martina drar till södertälje

Heeej :D idag är det söndag och idag ska jag åka till min älskling mawe som jag har saknat så fucking mycket! vill ba hoppa i hans famn och pussa ihjäl honom <3 håller på att fixa mig nu, målar naglarna, noppa ögonbrynen och allt. har packat det mesta också så sen ska jag ba fixa håret och sminka mig sen åkte jag. får se vilken tid det blir :) längtar tills jag får pussa på min bebis zimba också! kommer vara där ett tag så kommer inte kunde skriva i bloggen :/ känns som jag ska flytta haha.. ska bli jätte mys :) men nu måste jag fixa klart naglarna. ha ett jätte bra lov allt! love


Svar på frågorna!

Haha blev inte så många frågor men några roliga iaf! Tack till er som fråga, vad jättekul att få svara på dom! Om det är någon som undrar nått om mig så är det bara att fråga på.


ISabelle om Frågestund!:


vilka bloggar läser du ?
vad gillar du att göra?
Vilken är din favorit färg?
hur gammal är du?
sommar eller vinter?

Martinas svar: Det är olika, läser mest kompisarna bloggar och hittar nya intressanta ibland. Kan kolla in kenzas och kissies nångång för att få skratta lite.
Det jag gillar att göra är att umgås med kompisar och göra massa roliga saker som festa, fika, shoppa, mm. Brukar vara med min pojkvän också o mysa, det är det bästa jag vet! Älskar att dansa också :)
Min favoritfärg är lila.
Jag är 91:a, 18 år.
Sommar spikat!



lisa om Frågestund!:

när kmr du till strängnäs och träffar mig? ;D haha <3

Martinas svar: Haha va söt du är gumman! jag får komma så fort jag har pengar till det. kanske i sommar :) annars får du komma hit till mig och hälsa på! <3


lucia om Frågestund!:

vad vill du jobba med ?

Martinas svar: Har flera saker som intresserar mig men helst på café eller på dagis.



a om Frågestund!:

hur ofta e du med din poklvän? hur ofta sover du med honom? nu när ni e tillsammans, träffar du vänner lika ofta? vad föredrar du, en partykväll eller en myskväll med din pojke? berätta gärna mer också :)

Martinas svar: Vi brukar vara med varann så fort vi har tid för det, men det blir mest på helgerna eftersom jag går i skolan. Så på helger, vissa vardagar och lov. Jag sover med honom när vi ses, för han har egen lägenhet så sover alltid där. Jag träffar vänner på vardagar efter skolan och ibland på helger. Visst blir det inte lika ofta som förut, men dom flesta av mina kompisar har också pojkvän så det är ingen som lider. Det är olika beroende på vad jag känner mig, älskar att både festa och mysa med killen. Men det har inte blivit så mycket party på senaste tiden, har inte pallat. Vill du veta mer så är det bara att fråga :)

Godnatt!

Nu ska jag gå o lägga mig så godnatt! besvarar frågorna imorgon så det är bara att fortsätta fråga på nu!

PEACE AND LOVE

Confused


This shit making me confused..

Dagens låt: N-Dubz ft. Mr Hudson - Playing With Fire

 

JAG HITTA LÅTEN EMMA! :D


Baby

Cuz Ill pull down a cloud for you
Ill circle the stars and bring you em back
Ill walk through the sun for you
Cuz theres somethin you do
That got me walkin on the moon

Frågestund!

Nu har jag frågdestund så fråga vad som helst och hur mycket ni vill så svarar jag :)
HÅLLER PÅ TILL IKVÄLL SÅ PASSA PÅ!




Svaren får ni ikväll i ett annat inlägg!

