i <3 the sun

hellu kissekatter :D allt bra? igår efter jobbet åkte jag och qellie till huvudsta och grillade/drack med massa folk. det var skitkul faktiskt, vi satt vid en brasa, lyssna på musik och drack, sen spela vi lite fotboll och hade fett kul :D det var lyckat! tills.. vi alla skulle hem och jag och qellie missade precis sista tuben, så vi fick be hennes mamma komma och hämta oss där. dom skjutsade mig till min baby sen sov jag där. imorse gick vi upp tidigt för han skulle till nånting i södertälje så jag följde med honom dit sen träffade vi hans kompis där som va skit snäll. medans min baby gjorde de han nu skulle göra så gick vi o åt kebab. när han va klar så åkte vi hem igen, dom åkte till eriksdalsbadet och jag hem, jag hämtade badkläder sen åkte jag till hökisbadet där sanna, kane och jonatan va. vi badade sen låg vi bara och chillade i solen, fett skönt. min lediga dag på länge :) efter vi hade varit där ett tag gick vi till pizzerian där alla förutom jag åt. träffade pappa där också, han sa att han skulle komma hit en stund sen. ikväll ska jag nog bara ta det lugnt, hoppas att jag inte jobbar imorgon. ska kolla upp det snart :/ pallar verkligen inte! vill sola och bada! PUSS

bilder från igår:




här är bilderna från sannas födelsedag:






fullt upp!

srrrrry att jag inte har skrivit på ettt tag! har haft fullt upp, jobbat igår och idag och det va kaaaos, folk hela tiden, alla kmr från eriksdalsbadet osv.. knaaas! sen har jag varit med min baby och så :) nu är jag helt döööd! ska börja stressa igen nu, ska in i en dusch, fixa mig sen dra och grilla/kröka med massa kompisar :D ska bli skitkul, ska dit med qellie. jag hoppas alla har haft det bra i solen, är fett avis :p sannas och mammas födelsdag var iaf skit kul, helt lyckat! har massa bilder jag ska lägga in sen också :p dom måste ni se! ha det bäst <3 looooooooooove

happy b-day mami!

You know it doesn't make much sense
There ought to be a law against
Anyone who takes offense
At a day in your celebration
Cause we all know in our minds
That there ought to be a time
That we can set aside
To show just how much we love you
And I'm sure you would agree
It couldn't fit more perfectly
Than to have a world party on the day you came to be

Happy birthday to you
Happy birthday to you
Happy birthday

Idag fyller min älskade mamma år :D Grattttttttiiiiis! vi ska fira henne idag, hela familjen. alla har precis kommit med presentera o allt, min kommer va bäst ;) vi ska grilla lite senare och äta middag med jordgubbstårta som efterrätt! pappa kom nyss och gav mig 5000 kr till min resa som jag antagligen kommer åka på i juli. tack pappa! <3





roligaste kvällen igår!

heeeeeeeeeeej :D gud jag har så mkt att berätta vet inte vart jag ska börja... jag kan börja med o säga att igår fyllde min bästa vän sanna 18 år och blev en stooor tjej! grattis igen gumman <3 efter jag hade jobbat igår köpte jag några till saker till sanna som jag gav henne i present sen mötte jag sandra och isa och chillade med dom ett tag, sen åkte vi alla till farsta o mötte sanna för hon skulle köpa nått att ha på sig på kvällen. vi va huur stressade som helst, för allt fuckade sig och vi hade skit bråttom. men vi hann :p vi åkte hem och fixade oss och jag hade på mig min nya lila klänning. när vi va klara åkte vi till fridhemsplan och mötte massa andra som skulle med till rålis. när vi kom fram till rålis satte vi oss på ett lakan i gräset och satte på hög musik, drack och hade fett kul! sanna höll tal till alla sin älskade vänner och sen sjöng vi för henne och då börja massa andra där i rålis sjunga med. det var fett lyckat :p vi tog massa sköna bilder också som jag ska visa sen. när vi va fulla o glad vid 11 tiden drog vi vidare till nivå22 där vi tog en cider och va lite sociala med folk. vi var inte där så länge för vi skulle till viper room, men det var stängt så vi drog till mangobar ist.. och jag trodde aldrig jag skulle komma in där, men det gjorde jag och vi hade sååååå jävla kul :D först tog dom lite bilder där på oss sen gick vi och ääägde dansgolvet, asså det var så jävla bra musik och allting! skitskönt ställe :) träffade massa man kände där också, så det var kul! lyckat, lyckat! :D vi dansade heeela kvällen! sen försvann folk en efter en hem pga för mkt alkohol. jag och rebecca blev kvar tills dom stängde sen åkte becca till mälarhöjden och jag åkte med min bebis hem. det hände massa saker, men det behöver vi inte gå in på. det är iaf löst nu som tur är :) blev väckt imorse av min bebis gaaalna kompisar som börja spela hög musik och spela piano.. aja dom skulle bada så jag åkte hem för att fira min mami :D hoppas ni har haft lika kul som jag, roligaste kvällen på länge säger jag bara! underbart :D nu ska jag ut och sola och bada i våran lilla pool. ha en bra dag! <3 peace and love

lägger in några bilder nu sen lägger jag upp flera senare!




Rip Michael Jackson :'( <3

Jag antar att alla har hört om michaels död.. jag såg det imorse i tidningen påväg till jobbet och jag började gråta på tunnelbanan. fyfan va hemskt! jagf kan fortfarande inte förstår de :( han va och kommer alltid va bäst! och jag som skulle på hans sista uppträdande.. vi alla älskar dig michael och sörjer för att du är borta! hoppas du får det bra i himmlen.
LOOOOOOOOOVE YOOOOOOU! <3



"King of Pop"
har lämnat oss
 
Fans sörjer vid Michael Jacksons stjärna på Hollywood walk of fame efter dödsbudet.
Jermaine Jackson berättade om hur läkarna förgäves kämpade för att rädda brodern Michael.
 
 
 
Bildextra Michael Jacksons liv i bilder Se bilderna här.
Michael Jackson
Född: 29 augusti 1958 Gary, Indiana, USA

Fullt namn: Michael Joseph Jackson

Aktiva år: 1967-2009


Michael Jackson lämnade efter sig tre barn: Michael Joseph Jackson Junior, född 1997, Paris Michael Katherine Jackson, född 1998, och Prince Michael Jackson II, född 2002.

