valborg!

idag är det valborg och festen väntar :D är med annika nu, vi har precis duschat och ätit. vi slutade vid 12 idag så det va skönt och efter åkte annika med mig hem. vo låg ute och chillade i solen en stund förut, så jävla skönt!  snart ska vi fixa oss, sminka oss och fixa håret. so flyyy! kvällen är inte helt planerat men vi ska iaf bli tiiiipsseeey och kolla på nån härlig brasa. får se om vi hittar nån rolig fest, messa eller ring om det händer nått kul :D ni får ha så kul alla och akta er för det kommer säkert va massa bråk och så, be careful ;) vi kanske ses ikväll!
byyyeeebyyee! skriver imorgon :) puss och kram, ha så kul








Dagens låt: Ne-Yo - In The Way


jag fick jobbet!

shuusan :D allt bra?
imorse höll jag på att försova mig men jag hann i tid iaf så det var bra. vi gjorde inget spec, träna inför ett prov i BF nästa vecka, men jag och qellie pallade för vi va så sockersugna :p vi chilla typ ute hela dan i solen, fast det va kallt. efter skolan åkte jag och qellie till donken där jag sökte jobb, för dom hade inte ringt mig än och då sa dom att dom skulle ringa mig snart. efter ett tag ringde dom och sa att jag typ hade fått jobbet och att jag skulle dit på måndag och skriva på ett jobbkontrakt! är så jävla glad nu :D va med qellie ett tag hemma hos mig, vi åt lasange och chillade framför datan. gick nyss med henne till bussen och samtidigt mötte jag latifa och fick tillbaka min fina lilla lila väska som jag har saknat. nu har jag mycket att göra innan imorgon, duscha, planera, kolla vad jag ska ha på mig osv :) äär fett stressad! imorgon på valborg blir det iaf grilling med massa kompisar i skogås typ och dricka såklart. ska bli kul :)
byebye, kanske skriver senare! pöss

jag & david har tråkigt på lektionen:


fett söt unge:


Dagens låt: RL (Of Next) - Confusional


my history

Bakom leendet och skratten, finns alltid gråten. det är svårt att dölja för det gör så ont. alltid. jag tänker tillbaka på det som har hänt. varför kan det inte bara försvinna? skulle jag få önska en sak skulle det va det. sorgen tar all min kraft, känns som jag bara vill stoppa tiden och sjunka genom marken. ser ingen mening med nånting. alltid är det nått. alla gör fel och även jag, men jag försöker ändå alltid göra det bästa av allt, men tydligen duger inte det. vad gör jag för fel? jag vet inte vart jag ska ta vägen.. jag ser bara det jag inte vill se. det ända jag vill är att jag ska bli stark och aldrig mer kolla bak. jag är liksom inte rädd för nått, jag korsar vägen som ingenting för jag orkar inte bry mig längre. livet är bara orättvist. varje dag hör man nått nytt om någon ung tjej som hoppar framför tåget för att ens kille har gjort slut eller nått annat. det är så hemskt! vad händer med världen egentligen? jag kommer nog aldrig förstår, men jag vet hur dom känner sig. jag vet. jag klagar inte eller försöker få uppmärksamhet, men jag mår bättre utav att berätta vad jag känner. när jag känner mig vilsen går jag ut och jag går till "mitt" ställe som ingen vet om. när jag kommer dit vill jag aldrig gå därifrån, det är som att nått säger att jag ska stanna där. första gången jag va där var värsta dagen i mitt liv, vissa vet vissa inte. men det är inget jag tänker berätta för hela världen. men där höll det på att sluta iaf och när jag va där ristade jag in några speciella bokstäver på berget och skrev med en rosa penna, och tro mig eller ej, det läskiga är att det finns kvar än idag. det är ödet. hoppas jag..

/det är min egna historia

Jag vet att ingenting kan bli som de en gång har varit
Så de går inte å leva ett liv i de förflutna
Men det é vad jag har varit med om
Som gjort mig till den jag är idag
Den här går ut till gammal kärlek å gammal vänskap
Till änglarna som tittar ner på oss
Å håller ett öga på oss tills vi ses igen





red

hey u! jag och sandra åkte till farsta förut och solade, nån som va där och kollade läget bjöd oss. fett snällt :) vi solade 20 min var, så är ganska röd nu. efter vi hade solat gick vi runt lite, köpte vatten och sen åkte vi tillbaka till tråkiga hökis. när jag kom hem kände jag för att gå ut och gå, så då gjorde jag det. lyssnade på musik i högsta volym och tänkte på allt och inget. det kan kännas skönt ibland att bara va för sig själv och göra nått som får en att tänka på sig själv.
iaf.. nu ska jag snart hoppa in i en dusch sen läsa min bok. godnatt alla :) kraam

so damn pathetic

hejsan :)
som sagt började jag 1 idag, fett skönt. vi hade en kort BF lektion sen hade vi idrott men jag hade inga kläder så satt och snackade med qellie ist. vi skulle egentligen dansa, men det missa jag :( fick kolla på och skratta åt dom andra ist :p hähä! efter idrotten åkte qellie med mig till hökis för hon hade inget att göra sen mötte vi sandra på vägen och sen tog qellie bussen till rågsved och jag och sandra gick hem till mig. jag åt lite mat och nu vilar sandra, sen ska vi till farsta och sola och jag kanske ska köpa ett par av dom där skorna som jag visade här nedanför! hänt lite saker på sista tiden som har gjort mig ledsen och arg, men pallar inte bry mig.. det är jobbigt, men det är inte mitt problem. jag har så mkt annat att tänka på nu, som mitt liv tex. jag kan inte lägga ner tid på sånt som inte jag har gjort fel. men jag hoppas att det löser sig snart, för det här är bara patetiskt! aja.. nu orkar jag inte tänka på det. längtar till valborg, men vet inte riktigt än vad jag ska göra, har lite att välja på så vi får se när de närmar sig :)
nu ska jag chilla en stund tills vi ska dra till farsta. ha en bra kväll :)

pöss <3



vill ha ny mob!

asså jag blir galen på den mobilen jag har nu, knapparna har slutat funka dom är helt sega och kameran är också fuckad, bilderna blir typ gröna. köp inte den säger jag bara! kameran är hur bra som helst i början men sen blir den dålig och knappen i mitten blir seg. så det är inget bra köp. jag vill verkligen ha en ny mobil :( och jag vet vilken! den är så himla snygg, lila också som är min favoritfärg. jag måste ba ha den :p skulle bli fett glad.

den jag har nu är en sony ericsson K810i, den ser ut såhär:


den jag vill ha är en sony ericsson W380i, såhär ser den ut:

skönt med sovmorgon

fett skönt att vi börjar kl 1 idag :D gick precis upp, har bara klätt på mig. ska snart äta frukost sen fixa mig klart. ska gå lite  innan 12 så har mycket tid på mig. så skönt! det blir bara 3 timmar i skolan typ och efter det får jag se vad jag hittar på, kanske träffa anni :) på torsdag är det halvdag eftersom det är valborg,då blir det paaartypaarty :D men har inte planerat så mycket än, vi får se vad som händer. vad ska ni andra göra? :) och så är vi lediga på fredag, wiiiiiiiiiiiiie! fett skön vecka! ska äta frukost nu, skriver sen! pusspuss

dom här skorna har jag blivit kär i, måste bara ha dom:


Dagens låt: Chris Brown - Froze


i will always love my friends, whatever happens

gokväll i stugan :D vad gör alla?
åkte och träffade annika förut, vi har chillat lite överallt och pratat om massa saker som har hänt och så. trevlans :) var länge sen vi va med varann så det var kul. vi har alltid kul tillsammans! och en sak som gjorde mig väldigt chockad var att malin, min "gamla" eller hur man säger, kompis messade mig. jag blev jätte glad :) vi ska träffas på onsdag och pratade för det har hänt massa saker och vi har liksom känt varann hela livet. det ser jag fram emot :) jag hade tänkt gå ut på en promenad och lyssna på musik och tänka mig bort men venne om jag orkar, vi får se. ska chilla en stund iaf. nu ligger missy i mitt knä och myser. asså ush jag måste färga mitt hår, får fett dåligt av att ens kolla på det :p vill göra min dröm verklig. såhär är den: färga först ljusbrunt med blonda slingor och sen permanenta det lockigt. oouf va snyggt! så ska jag ha :D menmen, nu ska jag... göra nånting hehe :p börjar bli mörkt ute asså.. börjar 1 imorgon, fett skönt!
vi hörs sen eller imorgon, ha det bra. pöss

missy <3 jag föralltid. världens bästa katt!