123

Shu alla :) hur är det med er?
igårkväll vara jag bara hemma med mitt godis och kolla på massa filmer. deppa eftersom jag saknar min älskling så mycket.. men imorgon kommer han hem :D wooohooo! ska åka dit på dagen o så stannar jag nog hela veckan.

idag gick jag upp typ halv 12 och åt frukost med mamma och hennes kille sen åkte vi 3 till farsta där jag lämna tillbaka lite saker och köpa lite nytt som schampoo och balsam som jag ska ha hos mawe. först solade jag och mamma också så vi blev lite bruna ;) jag gick hem när jag va klar och nu sitter jag här. ska duscha och så om ett tag, måla naglarna och packa till imorgon. sen ikväll ska jag och familjen äta tacos :D senare ikväll får vi se vad jag hittar på. love


Dagens fråga:


LOOOV!!

YEEEEES nu är det äntligen lov :D fan va skönt! 10 dagar ledigt och snart kommer min älskling hem o då ska jag vara med honom o myyyysa! idag har vi varit på riksdagen med skolan och fått massa information om vad dom gör där o så. vi fick gå runt o kolla massa också, fett stort och fint! har varit där innan så visste redan det mesta ;) efter typ 2 timmar där gick jag och emma till tuben i slasket och åkte hem. är jätte trött, hungrig och stressad så ska inte till dansen idag. orkar verkligen inte.. ska sova, äta och så bara. ikväll kanske jag ska träffa några kompisar och ta det lugnt ute på nån krog eller så, bara umgås :) love


Gott och blandat

Hellu :) idag var det en skön dag, vi började sen och slutade typ vid halv 1. när vi sluta åkte jag och emma till stan och jag shoppade massa kläder o så.. har lite ångest att alla pengar försvann på en dag, men imorgon kommer mer :p måste verkligen sköta min ekonomi nu! ska ju va hos mawe på lovet så då måste jag bidra med matpengar. va i stan från 1 till halv 7 typ för vid 4 kom vivvi och då gick vi o fika. va hemma vid 8 o då duscha jag. har pluggat lite också och gjort klar en inlämningsgrej som jag skicka in till min lärare så jag inte behöver gå på första lektionen imorgon. fett skönt! nu har jag ätit, kyckling och potatissallad och ska snart plugga vidare med islam som vi har prov på imorgon. hoppas verkligen att jag klarar det! så det är det jag ska göra ikväll. imorgon är det fredag och början på ett låångt lov, 10 dagar typ! fan va skönt det ska bli, visst? :) nu ska jag pluggish, love

MAAAAWE ÄLSKLING JAG SAKNAR DIG, KOM HEM NU! <3


Leggings från Nelly.com




Miss you so much

Godmorgon! vakna upp och såg det här:

Tisdag: fortsatt stora störningar

Den stränga kylan håller i sig vilket gör att förseningar och starkt reducerad kapacitet präglar SL-trafiken även under tisdagen. Vissa utomhussträckor på Röd och Grön linje är inställda och ersätts i möjligaste mån med buss. Råd till dig som resenär är att åka utanför rusningstid, samåka och använda de infartsparkeringar som finns.

Vi skulle till älvsjö mässan idag med klassen men det blev inget med det, sen skulle vi kanske ha lektioner efter lunch idag men min klass har liksom 1 lektion så det känns lite onödigt.. vi behövde inte gå igår iaf, de tva bra! skrev till min mentor och dom lärarna jag hade igår o sa att jag inte kom nånstans och vet ni vad min ena läarare sa? hon ba: har du inte skidor? hahahah fett skön!

igår när jag va hemma störstädade jag mitt rum, jag tog ut alla saker, dammsög och dammade, sen fixade jag alla kläder som låg överallt och tillsist så tände jag doftljus så det luktade luuuuuvligt. riktigt skönt att ha det städat :) senare på kvällen tog jag det bara lugnt, kollade på filmen "when a man loves a woman" och jag grät hela tiden. den är så fin och sorglig :/ har ni sett den? på natten sov jag som en björn i ide men jag sakna min baby fett mycket, så mådde inte så bra.. gör inte det nu heller. vill bara att han ska komma hit o hålla om mig.

idag ska jag plugga massa iaf! love


14/2-10 <3


Tyrese life

Tyrese och hans exfru Norma:




Deras dotter Shayla:








Tyrese själv, OOOOUUF! katt eller vad?