Michael var gift två gånger. Första äktenskapet med Lisa Marie Presley - den 18 maj 1994 till den 18 januari 1996, och det andra äktenskapet med Debbie Rowe - den 15 november 1996 till den 8 oktober 1999.


För att komma med i listningen här behöver du också ha presenterat din blogg på Bloggportalen Läs mer här!

Aftonbladet.se ansvarar inte för det som står i bloggarna.

Tillbaka Bli medlem i Aftonbladet Snack och börja bloggaDrabbades av hjärtstillestånd i sitt hem i Los Angeles
En av världens största popstjärnor, Michael Jackson, har avlidit efter en hjärtattack.

Han blev 50 år gammal.

- Jag är så ledsen och omtumlad av alla känslor, säger Michael Jacksons ex-fru Lisa Marie Presley, enligt AP.

Michael Jackson, 50, drabbades av hjärtstillestånd vid lunchtid på torsdagen.

SOS fick larmsamtalet från Jacksons hem i Holmby Hills i Los Angeles klockan 12.21 lokal tid (21.21 svensk tid).

- När ambulanspersonalen anlände såg de att hjärt-lungräddning redan utfördes av någon i hemmet. (Jackson) andades inte, säger en talesman för Los Angeles brandkår, till E Online.

Han fördes i ambulans under hjärt-lungräddning till UCLA Medical Center i Los Angeles.

"Heroiska insatser"
När Jackson kom fram till sjukhuset klockan 13.14 låg han i djup koma.

Michaels bror Jermaine Jackson säger att sjukvårdspersonalen gjort heroiska insatser för att rädda hans bror.

- Han personliga läkare, som var med honom (i hemmet), försökte återuppliva min bror, liksom ambulanspersonalen, sade Jermaine vid en presskonferens från sjukhuset några timmar efter att brodern avlidit.

- Ett team med väldigt rutinerade läkare, inklusive akutläkare och kardiologer, försökte återuppliva honom i över en timme - men de lyckades inte.

Jackson dödförklarades 14.26 lokal tid. Kroppen fördes sedan i helikopter till USC Medical Center för obduktion.

"Jag fick säga adjö"
Frank DiLeo, Jacksons manager och vän i över 30 år, fanns med Jackson på sjukhuset. Enligt vissa uppgifter var han även hemma hos honom när han kollapsade.

- Jag fick kyssa honom och säga adjö. Jag förlorade en väldigt kär vän. Någon som jag beundrade, någon som var den största talangen som jag någonsin har stött på eller jobbat med, säger DiLeo till Los Angeles Times.

Popstjärnan lämnar tre barn efter sig. Han har sonen Prince Michael, 12, och dottern Paris Katherine, 11, tillsammans med sjuksköterskan Deborah "Debbie" Rowe.

Jackson har även ytterligare en son, Prince Michael II, som kallas för "Blanket", född 2002. Vem som är modern till honom är okänt.

- Jag är så ledsen för hans barns skull, som jag vet var allting för honom och för hans familj, säger Michael Jacksons ex-fru Lisa Marie Presley, enligt AP.

Polisutredning
Los Angeles kriminalpolis har inlett en utredning om dödsfallet - även om de betonar att de inte funnit någonting som tyder på att något brott har begåtts. Polisen ska enligt Los Angeles Times hålla förhör med Jacksons släktingar, vänner och läkare för att fastställa vad hur han avled.

Enligt CNN, som pratat med Michaels bror Marlon Jackson, hade stjärnan klagat på att han kände sig sjuk kvällen innan.

- Jag pratade med Frank DiLeo, Michaels manager. Frank sa att Michael hade klagat på att han inte mådde bra. Han ringde honom för att säga att han inte mådde bra, säger Marlon Jackson till CNN.

- Michaels läkare kom för att besöka honom och Frank sa "Marlon, från i går kväll tills i morse så vet jag inte vad som hänt."

Sjukdomsrykten och skulder
Michael Jackson har sedan länge omgärdats av sjukdomsrykten.

Tidigare i år kom rapporter om att Jackson tänkte skjuta upp konserterna i London i sommar och höst på grund av sjukdom. Jackson hade 50 konserter inplanerade i Londons O2 Arena, den första den 13 juli.

Samtidigt hade stjärnan en privatekonomi som låg i ruiner.

Michael Jackson hade skulder på 500 miljoner dollar, motsvarande cirka 4 miljarder kronor, skrev Wall Street Journal den 13 juni i år. Värdet på stjärnans största tillgångar - bland annat rättigheterna till 251 Beatles-låtar och till hans egna låtar - översteg dock troligen skulderna, enligt tidningens källor.

De inplanerade konserterna i London skulle inbringa upp till 50 miljoner dollar, och om turnén utvidgades till Europa, Asien och Nordamerika skulle den ha kunnat inbringa totalt 400 miljoner dollar, cirka 3,2 miljarder kronor, uppgav källor för tidningen.

Enligt flera rapporter hade Michael Jackson också drabbats av hudcancer, något som dementerades.

Författaren Ian Helperin släppte förra året en biografi om popstjärnan där han påstod att han led av brist på Alpha-1 antitrypsin - en genetisk lungsjukdom som kan leda till döden.

Tidigare 2008 fotograferades han i en rullstol - oförmögen att gå själv.


R.IP <3

hey sexy wow!

hej igen! kom hem för ett tag sen från stan, har varit där hela dan med lloyd och köpte massa saker, presenter till min mamma och sanna och lite saker till mig. köpte en fett fin/sexig klänning som jag ska ha imorgon när vi går ut ;) jag är klar med mammas present men inte med sanna, så ska fixa det imorgon efter jobbet. slutar kl 2 imorgon, då ska jag möta sandra o va med henne en stund sen måste jag fixa mig sen fira sanna all night long! ouf jag är helt slut efter den här dagen :( och ryggvärk har jag också.. ska chilla ikväll bara, kanske träffa sanna en stund o sen typ kolla på film. hoppas ni andra har haft en bra dag, tror dom flesta är överlyckliga över vädret. tack guuud! :D PÖSS
Pappa ringde nyss och sa att min moppe är snodd :( fan.. har så mkt minnen med den. skulle sälja den nu också, då kan jag ba glömma dom pengarna..