kungsan

hellu, vad görs? :)
har varit en fett seg dag idag för jag har inte varit på så bra humör, menmen.. skolan gick snabbt för vi slutade halv 1 och då åkte jag, mickis, tilde och emma in till stan och satt ett tag och chillade i kungsan, det va skönt men det blåste fett mkt. jag vill köpa glass men hittade inget bra ställe :p har inte ätit nått på hela dan typ, åt lite sallad i skolan. har ingen matlust :/ haha när vi skulle gå från kungsan stoppde en kille oss vid scenen och ville att vi skulle va med i publiken i en reklam film för nån radiokanal och på scenen stog måns, agnes, alcasar, E.M.D mm. roligtroligt ;) så nu kanske vi kommer med i tv:n. saajk! efter vi hade följt med emma och köpa skor så åkte vi alla hem och påväg hem i hökis träffade jag en tjej från dagiset där jag praktiserade och hennes föräldrar och lillebror, så jag stog och pratade med hennes mamma ett tag och lilla tjejen kände igen mig så hon sprang fram och krama mig, så sööt! kanske ska va barnvakt åt henne nångång när det behövs, vi får se. nu har jag precis kommit hem, väntar på mat. vi ska äta min favvo maträtt, köttfärssås och spaggetti!! :D senare ikväll ska jag kanske träffa henne en stund och chilla bara. jag skriver sen :) heeejdå <3




mår skit..

hej allihop. hur har eran dag varit?
jag träffade danni och vi gick runt i stan och kollade lite sen köpte jag kaffe och så satte vi oss i kungsan och pratade massa. det va mysigt :) men när jag åkte hem började jag må fett dåligt och när jag kom hem spydde jag.. la mig i sängen och tro mig jag skakade och kallsvettades :/ så jävla hemskt. har sovit lite nu så mår litelite bättre. får se om jag går till skolan imorgon. inte roligt :( hälsa på sanna på henne jobb förut idag också :p så söt i jobbarkläderna! har inte så mkt att säga, ska bara ta det lugnt ikväll.

här är sakerna jag köpte förut:


Svarta pumps från din sko, 299 kr
Vita ballerina från indiska, 149 kr




Lila bikini från gina tricot, 160 kr
Vit bikini från h&m, 250 kr

Dagens låt: T-Pain Ft. Lil Wayne - Snap Your Fingaz


fett roligt igår!

hej, allt bra? :) själv är jag lite bakis.. vi hade jättekul igår faktiskt, jag och sanna mötte några kompisar i stan och chillade med dom. vi drack och satt och snacka, helt chill sådär! vi va hos en kille och hans mamma chillade med oss, fett skön hon va :p som en tonåring. vi pratade fett mkt om killar och kom fram till att dom är bara bajs. fast det visste jag ju redan :p vi festade hela natten och hade fett roligt, va ett tag sen vi träffade dom. vi sov över där och jag vakna 8 i morse, helt sjukt. vi va kvar en stund tills alla hade vaknat, vi åkte hem för sanna skulle jobba och dom andra va kvar och skulle börja supa igår, fyfan va äckligt :p haha och tony asså, så jävla rolig! man kan aldrig sluta garva åt honom, så skön. jaja, men nu ska jag äta och duscha sen vill jag åka och fika, får se vem som ska med ;) det är helt fint väder ute, då ska man fan inte sitta inne. skriver senare :) lägger in bilder sen på vad jag köpte igår. kraaam

min outfit igårkväll:


to the top!

ååååh vad jag är på bra humör :D solen skiner och det är fett varmt! har varit i stan hela dan med annelie och det har varit jätte kul, har köpt massa kläder och skor är helt nöjd :D det va så mkt folk i stan, så jävla härligt och på plattan stog massa duktiga dansade och dansade streetdance, looking och massa andra stilar, skit grymma! önskar jag också kunde va med men måste träna upp mig ett tag först :p åt grillad mat med familjen, pappa är här också och sen duschade jag nyss. nu ska jag fixa mig och sen ska jag och sanna träffa massa gamla kompisar i huddinge och festa :) ååh så jävla kul, är fett stressad så kan inte skriva mer nu. vi hörs imorgon sötnosar. pusspusspuss <3




beautiful saturday!

heeeej alla :D ååh solen är framme, bääästa!
har nästan precis vaknat. igår var jag med mickis på kvällen, vi gjorde inget spec, va i sollentuna ett tag sen åkte jag vidare hem och hon till sina killkompisar. nu ska jag äta frukost sen fixa mig, ska till stan med annelie för jag måste köpa skor :) myysigt! sen ska jag hem och grilla med familjen och senare blir det fest. hoppas dagen blir lika bra som den låter. vad ska ni göra då? :D holla!

puss & kram <3



Dagens låt: Agnes - Release Me


summerfeeling

hellu :) härlig dag visst? fett varmt iaf :D
trotts värmen har jag varit på ganska dålig humör idag, venne varför men har inte pallat med nått. vi har mest chillat ute. vi hade ju nationella idag och det gick bra faktiskt, man skulle skriva om datorer typ. har faktist varit nyttig idag som jag sa, åt en macka och drack en yoghurt imorse sen åt jag sallad till lunch och sen ett äpple :) ska fortsätta så! idag får jag studiebidraget så kanske drar och kollar på skor, vi får se. skulle vilja ha nya till ikväll. ska träffa mickis sen och vi kanske ska på nån fest med souhayl, annars gör vi väll nått annat kul. imorgon ska vi iaf på min killkompis Release party, ska bli kuul! :D`sen ska jag väll va chilla med kompisar och njuta av solen. vad ska ni andra hitta på i helgen?
mitt comviq kompis gick ut idag också, så ni vet.. ska nog köpa nytt senare idag :)

have a good day, cyaa'll later! <3





Dagens låt: Ison & Fille - Flashbacks


Just snap your fingaz

hej alla! wazup?
har varit en ganska rolig dag idag faktiskt. i skolan bjöd dom på kakor och saft och eftersom vi skulle redovisa i grupper så fick dom som inte skulle redovisa när dom andra gjorde det, gör nått annat, tex kolla på en film eller rita deras land och flagga :p redovisningen gick jättebra iaf. im proud! när solen kom fram satt alla där ute och njöt, så jävla skön känsla, att alla är på bra humör och så. its great! :) vi slutade 2 timmar tidigare så jag följde med mickis hem. vi chillade en stund sen bestämde vi oss att ta med hennes två hundar på en promenad till stranden och åh det va fett mysigt. hundar sprang och lekte på stranden och badade. hihi ah, det va kul att se :) efter vi hade varit där ett tag gick vi hem till mickis igen och åt vårrullar och sen gjorde vi kladdkaka och kaffe. tro mig efter allt vi åt under dagen mådde jag fett illa så jag har verkligen bestämt mig, imorgon börjar mitt nya hälsosamma liv. ska bara äta grönsaker till lunchen och alltid nyttigt :) punkt slut! annars blir jag en köttbulle till sommaren.. åkte från mickis vi 8 tiden och kom och tänka på lite saker som gjorde mig ledsen påväg hem så jag mötte sanna ett tag och pratade med henne och nu känns det bättre. tack <3 vi gick hem sen för vi höll på att frysa ihjäl så nu ska jag snart lägga mig och sova, börjar imorgonkl 9 med skriftliga nationellaprovet i engelska imorgon. damn :/ och mickis min fina tjej, du ska inte gråta över "honom", han är inte värd det. du är värd så mycket mer och nångång hittar du det. finns för dig alltid & jag älskar dig oerhört mycket. <3
men alla får sova så gott nu, bye <3






Grattis Lloydipop <3

Idag fyller världens bästa lloyd år :D stor pojke nu asså! GRATTISGRATTISGRATTIS <3 du är värd bästa födselsedagen och jag hoppas att du får det. vi får göra nån fest snart så vi alla dina kompisar kan fira dig.

bror jag älskar dig från hjärtat, menar det! finns alltid där för dig som jag vet att du finns för mig. jag kan verkligen lita på dig och det betyder så mycket. släpper aldrig taget om dig det lovar jag! har aldrig träffat en person med ett så stor hjärta som dig. jag tackar gud för att du finns. du är verkligen älskad av många.

nu får alla som inte redan har gjort det, säga grattis till honom :D
& lloyd glöm inte att pussa bebisen 10000000000 gånger från mig, saknar er grovt och hälsa din family också!




i can't breath..