Dagens låt: Charlie Wilson - Can't Live Without You


Allt ska bort!

Säljer några av mina vårjackor som jag inte längre använder. Har bara använt dom några gånger och säljer dom för bra pris. Om det är någon som är intresserad av att köpa nån av jackorna så skriv en kommentar och skicka email.

Här är jackorna:


Svart skinnjacka från Kaos, strl: S/36
Säljes för: 300 kr




Silkes jacka från Gina tricot, strl: 34/36
Säljes för: 150 kr




Kort vårkappa från H&M, strl 34/36
Säljes för: 200 kr

GRATTIS SANDRA! <3



Grattis min älskade sandra! 19 år nu wohoo :D bara 1 år kvar till 20.
hoppas du får en underbar födelsedag och snart får vi fira dig med en stooor fest!

Jag älskar dig gumman <3

Dagen fråga:


JÄVLA SL!

Asså fyfan va arg jag blir! skulle till skolan imorse och hela gröna linjen va avstängd :o skulle ta ersättningsbuss till gullmars men tror ni den bussen kom? nej! plus att det va minst 200 pers som stod och vänta på den i en lång kö. och alla va helt hysteriska och skrek att man skulle ställa sig längst bak i kön. och på det så är det typ 20 minus grader ute och jag höll på att frysa ihjäl så fick gå hem igen. har nyss mailat min mentor och mina lärare att jag inte kommer till skolan. asså jag blir galen på det här! nått måste dom ju göra, gratis taxi eller nått! ska det vara så svårt och köra tunnelbanor när det går ibland och på vissa linjer.. fattar inte vad dom tänker seriöst :s

iaf.. helgen har iaf varit jätte mysig. va hos älsklingen och vi tog det bara lungt i fredags, jag somna i hans knä i soffan när vi satt o kolla på tv. det va typ direkt efter jag hade kommit. jag va så trött asså :p på lördag sov vi typ till 3 sen gick vi upp o åt frukost och sen tog vi ett varmt, mysigt bad tillsammans. senare på kvällen kom mawes pappa och hämta oss o så åkte vi till hans pappa i östertälje. där va vi ett tag och åt jättegod mat o efterrätt. vid 11 tiden skjutsade hans pappa hem oss igen o när vi kom hem kolla vi på tv ett tag sen somna vi i soffan med huvudena mot varann. på söndag kom mawes kompis fadi hem till mawe och åt frukost med oss. dom skulle planera inför deras resa till malmö idag. dom ska dit med sitt fotbollslag på kup. synd att dom fick väntade på tåget 6 timmar imorse.. tycker så fucking synd om dom! men nu är dom typ påväg iaf. kommer sakna dig baby :( i vecka fyfan.. men snart är det lov :D lääängtar! jag åkte iaf hem på söndag och mawe o fadi skulle till solna då så åkte med dom. vi fick vänta på tåget typ 1 timme och det va helt kaos, vi höll på att frysa och svälta ihjäl.. men tillslut kom jag hem.

vill bara säga en sak till, JAG ÄLSKAR DIG MAWE! <3


we are the best

Tillbaks från dansen! det va jätte kul :D men vi dansade hiphop idag igen, vi ska börja med ragga efter lovet. vi körde på bra och alla va fett duktiga tyckte våran danslärare så hon tog in en av dom söm äger gansskolan så hon fick se. sen snackade dom om att vi kanske ska få vara med på uppträdandet :D woooho fett kul! efter dansen gick jag och elin o åt sen åkte jag hem. har precis duschat och nu har jag satt på höög musik och ska fixa mig sen drar jag till mawe. kommer hem på måndag igen så ni får ha en underbar helg sötnosar :) love