i'm missing u

Lila klänning från Divided, 249 kr
Sjal från Divided, 30 kr



Fotograf: Lloyd

sommaren är här

godmorgon :) sommar, sommar, sommaaaaar! fan va skönt att den äntligen är här ;D hehe jag vaknade kl 10 av att sanna ringde och vet ni vad jag sa..? grattis! haha och hon fyller år imorgon, det var bara för jag hade drömmt om hennes födelsedag precis, och det va knaaaas :p vi får hoppas att den blir bättre imorgon, då blir det paaaartypaarty! har mkt o göra idag, ska ut o sola ett tag nu ska ska jag fixa mig och åka in till stan och fixa en present till sanna och till mamma som fyller år i helgen. och jag vet inte vad jag ska köpa... ge mig några tips! sen måste jag hitta nått att ha på mig imorgon, nån klänning eller nått. daaamn! i neeed help :p men jag skriver senare, så får vi se hur det gick. cyaa <3


Dagens låt: Nasri - From a Distance


första doppet!

hellu :) wazuup?
guuud vilken underbar dag! sov hos bebis inatt och träffade sanna i stan vid 2 tiden, då köpte vi lite mat och satte oss i kungsan och åt och solade. myys! efter ett tag så ringde kane och då mötte vi honom i slussen och fixa lite saker sen åkte jag och sanna hem för vi skulle bada. vi gick hem och hämtade badkläder o allt sen tog vi cyklen till hökis-badet. hehe mitt första dopp idag, fyfan va kallt det va :p fast egentligen inte, det var för att jag frös innan. ska bada på riktigt nån dag snart :) efter låg vi i solen och lyssnade vi på musik i nån timme sen åkte vi hem för vi va så hungriga, och tror ni inte att jag inte kommer in hemma, jag lämnade nyklarna hemma och mamma och hennes kille var ute på promenad så jag fick sitta o vänta en stund men sen när dom inte kom så gick jag till sanna en stund, sen ringde jag dom och då gick jag förbi pizzerian och köpte en sallad och nu sitter jag o äter den ;) tonfisksallad, skitgod! men nu ska jag fortsätta äta, sen ska jag ta en dusch. have a gooood night, love /Martina

P.S min comviq kompis är slut så kan inte svara på sms, ring om det är nått! ska tanka på imorgon.

bilder från igår:



Dagens låt: Suai - Oh Snap (Written by Claude Kelly) (2008)


sooooola

Jag har legat o solat nu ett tag, smörjde in mig med cocos olja och sprutade med vatten. då blir man brunare snabbt, ett smart tips ;)
nu ska jag till stan med vivvi och äta glass, ciaaao!



rålis

heej :D orkade inte skriva igår så gör det nu ist. jag och annelie mötter i stan igår som jag sa och drog vidaree till fridhemsplan och träffade några kompisar, rhick & hans vänner. dom satt i rålis och chillade så vi joinade dom. några av dom skulle bada som dom försökte tvinga i oss också, men näää.. ist satt vi bara o tog det lugnt, gick ner till vattnet och kände och det va fan varmt, asså ljummet. efter rålis så åkte vi hem till rhick och bakade hallonkaka och rhick fiaxde sig, sen åkte vi till huvudsta och grillade med några andra och rökte lite vattenpipi sen var vi tvugnar att gå så vi åkte hem och jag däckade direkt. nu ska jag ut o sola igen, vill bli lite brun! och hade varit skönt o bada idag, ska kolla om nån annan också vill :) jaja, ha en bra dag! pussäär





såhär såg kakan ut först..  sen efter 2 sek såg den ut såhär:

solsolsol

nu har jag varit ute nästan hela dan och solat, skööönt :D men man orkar ändå inte så länge. gick in lite då och då och kollade till datan och åt lite nudlar och så också. nu har jag precis ätit middag, spagetti och korv, jävla svenne mat :p vi pratade om att jag vill utomlands och att jag kolladee upp priser idag. det är fan dyrt asså, mellan 5- 8.000 kr. menmen, ska försöka komma iväg iaf, vill äta med sanna men hon kanske inte kan. vi får se hur det blir. nån som har nått förslag vart man kan åka? jag har tänkt typ alanya, kreta eller nått sånt.. vill ju till andra ställen som jamaica, gambia och usa, men det är lite för dyrt för mig just nu. ska spara tills nästa år :) skulle ju träffa tony idag, men han är fett seg! får hitta på nått annat. nu vet jag vad jag ska göra, träffa annelie :) vi ska in till stan! myyyys ciaaaao fuckers!


alanya & kreta:

irriterande

ååååååååh fett irri, jag gick o la mig i tid igår för att jag skulle upp tidigt idag eftersom jag börja 10, och nu var jag klar och skulle precis gå hemifrån när dom ringer från jobbet och säger att jag inte behövs för det fanns för många personal, så jag fick ledigt.. skönt, men ändå.. vill ju ha my mooneeey! men dom skulle ringa under veckan ist ;) jahapp, vad ska man göra idag då? sanna min sis, ska jag börja jobba idag. jag ska iaf ta en dusch snart, sen tänkte jag lägga mig ute och sola. det äär skit mkt sol :D sen kanske jag bror träffa min kompis tony som jag har inte har träffat på jätte länge. hoppas! sen går jag väll kanske över till pappa en stund och hälsar på, ska få låna pengar av han också. så jag kan köpa present till sanna och mami. åh jag vad jag längtar tills jag fyller 18! jaja, jag skriver mer sen, gå ut o sola nu, eller juste kl är bara 20 över 9.. yeeeayeeaa. kram

bra dag på jobbet

Alååååå! vad görs? :) jag kom nyss hem från jobbet, har jobbat sen kl 11 imorse. det gick faktiskt fett bra idag :D stolt! fick pröva på lite nya saker också som att pressa soppar och sånt, "skitkul", det var nog det äckligaste jag har gjort.. menmen :p har varit en chill dag på jobbet iaf, men önskade att jag fick va ute i solen ist :/ jag satte iaf ute en stund. vill bada också, fett skönt :p får göra det nån dag. är det nån som har gjort det än?? nu ska jag iaf duscha och tagga ner lite sen kanske jag träffar sanna, antagligen om jag får tag i henne. sanna ring/messa om det ser det här ;) PUSSIPUSS!