I'm running out of patients
'Cos I can't believe what the hell
I'm hearing
And speaking of hell
It don't compare to this heat
That I am feeling

I love you too much
It shows
All my emotions go
Out of control oh woah woah
Good for you bad for me
When I can hardly see
From the tears that flow oh woah

Can't forget to breathe slow
Count from one to ten
With my eyes closed
'Cos ladies take it in
And get comp- oh oh oh 'sure
Before I lose it get comp- oh oh oh 'sure

I am gunna breathe slow
Count from one to ten
With my eyes closed
'Cos ladies take it in
And get comp- oh oh oh 'sure
Ladies never lose comp- oh oh oh 'sure

Not guuna lie
Or even try
You've got my wheel spinning
And I ain't the one to show
The gun
'Cos that means you will be
Winning oh yeah

I love you too much
It shows
All my emotions go
Out of control oh woah woah
Good for you bad for me
When I can hardly see
From the tears that flow oh woah

Ohh oh ooh
Can't forget to breathe slow
Count from one to ten
With my eyes closed
'Cos ladies take it in
And get comp- oh oh oh 'sure
Before I lose it get comp- oh oh oh 'sure

I am gunna breathe slow
Count from one to ten
With my eyes closed
'Cos ladies take it in
And get comp- oh oh oh 'sure
Ladies never lose comp- oh oh oh 'sure

Somebody better hold me back
You're lucky I know how to act
(So lucky ain't gunna attack)
I'm being calm and cool
But believe me you
It's taking everything to just
Breathe breathe breathe...

Can't forget to breathe slow
Count from one to ten
With my eyes closed
'Cos ladies take it in
And get comp- oh oh oh 'sure
Before I lose it get comp- oh oh oh 'sure

I am gunna breathe slow
Count from one to ten
With my eyes closed
'Cos ladies take it in
And get comp- oh oh oh 'sure
Ladies never lose comp- oh oh oh 'sure

Can't forget to breathe slow
Count from one to ten
With my eyes closed
'Cos ladies take it in
And get comp- oh oh oh 'sure
Before I lose it get comp- oh oh oh 'sure

I am gunna breathe slow
Count from one to ten
With my eyes closed
'Cos ladies take it in
And get comp- oh oh oh 'sure
Ladies never lose comp- oh oh oh 'sure

Dagens låt: Aren B - Perfect


så groovt kallt ute!

tjäna :)
ouf va kallt det är ute, håller på att dö. man måste fan ta på sig vinterjackan igen :p
haha fett onödigt dag, vi började 12 och slutade halv 1. hade inget att göra efter skolan så jag träffade rhick en stund sen mötte jag sandra och vi gick runt och kollade lite i farsta och hon köpte lite söta saker sen åkte vi hem. har varit helt seg idag efter mardrömmen jag hade inatt :/ har inte ätit nått heller, men ska snart äta pyttipanna dränkt med ketchup :p ikväll måste jag verkligen plugga, har ju redovisning imorgon. dom har inte ringt än från donken, dom gör väll det senare eller nån annan dag hoppas jag. skriver senare, love




nightmare

godmorgon! hur har ni sovit? jag har sovit bra förutom att jag hade värsta mardrömmen nu på morgonen. den va hemsk och den tog aldrig slut :O har värsta klumpen i magen nu, det kändes så verkligt. ni vet hur det känns.. drömde typ först att jag ihop med en kändis och gick runt med nån stor hatt och sen när vi skulle på bio va biosalongen typ fleeera hundra meter hög så man fick klättra upp och så satt man flera stycken på en stor soffa som stack ut ut väggen och hela tiden va man rädd att det skulle ramla. många personer som jag känner/känt va med i drömmen och vissa jag helst inte ville se som fick mig att må¨dåligt när jag vakna :/ sen helt plötsligt bodde jag tilllsammans med mickis och henne lillebror i en stuga mitt ute i vattnet och en dag sen jag en stor haj utanför och den har gjort hål på huset så det läcker in vatten. hajen börjar prata med mig sätter på sig en skor och jagar mig i hela huset typ 5 trappor upp och sen biter han mig i bakhuvudet. mickis och hennes bror försvann och jag blev kvar med hajen som sen bestämde sig för att äta mig. han jaga mig ner för trapporna igen och tar fram en kvin och då hoppar jag i vattet och den hoppar efter och när den precis nuddar mina fötter, vaknar jag.. asså jag fick panik! kanske inte låter så hemskt men det var det. det var iaf mysigt att sandra sov här. mötte henne igårkväll och tog en lång promenad och pratade och sen sov hon hos mig. hon började 9 så hon gick tidigt imorse :) love you <3
aja nu ska jag fixa mig, äta frukost och allt sen dra till skolan, börjar ju 12 idag :)

ha en bra dag snuttar, pusspuss

Haha sötaste bebisen (evil-look)


Dagens låt: Twista feat. Akon - On Top


korta skoldagar är bäst!

asså helt sjukt skönt, vi har slutat tidigt båda måndag och idag pga att nån lektion är inställd och imorgon slipper vi första lektionen så vi börjar vid 12 :) har varit en lugnt dag i skolan, har bara haft engelska och BF och har nästan skrivit klart om landet (gambia) som jag ska redovisa på torsdag. när vi slutade rensade jag och mickis våra skåp och tro mig det fanns fett mkt gamla onödiga pappren där som vi slängde, kände fett skönt :p när vi va klara åkte vi hem och nu sitter jag här och längtar tills vi ska äta. kanske ska till farsta med anni sen ifall hon kan sen kanske jag ska hjälpa henne att vara barnvakt, men inget är bestämt än. måste plugga ikväll också, boooring.. jag njöt verkligen av mina nya låtar idag, dom är så jävla bra! ooouf igår hittade jag massa fina bikinis, kunde knappt sova för jag ville ba åka och köpa dom, men jag får mina pengar på fredag så får vänta :( imorgon ska dom ringa och säga ifall jag fick jobbet på donken eller inte, hoppass! nu har jag inget mer att skriva så... peace! <3

det här är några av dom bikinisarna jag vill ha:




coffeé

godmorgon alla som är vakna :) jag kom upp lätt idag. sitter och dricker kaffe och äter 2 mackor. ska gå och sminka mig sen :) ska gå vid 20 i så jag har tid på mig. lääängtar tills jag får lyssna på mina nya låtar på min ipod :D hihi
ni får ha en bra dag, skriver sen!

PUUUUUUSSSSSSSSSSSS


no music, no life

alå igen :D
har bara tagit det lugnt ikväll, läst lite i boken och kollat på run's house. åt en macka och drack kaffe förut också, muums! mickis hjälpte mig att fixa så jag får låtar från youtube. det är verkligen bäääst, har 19 nya låtar nu som jag ska lägga in på min ipod snart.. så imorgonbitti ska jag sätta på mig mina hörlurar och försvinna in i min egna värld som jag brukar säga ;) haha! jag är fett trött så ska sova snart, efter att jag har lagt in låtarna. nu får ni alla sova så gott, i'm gonna holla at u toworrow people.

pöss


Dagens låt: The Dream ft. Mariah Carey - My Love


if feel good

alåååååå där :D allt bra?
jag mår iaf bra idag. skolan gick bra, jag och mickis arbetade jätte mycket med landet som vi ska redovisa om och så slutade vi halv 1 för vi hade ingen engelska :D efter skolan åkte jag och mickis till stan för hon skulle lämna in några cv:n och jag hade min jobbintervju på donken vid 3 tiden. det gick bra faktiskt :) han skulle ringa mig i övermorgon och säga ifall jag får jobbet eller inte. hopppppppas! efter intervjun åkte jag hem och åt en god pastasallad med fullkorspasta, fetaost och kyckling :) har faktiskt ätit nyttigt idag, imorse åt jag en fullkorsmacka med ost, tomat och gurka och i skolan åt jag broccoligratäng och potatis. imorgon börjar vi 20 i 11, fett skönt och efter skolan ska jag med mickis till stan. jag och sandra har pratat om att gå och fika på ett jätte mysigt fik i medis i veckan, det ser jag fram emot. hihi rhick har bestämt krämen nu så jag får den typ nångång nästa vecka, längtar fett mkt asså den luktar sååå gott :p ikväll ska jag väll bara plugga, får se om nått annat händer. peace and love!


boring

har satt på mig min sköna mjukis-tröja och luffar runt hemma. har fett tråkigt :p nån som har nått förslag på vad man kan göra en tråkig söndag? kolla på film kanske.. har inget speciellt att göra plus är fett trött. låg ute i hammocken förut och tänkte och njöt av solen, det var fett skönt. sen åt vi middag och nu tråkar jag.. ska hoppa in i en dusch sen försöka göra nån läxa om jag pallar. ska läsa sen iaf. hoppas ni har det roligare än jag :) cyaa!