Dagens låt: Gucci Mane - Spotlight (feat. Usher)


Ragga

Hellu :) slutade ett tidigt idag, typ vid halv 11, fett skönt! vi hade en lektion sen fick vi lite uppgifter som vi ska göra hemma. sen fick vi gå o äta. satt kvar med emma ett tag när hon gjorde ett arbete. nu är jag hemma, fett trött men taggad för dansen sen. vi ska ju dansa ragga idag :D ska äta nått nu sen packa väskan o dra. senare ikväll ska jag till mawe. haha igår pratade vi i telefon i flera timmar tills kl 2 inatt. gissa om jag kom upp i tid imorse? näää! men ni får ha en hääärligt helg, får se om jag skriver igen sen när jag kommer hem från dansen. love


Sovmorgon

Godmorgon :) börjar sent idag så hann gå in o skriva lite i bloggen. håller på o äta frukost nu sen ska jag sminka mig och sen ut i snövädret. fyfan räcker det inte med snö nu? :( fick ett skit gulligt sms från astrid nyss, blev sååå glad! jag älskar dig gumman och jag älskar alla mina andra vänner också. ni är bäst! idag har vi bara en lektion sen slutar vi, fett skönt! fick ju hem min baddräkt igår från La redoute men den va lite för liten så ska skicka efter en ny storlek så blir det perfekt! annars va det fett snygg. men nu måste jag skynda lite, ha en bra dag! love

Skrattnoja

Hellu :) how u doing?
började tidigt i skolan idag men kom i tid. vi har haft idrott idag och då gjorde vi lite lekar och sånt sen strechade vi efter men jag hade strechat och gjort massa situps innan. gör det typ varje dag nu :) det är fett skönt! har fått massa bra tips på dansen hur man ska göra olika situps o så. efter idrotten gick vi o åt sen tog vi det bara lugnt i mysrummet med några klasskompisar. vi satt o skratta fett mycket, vi retade en kille som heter simon om hur han har sex. haha fan va kul det va! har inte skrattat så mycket på fett länge. visst är det tråkigt att man inte får lika mycket skrattnoja som man fick när man va yngre? :/ iaf.. på sista lektionen förberedde sig alla grupper för en typ teater uppvisning om shakespear för klassen som vi ska göra nästa vecka. jag och min grupp ska göra romeo och julia och idag målade vi scenen det blev fett bra, men den såg rolig du :p jag skulle måla en gubbe med en gitarr och istället såg det ut som en gubbe som hade trosor med en påklistad dildo på. hahaha! när vi va klara fick vi gå hem. jag åkte hem direkt och åt raggmunk och nyss har jag tagit ett bad. kollar runt lite på centralbadet där jag ska göra helkroppsmassage och lägenhetsbyte.se där jag och min family letar efter 2 lägenheter som vill byta till 1. har hittar några najs som jag ska visa mamma sen :) love


En otrolig berättelse om Lakshmi

Såg nyss dokumentären om Flickan med 4 armar och 4 ben, Lakshmi. Namnet fick hon av gudinnan Lakshmi eftersom hon liknade henne. Hon är verkligen världens sötaste/vackraste flicka och berättelsen är helt otrolig och intressant. Efter att pressen av all uppmärksamhet av alla runtomkring Lakshmi och hennes familj, bestämmer sig hennes föräldrar att göra en operation så hon bara ha 2 armar och 2 ben. Operationen gick bra och såhär såg det ut från början till slut:

Innan operationen:



Efter operationen:




Valio reklam, haha fett söt!


Bapelsin då Gubbjävel!


Till alla killar som blir förvirrade i olika situationer


Dancedancedance

Här är dom 2 sista låtarna vi har dansat till på min dans. HIPHOP!


THE BEST!

Metropol is the shit!