yeeaah

goodmorning! vaknade för en stund sen, ska till jobbet snart, ska ba sminka mig. åh jag kunde verkligen inte sova inatt :/ satt uppe ett tag med min mamma och hennes kille och spelade sommarkrysset, men tyvärr så vann vi inget. sen kollade jag på filmen "alfie". så jävla bra! först är den ba rolig men sen blir den sorglig, bra film. kolla på den killar så kanske ni lär er en läxa ;) jaja, har inte tid o skriva mer, skriver senare kanske när jag kommer hem. ha en bra dag, det är skitfint väder så passa på att gå ut :D kanske bada? PEEEEACE <3

Pleasure P - Boyfriend #2


everywere

alå! berätta nu, huuuuuuur var eran midsommar? :D
min dag började iaf med att jag åkte in till stan med emelie, sen åkte jag hem och åt middag med min familj, vi åt urskuren biff med potatisgratäng och sallad, hur gott som helst! sen åt vi lite jordgubbar o sånt :) sen var jag hemma ett och fixade mig och så sen mötte jag emelie i slussen för vi skulle till nån fest i tumba, men det blev inget med den så vi åkte till en annan fest i slussen där alla mina jobbarkompisar va :p skiftledare och allt! haha fan va kul det var :p där var vi ett tag och dansade, drack, snackade skit och tog roliga bilder som jag hoppas att jag får snart för dom togs med en sån där bra fotomodellkamera :D naajs! då lägger jag upp dom iaf dom blev bra. efter vi hade varit där ett tag så åkte vi vidare till en fest i kärrtorp, fast där var det as tråkigt så jag åkte vidare till en killkompis :) vi hade skit kul, pratade om hur kvällen hade varit och skrattade! åkte hem typ vid 3 och när jag kom hem åt jag köttbullar, potatis och rödbettssallad, så gott :) nu har jag precis duschat, ska fixa lite i rummet nu och så sen tänkte jag fråga om nån har lust att gå på bio :) skulle va mys, ska ju jobba imorgon så.. sanna var ju tyvärr inte hemma igår, hon var på landet där dom firade midsommar och att sanna fyller 18 år snart och hon fick massa fina presenter som hon har önskat, är så glad för hennes skull. pusspuss

M <3





Dagens låt: Dawn Richard (of Danity Kane) - Train Wreck


back

såå nu är jag tillbaks från stan, va där ett tag med emelie, hon skulle kolla på skor men inget va öppet så hon åt bara sen åkte jag när hennes kille kom. är så jävla seg idag asså :p men ska äta om typ en timme, vi ska grilla o så. ska bli gott! har inte bestämt än vad jag ska göra ikväll, jag och emelie ska dra på nån fest typ iaf. holla om det händer nått kul :) inte så många som är hemma idag liksom, menmen.. hoppas alla får en trevlig midsommar :D PUSSSSAR!





glad midsommar!

glad midsommar på er alla :D vi fick iaf tur med vädret! fast det ska ju börja regna sen och det är mkt moln. men tänkte iaf gå ut nu efter duschen och känna om det går att sola, skulle va najs. mamma och hennes kille gick precis till farsta gård för att kolla på midsommarstången osv, men jag pallade inte. får se vad jag ska göra, kanske åker in till stan eller nått, fast sen ska jag hem och äta middag med familjen, vi ska grilla och äta midsommar mat ;) myys! sen ikväll ska jag väll på nån fest eller nått, dom flesta är ju på sina land så jag venne.. nått ska jag iaf hitta på! vad ska ni göra?
puss och kram

miss you..



skicka vidare

Jag har precis kollat på en film som heter "skicka vidare" och det var en av dom sorligaste och finaste film jag nånsin sätt. jag grät i flera tillfällen och speciellt i slutet. gud va vacker den va :'( kan typ inte sluta gråta. ouf om alla skulle se den, då skulle många börja tänka till och inse hur viktigt det är att hjälpa andra i svåra situationer. jag ber er alla, kolla på den! jag lärde mig så mkt och även fast det bara är en film så kommer jag aldrig glömma den. för den va så jävla bra! jag tänker inte berätta nått för filmen är verkligen värd att se, så gör det. Skicka vidare..


Dagens låt: Birdman and Lil wayne - Dont die


tired

vad händish? ;)
själv har jag nyss kommit ut från en skön dusch. sov hos sanna inatt och fick gå upp vid halv 6 idag för jag började kl 7 på jobbet, fyfan va jobbigt det var.. jag körde frukostpass och det var min första gång så fatta typ nada. men det gick väll sisådär. fick gå hem tidigare iaf så det var skönt, då gick jag direkt till sanna och sen dess har vi ba chillat och garvat åt våra tråkiga själv som vanligt :p nu ska jag va ett tag hemma och fixa lite saker, sen ska jag och sannas träffas och ta en promenad om det slutar regna annars ska vi iaf träffas och säga hejdå för imorgon åker hon till landet för att fira midsommar :( i gonna miss yah girl <3 själv har jag ingen aning om vad jag ska göra, ska väll träffa lite kompisar och festa eller nått, annars stannar jag hemma med familjen och äter osv.. vad ska ni snuttar göra? :) kramis


shopping all day

shululu :D det har varit lite knasigt med bloggen under dan så nu blev det 2 inlägg efter varann, men det gör ju inget. vad har alla haft för sig idag då? det har ju varit så fint väder! jag och sanna gick upp tidigt idag och fixade oss sen drog vi till stan. först tyckte vi att vi hade en dålig dag, för inget gick som det skulle men sen blev det lite bättre. jag köpte iaf 2 par skor, några tröjor och örhängen. skitfint! och sannna köpte lite saker också ;) när vi hade shoppat ett tag blev vi hungriga så vi köpte varsin kyycklingsallad och satte oss på bryggan i gamla stan och åt. efter flera timmar i stan så åkte vi hem och jag kom typ nyss hem. har faktiskt vant mig med luggen nu, träffade sandra och angelica också och hon tyckte det var jätte fint och att jag såg äldre ut :D nu ska jag.. jag venne.. men ska chilla lite och måste sova tidigt idag för jag ska jobba tidigt imorgon, ush :/ får se om jag träffar sanna sen igen efter hon har hjälp sin mamma med en grej. my wifey!
love

Vita skor från din sko, 199 kr
Bruna gladiatorskor från zoe, 399 kr
Tröjor från gina tricot.



