good morning

skriver för typ första gången på morgonen, eller kl är ju typ 2 men jag vaknade för en stund sen. pratade i tellen ganska länge igår sen deckade jag och sov tills nu. känns som jag har kastat bort en hel dag och har ångest för att skolan börjar snart :( menmen.. igår chillade jag hemma typ hela dagen sen blev det tråkigt och jag vill göra nånting kul så jag messa lite folk och sen träffade jag karin och vi åkte till en "fest" i råcksta med tasty. när vi kom dit var det typ ingen där, men det fanns dricka och skön musik så vi satte oss och va sociala med dom som va där. sen kom fler och fler, tyå bara tjejer :p var inte så jättebra stämning men senare började folk dansa lite och så. men det va chill, även fast det bara va typ jag som dansa men jag hade kul iaf :p haha! hade inte ätit på hela dagen så vi åkte ganska tidigit till bromma donken och åt, den där fucking mcdonalds hade inte pommes frites :O helt sjuk! så vi beställde en bigmac, en cheeseburgare, hotwing, en milkeskahe, en munk och en chedar. det var 2 killar där som började snacka med oss, svennar!! ena tyckte tydligen jag va skit sexig när jag åt och ville ha mitt nr, men jag sa: tyvärr jag gillar inte svenskar. och då blev det värsta diskutionen om det.. knas alla va fett fulla men han fick iaf inte mitt nr :) sen åkte vi hem, tog ganska långt tid och jag hade ingen lust att åka hem, men det blev så iaf för alla va helt döda och trråkiga. när jag kom hem snacka jag i tellen ett tag sen sov jag djuuuupt! idag vet jag inte vad som händer, får se! ska väll iaf städa mitt stökiga rum och duscha osv men sen vill jag göra nått sista dagen innan lovet.. bajs på skolan! och en sak till, jag gjorde ett stort steg igår.. jag tog bort pea :( men glöm inte, jag kommer alltid va show!

kram

 

im back

sho! kom hem igår från kryssningen, ojojoj det va fett kul :D ska berätta.. först åkte jag och ramou till terminalen i värtahamnen för att hämta ut biljetterna och det gick bra, sen träffade vi massa kompisar där som också skulle på kryssningen så vi chillade med dom. efter nån timme ställde vi oss i kön till säkerhetskontrollen innan man fick gå in på båten och då var jag fett nevös tro mig :p alla sa att vakterna va fett hårda med leg, men som tur va så kollade dom bara biljetten och alla fick åka med :D asså vi var överlyckliga när vi kom in i båten, kan fan inte andas, trodde jag skulle svimma för jag hade varit så nervös innan. men när vi kom in och hade hittat våran hytt kunde jag andas ut, då var allt lugnt och våran hytt va fett mysigt, vi hade ju fönster för våran hytt va lite lyxigare ;) den va på högsta våningen också! vi packade upp så vi kände oss lite hemma sen gick vi ner till taxfree och köpte upp massa godis och dricka till hytten. efter gick vi och åt på cafet, vi åt första nån macka sen typ vi buffe som va köttbullar och mos, haha :p men det va gott ändå. sen gick vi tillbaka till hytten och fixade oss och började dricka lite, satte på musik och kom i stämning sen messa vi några och drog till deras hytt och festade söönder med david, sandro, marwin och massa andra sköna personer, det va fett chill, massa vänner, dricka, musik, allt va bra! överallt tog vi massa kort också, ska visa sen. när kl va typ 11, 12 började paartyt på 10:de våningen så vi gick upp dit och alla va där, det va kaos, alla dansa och hade fett kul :D jag och ramou ägde dansgolvet som jag sa, alla ville dansa med oss. haha! vi dansade och mådde fett bra, drack massa och chillade med alla kompisarna ute på deck. allt kändes så jävla härligt, man kände typ alla så det var som en stor hemmafest asså. vi festade heeela natten, vi kaosade runt och pratade med alla, skaffade nya vänner osv. tror vi somnade typ vid 7 på morgonen och vi sov bara 4 timmar. nästa dag gick vi uppoch gjorde oss iordning sen gick vi ner och kollade läget och den dan ville man bara gömma sig, haha alla hade typ skämmt ut sig på olika sätt så vi ville helst inte synas. men vi chillade med vladimir och osama på en bar, åt lite nacho chips och dom satt och rökte. när vi hade suttit där ett ganska långt tag bestämde vi oss för att gå och supa så vi gick till killarnas hytt och dom bjöd på dricka.
skönaste kommentarerna lysssna, jag och ramou: vi har fönster i våran hytt, det är fett najs. 
Vladimir: kan ni se ut?
hahahaha asså så dum fråga!
sen frågade Osama: vill du ha mer baileys?
Jag: har du mer?
hehe kanske inte låter så kul men just då var det feeeeeeeeett kul !
haha vi hade fett kul den dagen, typ roligare än dagen innan. vi tog massa kaosbilder, sprang runt och flippade sönder, va med alla vännerna, tog farväl av alla man hade träffat osv, det var fett kul. i slutet av resan packade vi alla våra saker och då sa man hejdå till alla och så va vi med ramous kusse ousman, han chillade med oss innan vi gick av sen när vi gick av gick alla åt olika hålll. det kände fett sorglig, ville inte gå därifrån :( det är verkligen minnen för livet ... glömmer det aldrig :) jag och ramou åkte till slussen och åt på donken sen åkte vi hem. somnade med kläder och allt så fort jag la mig i min säng och senare gick jag över till sanna och va med henne sen somnade vi lite senare och gick upp tidigt idag, är fortfarande bakis asså, knaaaaas! idag åker sanna kryssning med sin familj, kommer sakna dig! får se vad som händer idag, ska ifall duscha och fixa lite saker. byyye! PUSSPUSS