Dagens låt: Million Stylez - Born In The System


me dont know

Hellu. tog bort allt jag skrev om min helg och alla hjärtans dag för det har hänt lite saker som gör att allt det bara va skit. har inte så mycket att säga om det nu och vet inte vad som kommer hända mellan mig och min "boyfriend" framöver. vi får se.. har ganska deppig och irriterad idag över det som hände igår. men det är lungt. orkar inte bry mig så mycket. har varit i skolan idag och på första lektionen redovisa min grupp om genus, det gick jättebra. vi fick lite fika också, kaffe och kakor hihi :) när vi va klara åt vi lunch sen fick vi chilla lite tills nästa lektion börja och på den lektionen va vi i grupper och fick skriva om hur fritiden va på olika årtal, jag och madde skrev om 60-talet. sen fick man skriva lite, rita och klista upp bilder på ett papper sen redovisa lite. slutade 14:20 och då åkte jag och mötte min kompis johan som ska försöka fixa jobb åt mig på hans jobb, ett café. hoppas verkligen att jag får jobb där, skulle bli överlycklig! nu är jag hemma, ska äta nått sen bara ta det lugnt. försöka plugga lite o göra situps. senare ska jag träffa sanna :) love


...

Life is unfair

</3

Skolfoto 2009

Fick nyss se att dom hade hängt upp dom nya skolfotona från 2009, har inte sett det förän nu! tog kort på dom, här får ni se:




Jag och madde, snygga va?

Monki collection


He heals me

Told him my biggest secret  
And he told me four.  
He smiled at me and said that makes me love more  
And then he made me laugh  
And I knew it was a sign  
That he was a man,  
That I wanted in my life 

He heals me
He knows the real me
And he accepts me
he never hurts me

Dagens låt: Chrishan - Break Ur Heart


Ready for love

Hej sötnosar :) wazuup?
har varit en skön dag idag, gick upp i tid så jag hann fixa mig och ta det lugnt sen åkte jag till skolan. vi hade temadag idag om kultur så vi fick gå på en förläsning där 2 skit sköna killar berätta om fördommar. fan va vi garva :p dom va helt flippade, stog o skrev och sa massa roliga saker om folk från olika länder hur dom är o så. efter det gick vi och skulle kolla på en film, hela skolan satt i kafeterian så man såg typ ingenting. gick efter typ 10 min och då åkte jag till farsta och köpte alla hjärtansdag present till min bobo mawe som han ska få på söndag :) ska bli sååå mysigt! han ska få en stooor överaskning av mig, men jag säger in än vad det är. kommer skriva det efter alla hjärtansdag :) nu ska jag snart äta sen bara ta det lungt, kanske plugga lite o så. love


Dagens låt: Lazee feat Apollo Drive - Calling Out


Läkaren

Godmorgon! jag kom upp kvart över 7 imorse, kors i taket :o trodde aldrig jag skulle komma upp, men nu är jag faktiskt pigg. gick till läkaren i gubbängen på akutmottagning. fick hjälp ganska snabbt och då tog vi lite provet. nu är det bara att vänta på svar från min läkare :/ har ju för högt blodtryck så nått måste det vara. nu sitter jag och dricker lite kaffe :) ska ta det lungt ett tag sen lite senare ska jag till farsta o lämna tillbaka lite kläder oc köpa alla hjärtansdag present till mawe. det är ju alla hjärtansdag på söndag :D dont forget! ska bli jätte mysigt tycker jag. kommer bli en speciell dag ;) senare idag ska jag plugga, städa och fixa massa saker. love


Dagens låt: Jah Cure - miles away


Chilldag

Shu! hur är det med er? :)
idag har jag varit i skolan, det va en chill dag för vi hade typ inga lektioner iaf inte om man hade gjort klart ett arbete som jag hade så jag, qellie och therese satt i kafeterian och chillade. efter sista lektionen gick jag till gallerian i liljeholmen och köpte lite små saker, smink, underkläder, strumpbyxor och ett linne. nu är jag hemma, fett hungrig så ska äta nått. lite senare ska jag till pappa o fixa mig cv och skriva ut massa :) måste verkligen söka jobb snart! love


New

Lite nya låtar, varsegod :)

Beställt!