jag och sanna idag:




ny frisyr

heeej :D har inte orkar skriva på sista tiden, men nu kommer jag igen! igår var jag, sanna och kane i stan hela dan och kollade runt på kläder och sånt sen satt vi på trappan i hötorget och solade i några timmar. vid 7 åkte vi hem och då följde sanna med mig så färgade vi hennes hår sen tog vi ett bad, myyyspyyys! efter det så fick vi för oss att klippa lugg och det va sanna som klippte, det blev bra faktiskt. tack sanna <3 senare gick vi och la oss och jag drömmade sjukaste drömmen haha! peace



boring day..

heeejsan! hur mår alla idag då?
jag och sanna satt uppe ganska länge igår och snackade om allt sen gick vi och la oss och somna direkt. sanna jag hem för ett tag sen för hon skulle på synkontroll och jag har precis duschat i typ 1 timme :p så skönt! idag har jag ingen aning om vad jag ska göra, det verkar bli en fett tråkig dag, men jag vill inte ba sitta hemma.. aja vi får se senare :) nu ska jag iaf äta snart (tomatsoppa), ska ju börja mit nyttiga liv idag igen. åh har ni lyssnat på låten jag la in igår som dagens låt?! den är så sjuukt bra, har blivit helt beroende av den, även fast jag inte gillar reggaeton så mkt. om ni  inte har lyssnat, så gör det ;) nu ska jag gå och äta, byyyyebyyyye!

såhär uttråkad är jag:

fetto goes smaler

gokväll :D vad har ni alla gjort denna regniga kväll? jag och sanna tog cykelt till sköndals donken och köpte varsin big tasty meny, sanna sa att jag va tvungen att smaka den och ouf den va fett goood! sen åkte vi förbi en mack också och köpte lite chips och dipp (a) tjockisar i know.. vi åkte tillbaka till mig, helt anfådda och kollade på filmen "Det nya landet" och gamade. sen, ursäkta att jag säger det, men jag spydde upp allt. jag har ätit så mkt idag så jag mår illa. därför har jag beslutat mig för att banta igen. SKA INTE ÄTA NÅTT FETTIGT! det är slut med det nu, mår fett dåligt av det bara. ser ut som en liten bulle fan :p ska börja äta nyttigt igen och kanske nått extra ibland liksom. let do it! jag vet jag jobbar på donken men får äta 10 åppelpåsar ist för en meny. kööör bara! nu ska vi iaf gå och lägga oss snart. dom ringde nyss från mitt jobb och gav mig ledigt imorgon så vi ska typ till stan och kanske shoppa lite ;) hoppas det blir bättre väder, men det kan man ju inte tänka sig. goooodnatt sötisar <3


Dagens låt: Wisin & Yandel - Besos Mojados [DJ Mebbe]


jävla maskar!

asså ärligt jag får daaamp på alla äckliga maskar som ligger överallt :O jag grät t.o.m idag när jag gick till jobbet och sen hem för jag får panik, dom äcklar mig! och man gör allt för att inte trampa på dom.. ush ryser i hela kroppen! aja.. igår festade jag och sanna, först gick vi förbi en lokalfest i flempan en snabbis men vi gick vidare till några andra kompisar där som vi chillade med och sov vi kvar där. ojojoj vilken kväll, den va rolig men den hände endel, lite bråk hit och dit, och sen blev man så jävla blöt av regnet som har hållt sig kvar tills idag. regnperiod i sverige asså :p iaf, vi åkte hem tidigt imorse, vid 7, för jag skulle hem innan jag började jobba kl 11. när jag kom hem mådde jag bajsdålig och jag frös ihjäl, men jag fick bita ihop och gå och jobba. det var lugnt på morgonen så alla satt och chilla framför tvn, sen kom det massa folk och då fick vi gå ut och jobba i. det var en jobbig dag eftersom jag inte har mått bra, men jag har bara mig själv att skylla på. fick iaf gå hem tidigare, det var ju bra ;) nu ska jag typ sätta på en film och ta det lugnt sen kommer sanna. myys! sitter och myser med emily (bebisen) nu också, som faktiskt inte är en riktig bebis. gick ni på det? :$ haha peeeace out




emily

hellu :) igår va jag och sanna ute lite överallt och träffade kompisar. först va vi i slussen men där satt alla bara i hörnet bakom sina solglasögon med luva på så vi gick vidare och mötte några i medis ett tag, men sen skulle dom vidare så vi åkte hem och sov. imorse hoppade sanna upp ur sängen för hon kom på att hon skulle på dop kl 1 och kl var då halv 1, då gick jag också upp och åt lite frukost. har bara chillat sen dess. mamma och stefan kom nyss hem från farsta, dom har köpte massa mat och så (daimtårta till mig). sen har jag en nyhet, vi har fått tillökning i familjen, mammas dotter emily. så söööt :) tog lite bilder med henne nyss som jag ska lägga upp. lite senare kommer sanna hit och då ska vi fixa oss och dra på nån fest för imorgon ska jag jobba.. ush :p ska jobba ganska mkt nu framöver. har lagt in lite nya låtar på min blogg-ipod idag också, lyssna och njut ;) nu ska jag fortsätta kolla på lilla emily när hon sover så sött, ska äta snart också :) gooodie! ha en bra kväll allihop :D pöööööössar <3

lite bilder från igår:



bebisen emily:



Dagens låt: Ne-Yo - It's Over


haha

haha missy är en riktig livsnjutare :D kollar på henne, lång som en falukorv. älskar henne asså <3


män som hatar kvinnor

igår var jag hemma hela dagen och chillade, min pappa kom lite senare på dan då satt vi och fikade och kollade på gamla kort när föräldrarna va unga och jag och mina syskon små. älskar att kolla på dom korten :) finns hur många som helst. tog kort på några också med mobilen som jag ska lägga upp sen, när jag va bebis osv. jag pallade inte sitta hemma igår kväll så jag och en kompis från min förra skola xist, emelie, bestämde oss för att gå på bio. vi möttes vid 8 i tc och gick till sergel bion och beställde biljetter till filmen "män som hatar kvinnor". han som vi köpte av va skit skön, han ba satt och snacka med oss och skojade, så jag köpte ett kort för 5 kr som man kan gå för halv priset på bio 3 gånger, fett najs :D innan bion köpte vi lite snacks och sen gick vi in och satte oss i våran sköna soffa. filmen var 2 timmar och 30 min typ så tur för dom att den va bra. skitbra faktiskt, men hemsk som fan. men jag rekommenderar att se den :) det var värt pengarna! jag och emelie hade skit kul samtidigt som vi kollade på filmen och efter, vi garva som fan. så jävla rolig :p
 det va roligt att träffa henne för det va fett länge sen. efter bion åkte hon hem och jag åkte till en kompis i slussen och sov där sen åkte jag hem vid 2 och då mötte jag vivvi i gullmars och köpte sommarlovskortet. av en slump träffade vi sanna där och då följde hon med oss till farsta där vi åt och köpte lite najsiga saker. köpte en jätte söt sidoväska :) svart. ska visa sen. efter farsta åkte vi hem och sanna gick hem för att sova en stund, helt död efter natten.. hehe. jag har precis duschat och det va fett skönt. nu ska jag chilla ett tag sen ska jag och sanna hitta på nått senare. festa eller nått. nån som vet nått kul som händer ikväll? ;D puss & kram