Bilder från kryssningen:







KRYSSNING IDAG! :D

hihi sitter och är fett pirrig för kryssningen, hoppas allt går bra! det ska bli så jävla kul, jag och ramou kommer äga dansgolvet :D gick upp kl 11 idag och började fixa allt till ikväll, min väska är fett stor och tung (a). ska möta ramou om nån timme och då ska vi åka till slussen och ta en buss därifrån till värtahamnen och där ska vi ta ut biljetterna sen hoppa på båten. åker kl 19:15 och kommer hem samma tid imorgon, sakna mig inte för mycket bara, hehe! asså åh det ska bli fett ruuligt, gå in i båten, checka läget, fixa i hytten så man känner sig hemma, sätta på musik och fixa sig för kvällen, träffa alla homies på båten och shaaaaaaaaaaaaaaka sönder :D ojojoj, ska ta massa bilder och visa sen!
idag fyller lilla bella år också, grattis gumman :) <3
menmen, nu måste jag chilla lite, ta det lugnt sådär, sen fixa sista sakerna till kryssningen ;)

ha det bäst! PUSS PÅ ALLA




fetisdagen

idag det är fetisdagen, men för mig det är fetisdagen varje dag :p sitter och chillar framför datan med min katt missy, sanna är tråkig och ligger och sover i min säng. kommer kutta henne! det här natten har varit lång.. är fortfarande påverkad! vi sov fett länge igår, typ till kl 2 sen gick vi upp och vid 4 mötte vi fanny i stan och så fick jag låna en grej av henne ;D hehe! efter det åkte vi hem till mig och lite senare började vi fixa oss för vi skulle till jakan ttill några kompisar och chilla med dom. och juste, världens bästa ante fyllde 20 år igår, grattis igen! :D anyway, vi va hos en kompis i jakan, dom bjöd på dricka, öl uuuuuuush, men ändå. det va kul, alla blev helt waste! vi låg och garva och åt allt, fyfan va kul. nån va riktigt full (inte jag asså)... vi blev kvar över natten och åkte hem tidigt imorse och tro mig det känns som vi aldrig kom fram, vi va först på vivo och köpte choklad och fråga vi efter vatten på grillen sen gick vi vidare hem mot mig och ojojoj på vägen hem till mig ni skulle ha sett det va som en film, en kille som bor där vi bor, katternaskatt, kom springande som en svart prins i en vit värld av snö, fett vackert det va! sen fick jag för mig att göra en ängel i snön så vi la oss ett tag och kolla upp i himlen sen såg jag rött. nu är vi hemma, och vi vill ha kebab nununununununuun! ska köpa det sen och svullla asså. imorgon är det kryssning som gäller med ramou, fyfan vad jag längtar! alla ska åka det kommer bli galet. kommer ta massa bilder också så kan jag visa :D alla andra kan ju ba försöka ha lika kul på land.. hähä!

aja, pusspuss

Lite bilder från sandras kalas:



-


fixfix

håller på att fixa mig nu tills jag ska på tjejmiddag hos sandra, det ska bli fett kul :) har köpt fett fina saker till min älskling! ska hem till pappa först och hämta lite pengar sen möter jag natta och så går vi tillsammans till sandra.
blir väll kvar där ett tag, äter, dricka lite och har kul med tjejerna sen får vi se vad som händer. hör av er om det händer nått kul. berättar sen hur det va hos sandra :) igår blev det en hemmakväll, hade inte lust att festa eller nått så jag chillade hemma bara, gick o la mig vid 12 tiden och somna typ påengång, har inte sovit så bra på fett länge! vaknade vid 2 idag, va fett stressad så hoppas in i en dusch direkt :p men nu ska jag fortsätta fixa mig. vi höööööörs! :D

puss & kram



LOOOV

fett skönt, idag var det sista dagen i skolan och nu är det lov :D det har varit en skön vecka, en lärare har varit sjuk så vi har inte haft så långa dagar. idag började vi halv 9 och slutade typ vid 10 då åt vi lunch, fett god mat, typ kött och så och sen skulle vi ha håltimme i typ 3 timmar sen musik i 3 timmar så då gick jag hem för jag pallade inte vänta. sa hejdå till mina kära skolkompisar och sen åkte jag till farsta och handlade lite presenter till min älskling sandra som fyller 18 imorgon :D hon ska ha tjejmiddag hemma hos henne imorgon så ska dit vid, 5, 6 tiden och hjälpa till lite innan sen ska vi äta tacos, dricka lite och ha kul med sandra! efter ska alla som är 18+ gå ut på krogen medans lilla jag får gå hem :p eller så hittar jag på nått annat skoj.. igår rinde roy till silja line för att boka 4 biljetter, men allt va slutsålt, jag fick panik så jag gick hem och ringde själv för jag vet hur luriga dom kan va så man måste fråga ut dom, så jag gick hem och ringde och då sa dom att det fanns 1 hytt kvar för 2 pers, 480 kr och då visste jag inte vem av alla som skulle med mig ist så jag fick lägga på.. tyvärr så kunde inte roy eller nån annan åka med så jag fråga ramou för jag visste att hon också ville åka och då sa hon att om det fanns nått ledigt så skulle jag boka den så jag ringde igen och då sa dom att det va fullbokat. lite senare såg jag på deras hemsida att det va en hytt ledig så jag ringde igen och det va samma person som jag hade snackat med innan och hon kom ihåg mig, haha :p då hade det blivit en hytt ledigt som kostade 480 kr så jag bokade den direkt, så nu åker jag och ramou kryssning den 25:e och det va bli coook kul :D hela båten är fullbokad och det kommer va fett många man känner där. ska feeesta hela natten ;D får se vad som händer resten av lovet, har inget speciellt planerat.

nu får alla ha bäästa lovet ;) holla!
love







Silja line, galaxy! See u there

Fo dat batiboy

fett skönt, idag börjar vi kl 1 och när man hade gjort klart ett prov så fick man gå hem. kom för tidigt och mötte roy och chillade med han ett tag och då snacka vi om att han ska på kryssning på lovet med massa kompisar och jag blev fett avis och ville följa med så jag frågade Fanny om jag fick låna hennes leg och det fick jag så jag ska följa med. längtar som fan. har hört att det är fett många som ska åka just den dan, får se vilka men träffar. hehe! åker den 25:e på onsdagen. satt kvar en timme och gjorde provet sen åkte jag och anni till medis och hämtade ansökningsblanketter som man söker plats till danscentret, tänkte börja dansa igen. dancehall/hiphop tillsammans med sanna eller någon annnan som också vill börja. vill verkligen göra något som jag älskar mest av allt och är bra på och utveckla det. efter det gick vi till donken och anni bjöd på en chesseburgare och sen drog vi till tcentralen och kollade runt i affärer, köpte en fett fin tröja från cubus och en söt plånbok på åhlens city. lite senare skulle anni träffa sin kille så jag åkte hem, på tuben lyssnade jag på musik som vanligt, la in massa nya låtar från helgen igår. klarar mig inte utan musik asså! har bara chillat hemma nu, ätit och så. kanske träffar sanna sen, får se. imorgon är det skola som vanligt, får se vad jag hittar på efter. just nu kängtar jag bara tills det blir lov, 3 dagar kvar! ska göra fett med sköna saker då, pallar inte sova bort hela lovet :p menmen, hare gött!

pusspuss

Köpt idag:


En silvrig kort tröja, från Cubus, 299 kr
En liten plånbok, från Åhlens city, 89 kr