Har beställt den här sexiga baddräkten från La redoute! :D
Snygg visst?


Bolibombisar

hellu :) igår åkte jag till mawe igen. vi hade jättejätte kul :D först tog vi det bara lugnt, hämtade hans tvätt i tvättsugan o så. sen satte vi på hög musik och börja dansa o sjunga, sen började vi träna situps och grejer :p haha fett kul det va! efter det gjorde vi lite mat o åt sen tog vi det bara lugnt framför tvn. myysig kväll jag svär :) haha skönaste när vi råka kolla på bolibompa så sa hej tjej "hej alla bolibompisar"! och vi tyckte det lät fett kul så vi drev om det hela kvällen. vi vakna typ 10 imorse då hade vi lite "morgon gympa" sen gick vi upp och åt lite frukost sen gick vi ut med zimba. resten av dan tog vi det bara lugnt sen åkte vi tillsammans när jag skulle hem för mawe skulle till gymmet i östertälje. nu är jag hemma, har precis ätit 2 mackor och druckit oboy. ska ta en dusch nu sen städa. imorgonbitti mååååååååste jag till läkaren, har sagt det nu 100 gånger. men måste imorgon asså! godnatt på er, love

Lovelovelove



Dagens låt: Lionel Richie ft Akon - Just Go


Sanna bästa vän <3

Heej snuttar :) igår åkte jag hem från mawe. det blev ingen fest hos fadi tyvärr :/ blev jätte besviken! sanna va ledsen igår så åkte hem till henne. hon mötte mig i hökarängen så köpte vi lite chips och så sen gick vi hem till mig och kollade på 2 filmer, the ugly thuth och whats love got to do with it. 2 jätte bra filmer :) sen va hon kvar så pratade vi om allt mellan himmel och jord som vanligt. alltid skönt att prata med henne, det går och säga vad som helst :) min bästa vän, jag älskar dig sanna <3 hon sov över här och vi vakna typ 11 imorse. blev väckt av min älskling som ringde och undra när jag skulle komma till honom. har hållt på o fixa mig hela dan, duschat, färgat håret, smörjt in mig i cocoslotion, målat naglarna o massa. jag och mawe ska äta middag hos honom sen typ chilla och mysa bara :) lääängtar! lyssnar på massa musik nu, ska åka om ett tag. ska sova där så skriver igen imorgon. juste! mamma fick nyss ett samtal av någon som vill byta lägenhet med oss och dom hade 2 lägenhetet, en i hökarängen och en i älvsjö och den i älvsjö kanske jag ska få :D hoppashoppashoppas! då kommer jag bo själv, faaan va najs! håll tummarna för mig :) ha det bra! love

Sanna och jag för länge sen, blonda tider:


fett kuul

shusan :) är fett trött efter dansen, faaan va kul det va :D vi körde hiphop idag också men vi gjode massa grundsteg, klick och lätt o hit o hit. det va skitkul faktiskt :) innan dansen va jag i skolan, den va som vanligt. men jag och emma gjorde en lite rolig sak. moneymoneymoney ;) vid kl 12 kom astrid och elin då gick dom med mig och madde till gallerian där jag köpte ett par svarta jeansleggings, skitsnygga :) sen gick vi tillbaka till skolan och när jag sluta åkte vi hem till astrid och hämtade hennes danskläder sen åkte vi till stan o åt och sen gick vi till dansen och värmde upp lite. efter dansen åkte jag hem dirket, har tagit en skön dusch nu. ska göra mig iordning sen åkte till mawe. har fett mkt att göra så hinner inte skriva mer. vet inte om jag kommer kunna skriva i helgen, men imorgon ska jag, madde och mawe hem till mawes kompis fadi som har fyllt år. vi ska festa lite hos honom och så :) ska bli kul! skriver så snabbt jag kan igen. ha en bra helg! love