Dagens låt: Akon - Clap again


Akon Clap Again [NEW FULL VERSION]
Cargado por melaniblonde

new life

Hellu u!
kom nyss hem från farsta. är fett hungrig, men ska snart äta. har varit en chill helg, har bara tagit det lugnt, varit på bio och kollat på film. nästa helg måste jag och min älskligs tjejer hitta på nått kul, festa eller nått, för det va fett länge sen. imorgon är det skolan igen och jobbintervjun väntar. är lite nervös men ska göra allt för att få jobbet :) önska mig lycka till! när jag kom hem idag så ville missy (min katt) upp i min famn och hon la sitt huvud på min axel och så stog vi och kollade ut genom fönstret som va lite öppet, så jävla mysiga katt jag har. hon är alltid gosig men ibland vill hon inte att man ska hålla i henne. jag älskar henne <3 orkar inte skriva så mycket idag. ska äta nu sen ska jag duscha som vanligt sen har jag massa läxor jag måste göra. klockan är ju inte så mkt, så ha en bra dag & kväll. kanske skriver sen :) puss & kram







love is blind

Sorgen tar över, det gör så ont. smärtan är obeskrivlig och det ska jag leva med. hur ska jag orka? varje dag är den samma, alltid samma känslor och tankar. jag dras mellan hopp och försvivlan. varför tar det aldrig slut? jag står som ett frågeteckan, jag har ingen aning om vad som kommer hända. nått bra eller dåligt? jag kan bara drömma och hoppas. livet är verkligen orättvist, vissa är lyckliga och andra inte. jag som trodde kärleken var nått bra, men det finns så mycket mer, man blir sårad och nåns liv förstörs hit och dit. men ingen är perfekt det vet vi alla, men ändå tar vi allt och alla förgivet och det slutar aldrig bra. den man älskar går vidare och där står man ensam kvar, efter ett tag helt glömd och hatad. jag ångrar mycket i mitt liv men den/det som nångång har betytt nått för mig, stannar alltid kvar i mitt hjärta. alla gör misstag och man kanske lär sig av det men man ska alltid tänka på vad man har, för när man sen inte har det kvar så vill man ha det tillbaka.





Dagens låt: Scooter Smiff ft. Chris Brown - Head Of My Class


Pure Seduction

whaat's craking laking? :p
igår åkte jag till rhick och lite senare åkte vi till stan och kollade på skräckfilmen the uninvited och det va fett läskig fast jag fattar inte riktigt i slutet (a) men ändå den va bra, rekommenderar att se den :) haha skönaste, det var två killer typ 25, 30 år, som satt pch söp inne på bion. dom pratade och skrattade fett högt och alla lacka och skrev att dom skulle hålla käften. tror fan dom va pårökta också :p men tillslut pausa dom filmen så kom det in 2 vakter och tog ut dom. haha fan v alla garva! efter filmen åkte vi hem, blev lite kaos på kvällen men det löste sig. imorse chillade vi ett tag, åt frukost och så sen åkte jag hem. på tuben hem satt det en kvinna med en hundvalp i knät, skit gullig! ska äta wook snart sen duscha. får se vad som händer tonight, är lite fest sugen för det va fett länge sen men jag venne :p rhick kanske ska bestämma en kräm till mig som luktar jätte gott, den heter Victoria's Secret Pure Seduction Hydrating Body Lotion. asså jag älskar den :D finns och köpte på http://www2.victoriassecret.com

såhär ser den ut:
(det är den ljusrosa flaskan jag vill ha)








Dagens låt: John Legend ft Andre 3000 - Greenlight (ready to go right now)


John Legend ft Andre 3000-Greenlight (NEW)
Cargado por SaucissonMan

friday!

Nu är det äntligen helg, hoppas alla har haft en bra vecka :) skönaste dan idag.. vi började halv 9 och slutade typ 11:10 för vi skulle hoppa över massa lektioner så vi åt lunch sen åkte jag och mickis till skanstull för hon skulle lämna in lite cv:n och hon lämnade också in på donken så hoppas vi båda får jobbet. sen gick vi runt och kollade och jag köpte lite saker, ska visa sen. det är fett soligt ute men det är ändå kallt, synd :/ men det är najs ändå, man ska inte klaga. läste i tidningen idag att det är biopremiär på en skräckfilm ikväll, the uninvited heter den. vill verkligen se den så jag och rhick kanske ska se den ikväll, vi får se vad som händer :) annars ska jag och mickis hitta på nått. ska äta nånting nu sen duscha och sånt, fixa massa saker. skriver senare :)

puss på nosen


Mickis köpte ett nytt busskort idag och dom har ju gjort nya busskort, fett snygga! dom ser ut sähär:
Lite fläääshigt sådär, men den lila är ju snyggat ;)




sakerna jag köpte:

Strumpbyxor
Cool tunika
Svart mjukisväst
Lösnaglar & lim




Dagens låt: Chris Brown feat. Keri Hilson - Superhuman


Chris Brown feat. Keri Hilson - Superhuman
Cargado por Leeann_71190

chillnani

shuu! allt bra? :)
idag kom jag faktiskt i tid till skolan, började halv 9.. tog på mig mina KOSS Hörlurar och gick. har varit fett trött idag men gjorda fett mycket matte iaf och jobbade med landet. under dan har jag och mickis typ ba sovit och ätit.. som vanligt :p efter skolan åkte jag till stan och mötte sanna, hon skulle kolla efter en klänning och lite grejer så vi blev kvar där ett tag och sen åt vi kebab och sen drack kaffe. träffade min bror lloyd och hans 2 snällla tjejkompisar på donken också, fett länge sen, har saknat han groovt :D love yah! <3 så vi satt där ett tag och pratade med dom sen åkte vi hem till mig. visade sanna lite från familjen babajou och lite nya kort och sånt sen va hon tvungen att gå hem för hon ska på studentskiva imorgon :) hoppas det blir kul! jag själv ska snart hoppa in i en dusch sen chilla hemma bara för jag börjar tidigt imorgon också och baaajs vi har musik i 3 timmar imorgon :/ mitt och mickis favvo ämne! får se vad som händer imorgonkväll, det är ju fredag, kanske chillar med rhick :) längtar tills måndag när jag ska på jobbintervju, mickis ska också söka jobb där, fett kul! :D åh igår hittade jag typ 5 par skor på din sko som jag vill ha :( får fråga mamma eller pappa (a) .. men nu ska jag taggish härifrån. ha en bra kväll allihopp. puss

Jag och mickis "plugghästar":



simon på tvärbanan, knaas asså:

Lille Victors 1.5 år som inte fick dö hemma

För några dar sen satt jag på tunnelbanan och en man satt mittemot mig med en aftonblandet tidning i handen och då såg jag lite snabbt på framsidan en bild på en jätte söt bebis och så stog det under bilden att han var svårt sjuk och att han snart skulle dö och att han den sista tiden inte fick dö hemma. asså jag blev så ledsen, tårarna ba föll.. gud va hemskt, jag lider verkligen med hans föräldrar. Jag har hört många prata om det och alla är verkligen berörda och tycker det är jätte sorligt. Jag blev tvungen att kolla upp mer om fallet och då hittade jag det här:

Pengarna strömmar in till Victors minne

Lille Victors öde har berört väldigt många.

