också, kommer aldrig palla gå till skolan imorgon. åååhh hatar skolan :( aja, igår hade jag iaf fett kul, jag, annelie och mickis åka på fest i jordbro hemma hos christians kusse för christian skulle ha födelsedagsfest. i början var det ganska stelt och vi hade ingen dricka alls.. men va där för christians skulle så det spelade ingen roll, bara han hade kul så.. men vi va sociala med folket och fick smaka lite dricka här och där. under kvällen kom det fler och fler, kände typ alla. det var fett många som hade gått i hökarängsskolan så dom kände man ju igen :p sent på kvällen, eller natten rättare sagt, började alla slappa loss och dansa. då blev det riktiigt kul, alla stog i vardagsrummet och shake, märkte att det fanns duktiga dansare där asså, speciellt lilla kevin, christians kusse, han va 13 år och skitsöt! det roliga va att det va han som gick och mötte oss när vi skulle till festen och vi blev helt förvirrade, trodde det va kalas eller nått. men han va fett skön och gullig och tro mig han ägde på att dansa :D när mickis åkte hem stannade vi ett tag till, men dom flesta gick och festen blev ganska tråkig. senare så va alla tvugna och gå, sa hejdå till alla och åkte hem. fick åka bussen ända till gullmars sen tunnelbanan, jobbigt :/ somna direkt när jag kom hem! har ingen aning vad som händer idag, kanske ska på bio eller nått. imorgon börjar ju skolan så har fett med ångest nu.

hare bra! Puss




RSS 2.0