Linne från Ginatricot, 99 kr
Väska från Ginatricot, 249 kr
Bikini från Ginatricot, 160 kr

barndomsbilder:
dom som är med på bilderna: jag, min mamma, alfons en hund vi hade när jag va liten, mina brorsor mathias, calle och wictor. R.I.P min älskade bror W. <3




bolibompa

hehe jag sitter här i mitt rum och kollar på barnprogram, det är så mysigt :) det är nått jag aldrig tröttnar på. har nyss ätit frukost också, kaffe och honungsmackor och så duschade jag för ett tag sen. skulle egentligen gått upp klockan 10 idag men det blev kl 1 ist (a) knas.. men har iaf inget planerat idag än så länge, så ska ba chilla. lite senare ska jag lägga in massa nya låtar på min ipod som en kompis skickade förut, tack david :D fett bra låtar! vi får se vad jag hittar på idag, nått vill jag göra iaf. vad ska ni göra? :) kraaaamar


pinky

alå wazuuup? då var jag hemma från barnsittningen! ouf man blir helt slut av små barn asså, först klagade jag mat åt dom, sen spelade vi fotboll, sen brottades vi i deras zakosäckar och dom lekte hajar och åt upp mig, haha sköna! sen när dom skulle sova läste jag en bok sen hittade inte pojken sin snutte så han vägrade och då kom mamma efter en stund och då gick båda upp. sen åkte jag hem i den här kylan och lyssnade på musike som vanligt. nu har jag fett tråkigt och vet ej vad jag ska göra ikväll. antingen så chillar jag hemma med familjen eller så går jag och chilla med nån/några :) we will se! vad ska ni andra göra ikväll? PÖSS!




barnvakt idag

shosan :)
fy vad jag är seg idag, vaknade vid 1 och då satte jag på tvn och kollade på mumin. jag älskar mumin :) sen gick jag ner och åt lite frukost och kom nyss ut från en skön dusch. idag ska jag vara barnvakt till kl 8 sen ska jag träffa sanna, vi får se vad vi hittar på. det är ju som sagt sommarlov ;D igår va sanna här och vi satt och prata flera timmar om allt, allt, allt och vi kom fram till massa kloka saker. tex att vi inte behöva några killar, utan att vi verkligen ska vänta tills vi hittar nån vi verkligen gillar. så har vi iförsig tänk hela tiden, men man ska alltid hålla på o falla för fel killar och så slutar det likadant. ne nu ska vi förbli bitches och dom som verkligen förtjänar oss ska få kriga! nu ska jag börja göra mig i ordning, klä på mig och allt. ha en bra dag allihop :)


Dagens låt: Khrys Lawson feat. T-Pain - I'm Missing You [DJ Mebbe]


strong

godmorgon! har precis ätit frukost :) mums! nu sitter jag bara och chillar, det behöver jag. har stressat så jävla mkt dom senaste dagarna, nu behöver jag vila. igår va jag och sanna i flempan ett tag och chillade med några homies. det va fett kallt men det va najs iaf, för dom är så jävla roliga. dom haka upp sig på ordet strong bara för att sanna ska sluta röka och då sa dom att hon skulle va det. haha fett sköna :p vi tog sista tåget hem halv 1 till medis och där åt vi, sen såg vi att sista tuben hade gått så vi fick vänta på bussen i typ 30 min och sen åka till gullmars och byta till farsta strands bussen. ouf va jobbigt det va! när vi kom hem somnade vi direkt :p sanna gick iväg imorse för att träffa en kompis och jag ska stanna hemma och chilla bara tror jag, eller så ska jag förbi nån bank och sätta in lite pengar på mitt konto. sanna kommer tillbaka till mig typ vid 5, 6 så vi får se vad vi hittar på då. ba softish tror jag :) puss & kram

haha fulaste bilden när vi sjöng på avslutningen:

Flicka mördad efter skolfest

Igår läste jag om en 16-årig flicka som blev mördad efter hennes skolfest och jag tyckte va så såå hemskt! Jag kände inte flickan men jag lider med er som gjorde. Jag förstår inte hur det går till, det är så många unga tjejer som dör nu.. Sorgligt asså :/ Jag läser iaf idag att en av dom som mörade flickan har åkt in i häktet och utredningen med den andra personen kommer forsätta idag. Hoppas dom åker in på livstid!



En 16-årig flicka hittades svårt skadad i en skogsdunge efter skolfesten.

Hon avled senare och polisen misstänkte genast att hon mördats.

Två 16-åringar, en pojke och en flicka, har båda anhållits för inblandning i mordet.

- Min klient har inget med det här att göra, säger pojkens advokat.

Det var klockan 00.40 i natt i Stureby, en söderförort till Stockholm, som två kompisar till den 16-åriga flickan hittade henne svårt skadad och livlös i en skogsdunge.

Då hade flickan varit borta en stund och vännerna letat efter henne. När de hittade flickan kallade de genast på vuxna som direkt ringde ambulans.

Yttre våld

Flickan, född 1993, fördes till sjukhus men hennes liv gick inte att rädda. Polisen misstänkte direkt att hon mördats. Flickan hade utsatts för yttre våld men inga sexuella övergrepp vad man ännu kunnat se. Hennes kropp kommer att undersökas av rättsläkare för att fastställa exakt vad det var hon dog av.

I närheten av skogsdungen, som ligger i ett skogsområde där ungdomar brukar samlas, hade flickans klasskompisar haft en skolfest och polisen förhörde under natten ett stort antal festdeltagare och vuxna.