På bara ett dygn har insamlingen "Victor, vår stjärna i mörkret" fått in mer än 100 000 kronor.

Victors föräldrar, Sofie Karlsson, 24 och Peter Sundberg, 34, startade i oktober förra året en insamling hos Barncancerfonden - "Victor, vår stjärna i mörkret".
Målet var att insamlingen skulle pågå i ett år och man hoppades på att få in 100 000 kronor.

Det senaste dygnet har pengarna strömmat in. I tisdags hade man fått in 20 000 och bara ett dygn senare är summan uppe i över 130 000 kronor. Och det kommer in mer pengar hela tiden.

- Tre av fyra cancersjuka barn blir friska, men det är inte tillräckligt. De senaste 30 årens forskning har varit helt avgörande för att så många barn överlever, och det finns mer att göra, säger Jessica Runemark på Barncancerfonden


Familjen: Tack för det fina stödet
 

Svårt cancersjuke Victor avled i morse.
Victor Sundberg, 1,5, hann aldrig komma hem.

På tisdagsmorgonen somnade han in på Akademiska sjukhuset, med mamma och pappa tätt intill sig.

Många, många har gripits av föräldrarnas önskan att få vårda sin svårt cancersjuke son hemma.

Sofie Karlsson, 24, och Peter Sundberg, 34, ville att Victor skulle få tillbringa sin sista tid hemma i familjens hus i Bålsta, utanför Enköping.

De ville att han skulle få dö hemma i sin egen säng, i sitt nya, fina rum, omgiven av sina leksaker och sina tre halvsyskon, Thea, 7, Linnea, 10, och Cazper, 12.

- Det hade betytt så oändligt mycket för oss och för Victor, säger pappa Peter.

Men Håbo kommun har - liksom många andra kommuner runt om i Sverige - ingen hemsjukvård för barn under 18 år.

Och på tisdagsmorgonen orkade Victor inte längre. Omgiven av sin familj somnade han in i ett särskilt iordninggjort rum på barncancerkliniken på Akademiska sjukhuset i Uppsala.

- Jag vill verkligen tacka för det fina stöd vi har fått, säger Victors pappa, Peter Sundberg.

R.I.P Victor <3


Dagens låt: Lloyd featuring Lil' Wayne - You


Lloyd featuring Lil' Wayne - You
Cargado por keyzz

jobbintervju på måndag

heellu :D
ah fett glad, dom ringde idag från donken där jag lämnade in cv igår och sa att dom ville ha mig på en jobbintervju, hoppashoppashoppas att jag får jobbet :D skiter i vart det är, behöver pengar till sommaren! var och hälsa på där idag och dom kände typ igen mig så några hälsade och va fett trevliga, dom ba: hoppas du får jobbet! blablabla. så det känns bra :) idag var det chill i skolan, försovde mig första lektionen men resten av dagen jobbade vi med länderna vi ska skriva om och sist matte, då fick vi sluta 30 min tidigare. åkte till stan efter skolan och mötte annelie och följde med henne och tog piercing i läppen, det blev fett fint :) sen gick vi runt i skanstull och kollade bara sen åkte vi hem. har nyss ätit och kollat på programmet hitta hem med mamma och hennes kille, ååh det programmet är fett sorgligt.. det handlar om djur som dom hittar ute och så tar dom hand om dom. så söta! imorgon efter skolan kanske jag ska dela ut fler cv för jag gjorde aldrig det idag.. vi får se. nu ska jag duscha så jag skriver nog senare. pusshej





Jag med min nya resväska:

fan va sorligt..

åhh såg nyss sista avsnittet av familjen babajou, fyfan va sorgligt det var :( gråter som fan! så jävla fin familj asså.. fan att det bara va 3 avsnitt, bästa serien jag har sett. aja.. jag blev hemma ikväll, har ba chillat, ätit lite mackor och så, väntar på att ramin ska skicka bilderna från i söndags när vi grillade sen ska jag typ lägga mig i sängen och läsa i boken. vi hörs imorgon :) goodnight sweeties <3

Dagens låt: Lil Wayne Ft Sizzla & T Streets - The Only Reason


Lil Wayne Ft Sizzla &T Streets-The Only Reason
Cargado por lil-wayne-71200

Until We Rich

shu bloggen :D hoppas alla mår bra!
det gar varit en skön dag idag, försovde mig inför engelska nationella men alla i min grupp hade kommit försent så vi fick göra det när jag kom. det gick helt okej faktiskt :) hoppas jag får bra betyg! efter det åt vi sen hade vi bf och sist idrott där vi dansade hela lektionen och jag fick va ledare för en grupp och göra lite danssteg som vi sen ska visa för dom andra :p haha så jävla kefft! efter skolan mötte jag karin i tc för jag skulle dela ut cv:n. jag delade ut sammanlagt 20 st vc:n i tc, medis och skanstull på lite olika ställen, hoppas jag får nått av jobben för jag behöver verkligen det. är helt slut nu efter ha gått runt i stan hela dan. i stan köpte jag också ett likadant armband som jag har till mamma plus varsitt halsband som såg likadant ut, skiiiit fint, speciellt i sommar när man blir lite brun ;) nu ska jag ba chilla hemma, kanske ska till huddinge sen men klockan är ju fett mkt redan, vi får se :) annars är jag ba hemma och läser den där boken och chillar framför tv:n. börjar halv 10 imorgon och efter skolan ska jag dela ut fler cv:n med anna. wish me good luck! ska väll typ kolla på sista avsnittet av familjen babajou sen också, hörde att det va fett sorgligt :/ menmen, vi hörs väll ikväll.

P.S nu har jag lagt in fler bilder på inläggen: Daydreaming och Poppin' Bottles, CHECK IT OUT!

peace <3


ush skola imorgon

hej igen :)
har nyss städat mitt rum lite och fixat alla mina kläder, hatar när det är stökigt :p har varit fett duktig, har läst lite i boken som vi måste läsa från skolan, har städat, har sökt lite jobb och bestämt mig för att gå runt och dela ut lite cv:n imorgon :) måste ha joooobb! har sagt det länge nu, men det är fett svårt att få ett.. under kvällen har jag också duschat och kollat på lite filmer, Little man och All About The Benjamins, skit roliga filmer :D är fett ledsen för jag missade sista avsnittet av familjen babajou ikväll, men ska kolla på det på datan sen :) nu ska jag kolla på tv och ba chilla inför skolan imorgon, blää! ska ha ett nationella prov imorgonbitti i engelska, speaking grej. hoppas det går bra :)

godnatt alla, sov gott! puss

Dagens låt: Ice Cube Feat. Krayzie Bone - Until We Rich


Ice Cube Feat. Krayzie Bone - Until We Rich [DVD-Rip]
Cargado por Ya2n_35

Poppin' Bottles

hej bloggen!
kom hem för en stund sen har varit hos rhick. igårkväll åkte jag till solna och mötte rhick och så handla vi lite saker på ica, korv, grillkol, dricka, mm för vi skullle grilla med hans kompisar. vi gick till huvudsta och där var det typ 10 killar, rhicks kompisar asså, dom satt och rökte vattenpipa och grillade massa mat. först hälsa vi på alla, sen börja vi grilla några korvar, skitgott! sen satt vi med alla, pratade, lyssnade på musik och så, det var fett mysigt. dom tog massa kort också, måste få dom :) senare så började jag frysa fett mycket så jag, rhick och paolo gick in till arthur och chillade där tills alla andra kom dit och sa att vi skulle hem till nån annan kille och festa. vi åkte till västra skogen och chillade ett tag hemma hos den där killen, drack lite och rökte vattenpipa, sen när vi blev trötta åkte vi hem. skit skön kväll asså :) och paolo du borde bli nästa dr. phil ;) hehe tack för att du finns där! imorse när vi vaknade gick vi ner och gjorde lite mackor sen åkte jag hem, har ju skola imorgon och har inte gjort en ända läxa :/ knas.. jag har fett med ångest för imorgon. jag vill ha mer lov!! skulle egentligen åka in till stan idag ocg köpa ett likadant armband som jag har till mamma och nått liknande halsband men jag pallade inte. kanske åker senare eller imorgon :) nu ska jag hoppa in i en dusch sen måste jag plugga lite, ska läsa en bok på typ 160 sidor. åååååååååååååh! lägger in bilderna sen. skriver sen, puss




bilder från grillningen:












kvällen slutade såhär:

Dagens låt: Boyz N Da Hood - Dem Boyz


Boyz N Da Hood - Dem Boyz
Cargado por yacouba

Breathing Your Love

hellu :) hoppas alla hade en trevlig påsk igår, det hade iaf jag. åt middag med familjen sen åkte jag till rhick :)
vi skulle egentligen på fest med hans kompisar men klockan blev för mkt och tillslut pallade vi inte så vi stannade hemma och kollade på skräckfilm, dark water, skit läskig! va jätte trött igår också så somnade ganska snabbt efter filmen. haha rhick hade spelat fotboll ut med bara strumpor på så han hade fått två blodblåsor på stortårna, som JAG fick ta bort :p lekte värsta dokter med is och grejer, fett kul! fast det scary när blodet spruta på mig :p juste jag klippte bort min läpp piercing igår också med värsta tången, har ju inte fått bort piercingen på typ 1 år så det va fett skönt, men har satt in en ny nu med en liten blingbling :) åkte från rhick tidigt imorse till stan, mötte lina en gammal kompis och hennes kompis. vi gick runt i stan och letade efter en läpp piecing till mig men vi hitta ingen så vi åt på kungshallen ist, åt falafel med bröd, så jävla gott :D sen gick vi vidare och jag och linas kompis köpte varsit armband på punkt shop. ska visa på bild sen :) i love it! sen åkte vi till gamla stan ocg satt på bryggan en stund sen åkte jag hem. nu har jag precis duschat, ska klä på mig och så sen ska jag åka och grilla med rhick och hans kompisar, förhoppningsvis. skriver senare :)

yaman, puss & kram

armbandet jag köpte:






händer ikväll? :)

hej igen, åt nyss middag med familjen, vi åt lax och sånt, fett gott :D när vi åt satt vi och snackade om att skaffa bil snart, en silverfärgad såklart eller kanske lila, sen kanske en hund också, boxer eller mops ska det vara :) får hoppas att det blir av, det vet man ju aldrig. men bil blir det nog :) fett najs! nu sitter jag här och dricker rosé vin som rhick kallar moské vin, gottgott.. ska snart hoppa in i en dusch men håller på att kolla runt vad som händer ikväll, vill festa, det är fan pååsk :p haha ne men vill inte sitta hemma ikväll. säg till om det händer nått kul, skriv eller ring :) puss och kram
glad påsk igen!


Dagens andra låt, glad påsk! T.I. ft. Young Jeezy, Young Dro, Big Kuntry King, BG - Top Back


T.I. Ft. Young Jeezy, B.G., Young Dro &
Cargado por LIMIT-AR

Dagens låt: The Dream Ft. Young Jeezy - I Luv Your Girl [Remix]


The Dream Ft. Young Jeezy - I Luv Your Girl [Remix]
Cargado por Yannicklord

Haha skönaste! Dave Chapelle, Rick James - Slap baltimore REMIX


glad påsk!

shuuulululu :D idag är det påsk och jag hoppas alla får varsitt påskägg, iaf dom som förtjänar det ;)
iaf. jag är fett glad för solen är framme, det är typ 20 grader ute :D alla ba sitter och steker i gamla stan haha!
kom precis hem från rhick har varit där i några dar nu som ni kanske har läst. igår åkte jag hem några timmar och duschade och så sen åkte jag tillbaka till solna sen åkte vi till vallentuna igen och va med paolo och arthur. vi kollade på film och så sen fick vi skjuts till macken och köpte lite chips och sånt sen åkte vi hem till paolo igen och gaama. skit mysigt faktiskt :) sköna folk, love! vet inte riktigt vad klockan va när vi åkte hem, nångång på natten iaf och jag va trööött då asså. och daamn på bussen satt rhick och snackade och fladdrade med armarna som vanligt och gav mig en fläskläpp, idioooooot :D nu har jag nästan precis kommit hem, ska äta middag with my family idag :D får se vad det blir för mat. fick nyss ett påskägg av mamma och, tack :) och jag som skulle banta (a) men fick lite pengar där i också thihi. undra vad jag får av rhick sen då ;D eeeey! missy (min katt) va så söt när jag kom hem och ställde sig på stolen och kraffsa på mig och ville att jag skulle bära upp henne, så gör hon typ alltid. älskar dig min lilla bebis <3 ikväll blir det typ fest nånstans, är inte 100 än, men hoppas det iaf :) menmen, nu ska jag duscha och så, vi höres sen Muzungos. puss






Dagens låt: YaBoy feat. Dr.Hollywood - We Run La


Daydreaming

heeeej :D glad påsk! hehe
ja vart ska jag börja? igår var jag hemma hos rhick hela dan, vi chillade ba sådär sen så bestämde vi oss för att åka till hans kompis paolo i vallentuna och chilla med hans kompisar och då tog jag med mig annelie så åkte vi hela vägen dit. det var jag, rhick, annelie, arthur och paola som va där och vi hade fett kul förutom att jag och rhick hade värsta fighten men det löste sig tillslut. iaf så vi var hos han och alla satt i en fett stor säng och kollade på film på världens största tv och samtidigt rökte vi vattenpipa och drack lite cider. hehe vi garvade som fan asså och speciellt när arthur hade på sig en långbenskeps och paola en plutokeps, fett göölliga dom va ni skulle ha sett! hehe rhick satt bara och åt massa klubbor som han fick av paola för han hade en hel påse full och sen fick han ta med sig alla hem, haha han såg ut som en stor bebis som hade rånat en godisaffär :p vi stannade där tills kl 2 och då tog vi alla utan paola bussen hem och sen tuben från tc. somnade direkt när vi var framme :p vaknade vi 11 imorse typ och då kollade vi på tv och så sen chilla vi sådär och sen åt vi frukost och sen åkte jag hem. nu ska jag hoppa in i en dusch och fixa massa saker sen typ tillbaka till solna för vi ska kanske till vallentuna ikväll också, hoppas det blir lika kul som igår :) lägger in några bilder nu från igår men lägger upp flera sen när annelie har skickat dom ;)

puss & kram, hoppas alla från nått påskägg imorgon :)







the sun is back!

yeeees solen har kommit tillbaka, är fett glad :D rhick kom hem för ett tag sen men nu gick han igen till systemet. pratade med hans mamma idag och hon bjöd mig på mat och så, jätte söt :) jag och rhick har planerat kvällen och vi ska typ ut och kanske äta och bio sen typ chilla och dricka lite, kanske träffar några, vi får se. men det blir säkert treligt :) imorgon är det påsk, eller..? jag tror det iaf :p hoppas man får nått påskägg då.. fast jag bantar ju så det får bli ett ägg med frukt i eller nått haha!  men nu ska jag gå och sminka mig och fixa håret. cyaa gangsters <3


Dagens låt: Lil Wayne - I'm Goin In ft. Drake, Truth & DJ Capcom


familjen babajou

hej igen :) sitter och väntar på att rhick ska komma hem, har suttit här själv och kollat på första avsnittet av familjen babajou på datan som jag missade. skitbra asså, jag älskar det! tog en skön och lång duscha förut så nu känner jag mig fräsh. ikväll kanske jag blir kvar här, vi ska typ på bio eller nått :) och ouuf jag är fett hungrig nu.. får väll äta nått när rhick kommer. yeayea, kanske skriver sen, annars imorgon. peeeeaace! <3


solbränd!

shuuu :D
allt bra med alla? själv mår jag väll helt okej :)
va med mickis ett tag igår sen skulle hon iväg och då åkte jag till rhick. han skulle upp ochj obba idag så vi somnade nästan direkt, men först kollade vi på serien: familjen babajou. fett bra serie :D ska kolla på alla avsnitt fast har redan missat 1 menmen. vaknade upp själv imorse då gick jag ner och åt frukost och sen kom rhick hem på lunch. nu har han gått så jag ska duscha. det fucking svider över hela kroppen, jag har solat solarium 2 dagar i rad så är helt bränd nu! jaja, vi hörs sen kanske. ha det bra. puss på alla <3

Dagens låt: Lloyd feat. Young Wonder & Ukno Tha Don - Party Girl


damn..