Miss old times

Fan ser ut som ett emo nu, tårarna bara rinner. jag och sanna pratar minnen och känslor kommer upp.
det är så jävla jobbigt att folk bara ska förändras till nått dåligt hela tiden. varför kan inte bara allt vara som vanligt?
det finns folk i våra liv som verkligen betyder mest och har en jävligt stor plats i våra hjärtan, och vi har varit dumma och inte sägt till dom personerna hur mycket vi älskar dom och nu är det försent.
det finns 2 personer som har betytt mest, 2 kompisar till mig och sanna och dom förlorade vi pga av vissa misstag från allas håll. nu är det nya tider och saker och ting har förändrats. jag hoppas att dom tiderna vi hade kommer tllbaka, för det finns inget roligare än att vara med dom.
om ni bara visste hur speciella ni är... ojojoj. iaf, mycket kärlek till er och ni ska veta att eran plats kan ingen ta, vi saknar er hela tiden.

one love





Fucking snö

Ush sitter och kollar ut när det snöar, hatar snö asså :p menmen, va ett tag sen jag skrev nu. filmen vi såg i fredags, Friday the 13th va fett bra och läskig, ouf! det hände saker hela tiden och det va typ 90 pers i biosalen och alla skrek när det va läskigt, garva sönder när det va roligt och killarna vissla i porrscenerna, haha! ärligt, alla borde se den, den va både rolig, läskig, sexig och romantisk :p efter filmen var vi så jävla rädd och jag vågade nästan inte åka hem för att jag skulle gå hela vägen hem själv. men när jag kom hem var jag för trött för att bry mig och sanna kom till mig efter ett tag och då somna vi direkt. på morgonen, typ vid 2 haha, så gick vi till pizzerian och åt sen gick vi hem och chillade och på kvällen drack vi lite cider och fixade oss innan vi skulle iväg och träffa några homies. vi va framme vid 11 tiden och vi hade fett kul, vi drack, lyssnade på musik, dansade, skrattade och pratade. kvällen gick och mer och mer saker hände, både bra och dåliga. det var ju inte en direkt lyckad alla hjärtans dag om man säger så.. det slutsde med han vi låg och kollade på en fett rolig niggah film och jag dreglade såklart, haha! sen åt vi lite mackor och cocosbollar som sanna krossade sönder i handen och smetade på alla, baaaadman! vi sov kvar där, jag och sanna sov med varann och dom andra.. ah det vet jag inte :p men vi vaknade vid typ 2 och då åkte vi hem, fast först gick vi till vivo och köpte, cola, godis, chips och dipp och sen gick vi hem till mig, satte på en film och myste. jag hoppas att dom dåliga grejerna som hände i lördags löser sig snart, för vi hade fett kul med sköna personer som betyder mycket.
idag har jag bara varit i skolan, började halv 10 och slutade halv 1 för våran engelska lärare är sjuk och han ska typ va det hela veckan så imorgon börjar vi liksom 1 och slutar efter vi har gjort ett prov, cook najs! i veckan ska jag och sanna åka hem till lloyd och hälsa på han, hans familj och lilla söta bebisen :) längtar.

Peace and love





fredag den 13:e!!

hellu alla, kom nyss hem till anni, det är bara hennes syrra som är hemma så väntar på att anni och elias ska komma. vi ska ha en riktig chillkväll, äta, dricka lite och sen ska vi på bio kl 12 och se Friday the 13th, är fett rädd.. jag berättar sen hur den var ifall jag inte dör :p kanske har otur efter som man kan få det idag. men vi får hoppas på det bästa :) är fett hungrig nu iaf så dom där mupparna får skynda sig hem. hehe hade fett kul idag på musik med mickis, emma, stephie och  ninni. vi sjöng, dansade och spelade gitarr, vi va fett duktiga ;) svär vi var helt kaos, men det var roligt! och så gav jag min bror nikko en fin ros och så fick jag en kram. gulligull :) hoppas alla får en bra alla hjärtansdag imorgon och va snälla och ge varann kärlek och massa choklad. själv ska jag festa med sanna, får se vart vi hamnar. är fett nojig för ousman som ska flyga till tyskland idag, hoppas allt går bra :( håller tummarna! gonna miss yah!