Två 16-åringar anhållna

Snart växte en tänkbar motivbild fram och senare på natten anhölls en 16-årig pojke skäligen misstänkt för mord. I förmiddags anhölls även en 16-årig flicka misstänkt för anstiftan alternativt medhjälp till samma brott. Båda de anhållna umgås i samma kretsar som den mördade flickan.

- Vi kommer att hålla kortare förhör med de misstänkta under kvällen, säger Karin Sohlberg, presstalesman på polisen i Söderort.

- Det här är ett fall där vi måste gå väldigt varsamt fram, en oerhörd tragedi.

Förnekar brott

Ett mordvapen ska ännu inte ha hittats. Polisen tror att platsen där flickan hittades är samma plats där hon mördades.

Den 16-åriga pojken förnekar brott.

- Han har ingenting med det här att göra, säger hans advokat Lars-Erik Juth.

Både flickan och pojken ser ut att få tillbringa natten i arresten.


Dagens låt: Greg Parys ft.Young Kidd - After Sex


nu börjar mitt sommarlov

hehe nu börjar mitt sommarlov. har varit i skolan idag sen halv 9 till halv 4 och gjort klart saker jag hade kvar att göra i skolan och jag fick godkänt på allt, så nu har jag g i engelska. fett skönt! har egentligen 2 prov kvar i musiken, men dom pallar jag inte göra. efter skolan mötte jag sanna och kane, vi åkte in till stan och tog en fika på sandy's i tc. mysmys :) sen åkte vi hem och nu har jag precis duschat. underbart asså! jag och sanna ska hitta på nått ikväll, typ träffa några homies eller nått :) men nu måste jag jalla lite, för sanna väntar. är så jävla trött asså :p cyaa! <3


stress..

heeej alla. gud vad jag är trött :/ men inte så konstigt har jobbat hela dan från 11 till 7 och det var den stressigaste dagen på länge sa dom som har jobbat där några år. det va helt kaos, köerna va ändå ut :O ouf va jobbigt det var, men det gick bra ändå. efter lunchrasten var det ganska lugnt så då var det ba skönt, fick gå hem en timme tidigare också. träffade sanna en stund när jag va påväg hem och nu har jag precis börjat plugga och jag vill redan ge upp, men nej! jag måste göra klart några saker imorgon och på tisdag och sen får jag mitt sommarlov och då ska jag och sanna fira! :D har 3 saker kvar att göra i skolan, har gjort klart ett nu så har 2 saker kvar att göra nu. :( aja, måste bita ihop nu och fortsätta pluggish. ha en skön kväll :) <3

Dagens låt: Adelaida - Ks


hemsk dag.. nationaldagen!

fyfan vilken hemskt dag det här har varit.. jag har sovit 3 timmar i morse, helt bakis och inte ätit eller druckit på hela dan och sen har jag liksom jobbat från 11 till 4. ouf jag mår inte bra asså :/ känns som jag ska svimma.. igår kom sanna hem till mig på kvällen, vi fixade oss och drack lite sen drog vi ut ganska sent. haha shiet ni skulle ha sett på tuben påväg till stan. vi träffade några killar från min skola som vi snacka med och så var en skit full och skit kaxig så vi/han började bråka som fan av nån anledning och så slår han till sanna! ouf jag fatta ur och putta iväg honom. omg va respektlös han va. lugna gatan kom och allt, men dom gjorde ingenting. fett synd. aja det va bra kul, vi garva som fan :p vi hade lite o välja på, asså fester och så så vi åkte in mot stan och tänkte på vägen vart vi skulle. men det blev inte där vi hade tänkt. sanna mådde lite dåligt och så så vi gick hem till en killkompis i medis och chillade där. vi spelade nått kortspel när man har kort på pannan och så ska man gissa och hålla på, det va fan kul, men va inte med så länge. sen blev det lite knas och allt blev ba fucked up.. inte kul. men det är sånt som händer. åkte iaf hem vid 5 och va hemma 6 då gick jag och la mig direkt, sov i 3 timmar. fyfan :/ snart ska jag äta sen ska sanna komma förbi och hämta sina saker och så. måste egentligen plugga idag, vi får se hur det blir med det. pusshej

fint målade idag på jobbet:


lite bilder från igår:


Asså jag dör, söt han är! Han härmar dom i Stomp The Yard. Haha!


fixat bloggen

nu har jag fixat bloggen lite med bakgrund och bilder där uppe :p haha helt efter, men jag har inte pallat. men det blev helt okej, får va sådär tills jag hittar nått bättre :) vad tycks? hihi sitter och äter wook nu, fett gott :D sen ska jag duscha och börja fixa mig.

Live, love, laugh

Dagens låt: The Pack - Vans


richbitch

hehe räkna nyss alla mina sparade små pengar och la dom i pengarrör. det blev 600 kr :D fett bra ju, det är ändå ba små pengar liksom. sen har jag kvar 500 kr från studiebidraget och allt ska jag sätta in på mitt konto och spara till resan i sommar :D hääääärligt!


sommarlov

hihi idag hade vi skolavslutning, fett skönt. jag började halv 9 för vi i musiken skulle sjunga för hela skolan så vi var tvugna att komma före och träna. uppträdandet gick bra :p efter det delade rektorn ut lite priset till olika duktiga personer, en i våran klass fick pris för bra närvaro, christian min brur :D sen gick vi till klassrummet och åt glass och fick bedröm för att vara tidernas bästa och roligaste klass. gulligt :$ men det är vi faktikst, älskar min klass! när vi hade slutat dagen sa alla hejdå och åkte hem. fast vissa kommer tillbaka på måndag och tisdag för att göra klart saker, en av dom är jag (a). ikväll ska jag och sanna festa och hitta på nått kul med några homies, det blir fest antagligen. då ska vi fira att jag har sommarlov :D när jag kom hem idag så hade mamma köpte blommor och ett par söta örhängen till mig, fett söt! men nu ska jag vila lite för sov typ ba 2 timmar i natt sen ska jag duscha, äta och fixa mig till kvällen.
Ha ett bra sommar lov. PEEEEEEEAACE!