hejhej, shiet vilken knas kväll det blev igår :/ träffade sandra, angelica och issa i hökis på kvällen för jag pallade inte sitta hemma. jag berättade för dom allt som har hänt och så följde jag med dom till odenplan till deras killkompisar. där satt vi och lyssna på musik och drack. det var chill till en början men den fucka allt.. alla va helt ledsna för det hade hänt massa saker för alla. gud det var verkligen hemskt att se :/ fan va jag mådde dåligt.. det var en av dom värsta kvällarna jag varit med om. vi lyssna på en låt hela kvällen som påminner mig om min döda bror. min mamma hade den låten till honom och fyfan va ont det gjoda att höra den, tänkte på min mamma hela tiden och vilken sorg hon måste känna över att ha förlorat ett barn. R.I.P! <3 senare på natten gick alla därifrån och jag venne vart dom andra åkte men jag åkte till rhick. han tröstade mig hela natten, jag kunde inte sluta gråta. kunde knappt andra heller, shiet :/ dom saker när jag var/är ledsen över är grova saker som jag inte pallar skriva om men asså dom personerna det handlar om har betytt så jävla mkt för mig och det som har hänt är svårt att acceptera. men det är ju som det är liksom... iaf jag kommer inte ihåg när vi somnade men på morgonen hade jag skiiiiiiiiiiit ont i huvudet. vi åt lite mackor och sen chillade vi och pratade om massa saker, hoppas allt är löst nu. åkte hem 3, halv 4 tiden och nu sitter jag här och äter grönsakssoppa. yess jag har börjat min bantning nu :D stolt! åt inget fett igår heller. hoppas jag kan hålla mig :p snart kommer mickis får se vad vi hittar på då. ikväll vet jag inte vad jag ska göra, får se. sandra och alla andra igår som fanns där för mig, tack, asså från hjärtat tack, ni är värda guld och ännu mer. jag älskar er så obeskrivligt mycket!
holla! puss <3


sandra tack för att du finns, det ska alltid vara vi två. jag älskar dig verkligen <3


Rhick är med på bilden, gissa vem? ;) haha!

åååååh pallar inte

hej igen. har varit med mickis idag, vi chillade i farsta, gick med henne till akuten sen åt vi jordgubbar o så.. sen har vi ba chillat hon mig hon har sovit nu ett tag och jag har fett tråkigt och jag mår fett dåligt, allt är skit som jag redan har sagt! ska supa ihjäl mig, sry att jag säger så, men asså helt ärligt så bryr jag mig inte. fick reda på en grej idag som krossa mitt hjärta 10000000000000 gånger om och om igen :'( asså får se vad som händer ikvälll.... mår skit! ska möta sandra om en stund och snacka sen får vi se vad jag gör. menmen, vi hörs väll.. kanske :'(
ha det bäst. älskar alla mina vänner!
rhick hör av dig om du ser det här...

<3333333333333333333333333333333333333333333333
kärlek /martina

sunny day

hejhej :) hoppas allt är bra med er!
idag vaknade jag upp av solen som jag hoppas ska stanna kvar hela dan. har inga planer för idag men jag vet iaf att jag ska ut när det är så här bra väder :) kanske ska köpa nya lösnaglar, har fan blivit beroende! nu ska jag iaf gå ner och äta frukost med mamma sen ska jag duscha och sätta mig på baksidan. skriver sen :)

pöss


Dagens låt: DJ Drama feat. Akon, Snoop Dogg & T.I. - Daydreaming


Release me

hej.. fan vad mycket det är som har hänt idag, allt man kan tänka sig :/ pallar inte ta upp det men mycket jobbiga saker har hänt. fan känner mig helt tom, vet inte vad jag ska säga. ska lägga ner all tid på mina vänner nu som jag har gjort på sista tiden eller det gör jag alltid men ibland kommer nån kille ivägen men nu är det slut med det, ingen kille ska få förstöra mitt liv, mina vänner är mitt liv och vill aldrig förlora dom! peace and love.  det finns personer verkligen har betytt mycket för mig och som fortfarande betyder mycket som jag aldrig kommer radera från mitt hjärta, minnerna finns alltid kvar och jag är stolt över det jag har fått uppleva, inte allt, men det som har varit bra. den plats nån får i mitt hjärta, försvinner aldrig. aja, dom tiderna som va är över, det är bara att gå vidare hur ont det än gör.. shiet va svårt det är :/ vart tar man vägen? jag är ett frågetecken just nu. har inte fått såhär dåligt på länge och jag hoppas att det går över snart så att det inte går ut över lovet och fuckar allt. nej nu ska jag ha kul på lovet med mina vänner, chilla i solen, grilla, festa och göra massa annat roligt. älskar er alla mina vänner som står mig nära, massa kärlek till er! tack lisa för att du alltid finns där, svär jag ser upp den till, du är så jävla smart, du vet vad du pratar om. alltid när jag behöver dig finns du där och jag finns för dig också det vet du. släpper dig aldrig! tack för allt <3 love you! idag har jag varit i stan hela dagen, har träffat massa olika personer hit och dit, bland annat mickis och hennes kompis, sanna och rebecca, mm och så var jag med annika ett tag, fett länge sen asså! det va kul att träffa henne igen :) vi satt i stan och åt ben and jerry's, fett gott! träffa sanna ett tag när jag va påväg hem och satt och snacka med henne om alla min problem blablabla :p nu ska jag tröstäta toffifee och dricka juice, jag vet jag skulle börja banta idag men har inte ätit på hela dan så kommer dö annars. imorgon ska jag börja ;) puss!


jag, nyduschad:



bilder från stan idag:


:'(

I can't say more than that my heart is broken. i have'nt had this feeling for a long time and now it's back. I can't take it! I thought I had moved on, that everything was good, but it needed just one call and everything was destroyed .. I can't belive it, it came as a Chok. Right now i just depressed and sad, what should I do? Bad thing never disappear. when you think it is good then it comes back. When will it stop?

</3

tredje inlägget idag.. i'm confused

är med mickis nu hon kom för ett tag sen, hon har varit på aik matchen i solna idag. jag själv har bara varit hemma, duschat, ätit, städat lite, diskuterat med mamma o så, inget spec.. just nu är jag fett nere pga massa olika saker.. känner mig helt tom och förvirrad innombords och allt känns jobbigt. fick reda på en sak idag så gjorde mig fett ledsen, går inte in på detaljer men det känns inte kul iaf. har haft massa olika snack med olika personer idag och inget av dom va roliga om man säger så. allt tynger ner mig och behöver tid för mig själv ett tag, känslor kommer och går och det gör att jag känner mig vilsen, måste tänka på vad jag behöver och vad jag ska skit i. har bara lust o gråta nu, tårarna pressar sig fram, men ne.. jag kan inte ändå, tårarna har tagit slut :/ lovet har ju iförsig bara börjat men inget händer typ, har haft en helt okej helg, i fredags hade vi jätte kul iaf :) skulle gärna vilja åka på kryssningen på onsdag som alla andra ska men det är knas med pengar nu så det går inte. ska väll försöka göra nått ikväll när mickis åker.

bye



bantning på g

hej igen :) har nyss duschat, det var fett skönt! har suttit fett länge framför datan och gjort en egen kalender (almanacka), skitfin, varje månad är det en ny bild på antingen en favvo artist eller bebisar, hihi (a). gjorde den på vistasprint.se där man kan göra massa olika saker och sen skicka efter. mamma och jag har kommit överrens om att grovbanta, eller asså vi ska bara äta nyttigt, BARA! imorgon ska vi börja och jag har redan rensat ut kylskåpet och skafferiet och slängt alla fett och socker produkter :D känner mig fett duktig! på onsdag ska jag och mamma följa med hennes kille till gymmet och träna också så vi blir fina till sommaren. nu ska jag klä på mig, föna håret och fixa mig sen får vi se vad jag hittar på. ska äta middag också. hörs sen kanske eller imorgon, puss!


jag och mami:


Mah boy:

Dagens låt: Alesha Dixon - Breathe Slow


Relax

hellu. vaknade nyss, somnade fett snabbt igår för jag var skit trött.. skönt :) satte på lösnaglar igår och dom sitter fortfarande kvar, skitfint. fast man känner sig som ett mongo för man kan typ inte göra nånting hehe. ush känns som den här dagen kommer bli tråkig, kolla vädret liksom, blir på fett dåligt humör :/ aja.. har fått tillbaka hostan som jag hade i typ 1 år förut för inte så länge sen och det gör skit ont i bröstkorgen, fan jag pallar inte med den igen, får gå till läkaren påengång asså. nu ska jag vakna upp lite sen gå ner och göra kaffe och äta frukost sen duscha. hörde massa bra nya låtar på th voice igår som jag ska ladda hem hihi :D skriver sen snuttar. kram

såhär blev naglarna:



tråkig kväll..