50 Cent - Baby By Me ft. Ne-Yo


mjoo

Hellu :) allt bra?
igår va jag hos pappa med familjen och firade min bror sen åkte jag till mawe o sov där. vi somnade typ vid 11 och vaknade halv 2 imorse. snacka om att vara trötta :p när vi gick upp åt vi frukost sen gick vi ut med zimba o hade snöbollskrig. efter det åkte vi med mawes pappa till ica maxi och storhandlade massa mat. när vi va hemma gjorde jag mat till oss sen lite senare åkte jag hem. när jag väntade på bussen i älvsjö va den försenad och nästa skulle komma efter 20 min så fick ta en taxi hem ist. fett skönt :p nu ska jag duscha sen sova. imorgonbitti ska jag till läkarn. godnatt <3 love

Grattis bror!

Heeej :D hur mår ni alla? själv har jag fett ont i huvudet :( är hemma hos pappa nu med familjen, vi ska fira min bror som fyller 27 år idag :D grattis! <3 vi ska snart äta tårta och dricka kaffe. tårtan är jätte fin, ska visa imorgon! idag har jag varit i skolan som vanlig, sista lektionen kollade vi på romea och julia i mysrummet. vi satt massa i sofforna och hade jätte mysigt. efter skolan gick jag och madde till liljeholmens galleria och kollade lite på skor och kläder. jag köpte ett fint fest linne på gina :) hittade ett par fett fina skor också, men dom va liiiite för dyra :( efter åkte jag hem och packade sen gick jag till pappa. ikväll ska jag till mawe o sova där :) är ledig imorgon så det är skönt!

igååår va det ju final på paradise hotel :D såg ni det? Jackie och patrik vann, woho! tycker dom va värdiga vinner. eller vad tycker ni?


Badmode på Nelly

Mina 4 favorit bikinis från Nelly.com
Den längst upp är finast, vill ha den!






Vilken tycker du är finast?

Dagens låt: One Chance feat. T-Pain - All The Way Turnt Up


groov mensvärk

Hej gummor och gubbar :) allt bra?
igår blev det en chillkväll för mig själv, kollade på benjamin buttom och så. kom upp ganska tidigt imorse av groov mensvärk men kom inte i tid till skolan. va typ 1 timme försenad.. fy på mig! lektionerna har varit chill, vi har jobbat med lite grupparbeten o så. sen slutade vi fett tidigt, typ innan 2. då åkte jag till gubbängen o hämtade ut ett paket med kläder som jag beställt från H&M. det va några fina sommarkläder :) nu är jag hemma och väntar på att maten ska komma. ska äta tonfisksallad :) SA JU ATT JAG SKULLE VA NYTTIG! sen ikväll ska jag nog träffa sanna, jippie! love


Kläderna från H&M:

Nu börjar mitt nyttiga liv


One love














min helg

Heeej alla glada :) har ni haft en bra helg?

jag har haft en jätte mysig helg med min bebis. vi har ätit massa fet, god mat, kollat på film och ätit chips :D riktiga tjockisar asså! men vi har haft jätte kul. varit ute med zimba, lagat mat, mysit och idag tog vi massa söta kort. ska visa några sen :) det är det jag har gjort i helgen. blev kvar där igår också. va påväg hem, men kom bara till södertälje centrum. det gick inga tåg och bussen kom aldrig, jag höll på att frysa ihjäl så åkte tillbaka till mawe. kom inte upp imorse till skolan, men imorgon ska jag gå. ikväll blir det bara chill, ska träffa sanna och fixa lite saker. nu ska jag duscha sen äta. ha en bra kväll, love


RSS 2.0