Jag & min älskade mattelärare zeidon:


Jag & min älskade klasskompisar:



Wannabe me :)

Asså ärligt nu har det gått över gränsen, jag får höra från folk hit och dit att en viss person kopierar min blogg till 100 % och det stör mig fett mycket! Idag såg jag det med egna ögon och det är nog det mest patetiska jag har sett. Okej om det är en låt, men nu har det gått till nästan alla låtar, videos, bilder, kläder och t.o.m hårklippning. Folk är fan inte dumma, man ser ju att du tar efter mig, eftersom det står tid och datum efter varje inlägg. Jag orkar inte slösa tid på det här, men när det går såhär långt så lackar jag, det är helt sjukt! Har du ingen egen fantasi och stil? Måste du gå in på min blogg för att se hur du ska se ut varje dag? Asså.. Jag säger bara, lägg ner för jag tror nog alla skrattar åt dig lika mycket som jag gör. Pinsamt säger jag bara!


DIG THIS din bitch!
Tröjan är köpt på Gina Tricot btw, om du vill köpa en likadan :)

Du får mig att känna mig som en kändis.

Dagens låt: Jay Sean ft. Lil Wayne - Down


jag är sjuk

godmorgon! jag har varit lite sjuk i några dar nu och idag pallade jag verkligen inte gå till skolan.. mår fett dåligt :/ plus att när klockan ringde så somnade jag om och drömde en sak. jag drömde att jag fick en liten bebis.. och allt var som jag har tänkt mig.. fan va läskigt det va :/ sen när jag vaknade så fattade jag inte att jag hade drömmt, det va helt sjukt.. nu ska jag iaf duscha, äta frukost och fixa mig sen ska jag träffa sanna och följa med henne till stan. ikväll måste jag plugga som fan :/ åååhh jag pallar inte! aja, jag skriver mer senare, kan inte tänka just nu. ha en bra dag :)


Naturhistoriska

hellu! idag har jag och sannat varit på naturhistoriska riksmuseet och kollat på 2 olika utställningar, den ena var om undervattendjur och den andra va om människans funktioner. där kunde man gör massa roliga grejer :p sen var vi och kollade på en film på cosmonova också som hette Fly me to the moon 3D, hehe den va skit gullig och det roliga va att det va 3D, så jävla häfitgt! nästa gång ska vi se en som heter sea monsters i 3D, fyfan kommer bajsa på mig :p iaf, efter vi hade varit där ett tag och tagit lite roliga bilder så åkte vi till stan och åt kebab sen köpte vi en kaffe på sandys och satt där ett tag sen åkte vi hem. sanna gick hem för en stund sen så nu ska jag duscha och så, kanske plugga lite, vi får se.. det var iaf en rolig dag :) imorgon är det skola igen, blääääääääääää! KRAMIS




ledig idag

först vill jag bara säga, grattis till alla som tar studenten idag :D fan vad jag är avis! ni får ha så kul idag! <3

godmorgon alla! shiet vad klockan är mkt, jag skulle gått upp kl 10 egentligen, menmen jag är ju ledig idag så. har nyss duschat, ska börja klä på mig och äta frukost och så snart. jag och sanna ska till naturhistoriska riksmuseet idag och sen kanske cosmonova också, det är så jävla häftigt :D så det ska bli kul! ikväll måste jag plugga igen, ush.. haha sanna kanske ska till vällingby och kolla på hennes älskling alexsander rybak som ska dit idag tydligen :p haha! så nu vet alla, han är sannas, så don't touch! ;) nu ska jag föna mitt hår, byebye! skriver senare :) puss


Dagens låt: Akon - Be With You


STOLT

fan va jag är stolt över mig själv nu, har suttit och pluggat oavbruttet i typ 3-4 timmar. äntligen är jag klar! iaf med den här grejen, det var ett hemprov om förskola och skola som ska va inlämnad imorgon. jag har verkligen krigat nu för att skriva bra saker och ouf vad jag kommer lacka om hon säger att det inte är bra :O imorgon är jag ledig så får se vad jag hittar på då, har endel kvar att plugga så måste iaf göra det.. jaja :p

in gods hands

- jag ser det regnar, jag ser det regnar, det var ju roligt, hurra! eller inte..

igår var jag med sanna min prinsessa, vi var hemma hos mig och hon sov här. haha fyfan va kul vi hade när vi skulle sova, vi var övertrötta så vi låg och garva åt allt och vi kom på massa sjuka saker. tex att vi skulle gå genom stan med stadium badshort och ryggsäck och att när alla fråga vart vi skulle, skulle vi säga: till gambia, in gods hands. haha kanske inte låter så kul, men det var det! haha sen var det massa annat som jag inte kommer på just nu. vaknade imorse av en hemsk mardröm :/ ush.. går inte på detaljer, men blev iaf slagen av en person som har slagit mig förut och så hände det massa hemska saker.. vill inte ens tänka på det. iaf, skolan gick bra, vi hade ingen första lektion så jag satt och kollade när 3:orna målade sina lakan till sitt flak :p skit fint! imorgon har dom utspring eller vad det heter så då är vi lediga. idag måste jag iaf plugga som fan och sen får vi se om jag träffar sanna eller nått :) i hope so. nu ska jag fortsätta kolla ut på pissvädret och få ångest. puss på er


Godnatt bön sen vi va små

Gud som haver barnen kär,
Se till mig som liten är,
Vart jag mig i världen vänder,
Står min lycka i Guds händer,
Lyckan kommer, Lyckan går,
Vart jag än i världen står.

Dagens låt: Bob Marley - Easy Skanking


hemlis

hej bloggish!
vilken underbar dag :) hähä! förutom att jag var i skolan idag och fick några dåliga nyheter så har dagen varit perfekt. efter skolan åkte jag med stephie in till stan sen kom lloyd efter ett tag och då åkte hon hem. jag och lloyd gick och satte oss i kungsan ett tag, åt glass och så sen gick vi vidare och kollade runt i affärer. lite senare kom sanna och kane till stan och då gick vi 4 till gamla stan och satte oss på bryggan, fan va skönt det va! där tog vi också massa sköna bilder som jag ska lägga upp sen. senare så blev vi alla trötta och hungriga så vi åkte hem och sanna följde med mig. vi har ätit och diskuterat om en liten hemlis ;) u will see! nu chillar vi bara och ikväll ska vi nog bara ta det lugnt. imorgon är det bajs skola igen.. menmen man får njuta av vädret och se fram emot sommarskolan ;) ha en bra kväll! pöss






RSS 2.0