ouf den här kvällen blev inte lyckad asså. kom precis hem från tyresö skulle med mickis och hennes tjejkompis på nån fest där och det var det värsta jag har varit med om.. bara svennar, dom lyssna typ på barbie musik och annat skit ush! och sen var det massa fjortisar där också så vi drog. mickis åka till solna och jag åkte hem. men innan kvällen börja hade vi fett mysigt hemma hos mig, jag och mickis chillade på baksidan med min mamma och hennes kille, satt och prata om allt tex att jag vill ha en hund, boxer eller mopps (a). sen åt vi mat. är så glad att mickis och min mamma kommer så bra överrens, dom har redan kommit nära varann :) haha mickis har typ flyttat hit, så söt hon hjälpte mig o städa idag, vi dammsög, bädda min säng och gjorde i ordning mina kläder. tack gumman <3 känns tomt nu när hon inte är här :/ nu ska jag fortsätta äta mina kalaspuffar, en banan och oboy sen ska jag sova. hörs imorgon snuttar! godnatt <3


söta missy chillar i solen:


Dagens låt: G Spot - Stanky Leg


welcome 2 the goodlife

alå :D <3
igår hade vi jättekul, först träffade vi kemal, ercan och onur vid liljeholmen och satt vid vattnet när det var solnedgång och drack lite, det va mys :) sen åkte vi vidare till flempan och var där en stund, chillade på en restaurang där vi bråkade med en tjej som jobbade där, ushushush, hon var så jävla kaxig och äcklig! sen träffa vi en jättesöt pitbullvalp som vi fick hålla i och gosa med, den var fett gullig när det naffsade och slickade på våra händer ville ba ta med den hem (a). efter det åkte vi till huddinge och sov kvar där hos en kompis, vi kollade på film en stund och sen somnade vi. på morgonen blev jag väckt av lilla mickis som kom och krama om mig, då gick vi upp på toan och fräshade upp oss lite sen kollade vi på barnprogram ett tag och sen gick vi till huddinge centrum och kollade runt sen tog vi bussen hem till mig. nu ska vi göra kaffe och mackor och sätta oss ute och äta frukost, fett skönt! asså det känns verkligen som sommar nu, det är fett varmt ute. i love it! har satt på mig shorts och en tshirt för det är så varmt. får se vad som händer ikväll, kanske fest eller chilla med nån :) holla!

puss <3







Haha Russy från Run's house, fett skön och söt!


LOOV!

äntligen lov och soligt är det ute också, sommar fan, hääärligt :D är fett glad! dagen gar varit bra, slutade halv 1 och då åkte jag och mickis hem till mig, vi gjorde kaffe och fick jordgubbar av mamma och satt ute på min baksida och solade, fett skööönt! nu är vi lediga i 10 dar, mycket kommer hända ;D får se vad jag hittar på för kul. ikväll ska jag och mickis träffa kemal och ercan från skolan och dricka, det var fett länge sen nu så det ska bli kul :) vi ska sitta vid vattnet när det är solnedgång, myyyyys! ska möta dom typ kl halv 7 och innan ska jag och mickis duscha, fixa oss och äta midddag så det är ganska bråttom.vi ska äta jättegod middag också, rotfrukter och potatis i ungen med nått kött, asså ouf det är fett gott jag lovar :D hoppas kvällen blir lyckad, men det tror jag. och hoppas ni har det bra också, gå ut och må braaa!

PUSS!


vill ha jobb nu!

sitter och kollar efter jobb förfullt! hittar typ ingenting, bara några som jag har skickat mitt cv till. hoppas jag får nått svar! är verkligen desperat efter jobb nu innan sommaren men det är fett svårt att hitta nått bra :/ har letat på alla möjliga sidor nu men det finns typ bara massa konstiga jobb som man inte vet nånting om, man ska ju helst ha kontakter, vänner eller nått som kan hjälpa till och fixa jobb men typ ingen jobbar ju för att det är så svårt o hitta.. vill helst jobba på cafe eller nått liknande. om nån har nått jobb att erbjuda så säg till! kanske nån som jobbar och kan försöka fixa åt mig eller nått tips bara. skulle va snällt :)

puss

Dagens låt: T.I. - No matter what


Dutty Wine

hellu :D
den här dagen har varit rätt chill, mickis sov ju hos mig och vi kom upp på morgonen fast lite för sent.. (a) men vi hann iaf. vi va trötta idag också så på lektionen la vi oss i soffan och mickis höll på med mig hår, jag dog, det var så jävla skönt så jag höll på att somna! under dagen var vi fett hungriga så vi gick och köpte kladdkaka som vi alltid gör och varsin youghurt och så satt vi ute i solen på ett staket, ååh det var fett mysigt :) sen arbetade vi lite med det där landet vi ska skriva om och så fick vi slutade tidigare för vi behövde inte ha matte den sista lektionen, zeidon är bäst finns inget mer o säga. så vi slutade vid 2 och då åkte jag och mickis till stan, ringen, och där köpte jag en parfym och en bikini som va svart och vit. efter åkte jag hem och mickis till en kompis. kanske ska träffa rhick sen vi får se och mickis kanske sover hos mig inatt igen :) men nu ska jag gå och duscha för det är så jävla varmt! skriver sen, puss på alla <3

parfymen jag köpte:

godnatt

jag sitter och väntar på att mickis ska komma, hon ska sova här :) hihi mitt hem är hennes hem! vi börjar halv 9 imorgon så vi måste sova direkt när hon kommer och hoppas jag får upp henne imorgon, fett jobbigt :p nu ikväll har jag bara duschar och fixat lite, färgade håret också men det blev inte så stor skillnad bara i hårbotten, där blev det ljusbrunt. får färga igen snart :) imorgon är det torsdag och bara 2 dar kvar till lovet då.. jippie! vi slutar 4 och det är fett segt och jobbigt :/ menmen.. idag i skolan skulle vi välja varsitt land som vi ska skriva om, typ om barnen och ungdommarna i det landet och då valde jag gambia. min dröm är ju att åka dit, så vackert där och vill veta mer om det landet så därför valde jag just det. now it's time to go, byebye homies :) <3 gottnatt också!


Dagens låt: Keri Hilson feat. Akon - Change Me


we rule the world

shulululu :D april april, haha har blivit lurad ett antal gånger idag. tex att en satt inne i fängelse och grejer.. haha knas!
idag har det varit en skön dag med mycket sol och värme. dagen blir alltid lyckad när solen är framme :) inatt sov mickis hos mig och vi hade lite svårt att komma upp imorse, iaf hon. jag fick väcka henne 4 gånger om typ men tillslut kom hon upp och då hade vi bara 30 min på oss att fixa oss. vi va på museum med klassen, etnografiskamuseet. vi kom dit typ 10 och då fick man går runt själv i typ 1 timme. det var kul faktist, mycket intressanta saker att kolla på om trafficing, droger, masajerna i afrika och massa saker som hade med deras tid och göra. det var lite läskigt för man gick som i en pyramid inne på museumet och det var utställningar och filmer överallt, typ uppstoppade djur och grejer. det fanns ett jättestort indiantält som jag, mickis, ossian, adam och kristoffer gick in i, det var fett mysigt där inne. när det hade gått typ en timme mötes alla där nere sen åkte alla till skolan men jag och mickis stanna i stan och åt glass och lite annat onyttigt och steekte i solen. när vi kom till skolan hade vi lite BF sen fick vi sluta och då åkte vi tillbaka till stan och kollade runt lite. köpte några jättefint saker :) nu är jag och mickis hos mig, hon har precis duschat så jag ska hoppa in nu sen ska jag färga håret, får se hur det blir då :p skriver sen puss på alla och tack gud för solen, låt en vara kvar föralltid! <3

Lite bilder från museumet från "afrika rummet". skit söta barn:





Jag och min söta mickis under dan:





Jag:



RSS 2.0