glömde berätta om  min och pills hemlighet igår i skolan ;) vi gick med när anni, tilde och emma skulle köpa godis och dom lånade 100 kr av en lärare och dom låsades mobba mig så jag fick inget och då gick jag och pills därifrån och så sa jag: men jag har en hemlighet! och så drog jag upp godis som jag hade innanför tröjan. den va klockren ;D och sen i klassrummet så satt anni, tilde och emma och försöka suckta mig med deras godis och skrek saker och jag knäckte dom så hårt, jag ba: jag behöver iaf inte låna pengar av en lärare!! hahahahahahahha

skriver imorgon igen ;) puss på alla som är värd det! <3


tjoockis

haha ojojoj igår, alla skulle ha sett! jag mötte sanna och rebecca i slussen för vi skulle till donken och äta och eftersom sanna jobbar där så får hon gratis mat och shiet vad mycket vi fick, skämms att säga det: 2 bigmac, 2 cheeseburgare, 3 stora pommes, 4 chedar, 3 påsar chickenwings, 3 color, 1 stor milkshake och 2 pajer. hahah tro mig efter det kunde jag knappt gå. måste skärpa mig så jag inte blir en knubbis snart :p men det va najs! vi satt kvar där flera timmar och snackade med personalen och en städare fråga efter mitt nr ;) haha jag och rebecca satt och sa massa dumma kommentarer om alla som jobbar där, fett kul. vi kom fram till att shreek, åsnan och draken jobbar där. vi var kaos och skrattade fett högt och vi skämde ut oss för en ny kille som hade börjat jobba där som va fett fin. men det va ingen ide för han skulle gifta sig efter 2 månader.. haha! men efter vi hade drivit klart med alla gulliga figurer åkte vi hem. gick och la mig vid 12 tiden och kunde knappt sova som vanligt så kom inte upp i tid imorse, knass. men jag åkte till skolan och va där tills vi slutade. blev mobbad av annika, tilde och emma hela dan, så jävla taskiga :( men jag vet att dom älskar mig iaf. ne driver men chillade med min ängel ossian ist ;) hade prov i datakunskap och fick g i hela ämnet. WOHO! efter skolan åkte jag och anni till farsta och kollade kläder och nu sitter jag hemma och gör inte ett skit.

pussssss



Yamaan

Börjar med att berätta om vad som hände igår. vaknade på morgonen, messade anni, fixade mig sen åkte jag och mötte henne i slussen för vi skulle till Hellasgården på frilufsdag med klassen. När vi möttes va typ hela klassen där så vi åkte tillsammans dit. asså vi var verkligen inte taggade för det var så jävla kallt ute och vi skulle va ute i flera timmar. när vi va framme åkte vi lite i en isbacke, fett lääskigt! sen samlades vi och väntade typ 1 timme innan vi börja göra det vi skulle. först gick vi en promenad, 1 mil, genom skogen och det roliga va att det va is HELA vägen, överallt var det halt och alla klagade på att det va kallt och folk ramlade hit och dit. sen efter ett tag blev alla fett varma och började ta av sig sina jackor och sen åkte alla på isen och ramla, det var fett kul. dog av garv! xD Mikaela filmade en gång när jag ramlade, längtar tills jag får se den. och när jag skulle gå upp för en isig backe så tvärstannade jag och åkte ner igen och råkade ta med mig några på vägen, råka putte ner stephie så hon också ramla och sen tog jag i Qellies ben så hon flög med, men asså alla garva, det måste sett fett kul ut! men iaf, när vi hade gått klart våran mil så delade vi in oss i grupper för att vi skulle laga soppa med sån där kastrull man har i skogen, typ spritkök eller vad det heter. soppan va skit äcklig så vi lekte bara och gjode en egen soppa, och tro mig ni vill inte veta vad som fanns där i. hahahahah!
senare åkte vi hem och skiljdes åt i slussen. jag och anni åkte till medis och köpte lite goda saker, sallad, godis och så och satte oss inne i söderhallarna och åt. vi satt där i typ 1 och en halv timme, sen gick vi på toa sen åkte vi hem.
när jag kom hem var jag fett trött så jag chillade bara och sen kom sanna. vi kollade på lite roliga bilder på datan sen gick vi till pizzerian och åt kebab ;) sen sov jag.
idag har det inte hänt nått spec, mötte anni i morse och åkte till skolan. allt va som vanligt men jag och anni var ovanligt sockersugna och simon var ju så snäll och gav oss en godispåse. haha! ska chilla hemma nu, kanske vila en stund och sen vid halv 9 ska jag åka till sannas jobb och äta med henne.

Badman, cccya!


Bilder från Hellasgården:

 
 

godmorgon!

vaknade för ett tag sen, har legat och segat i sängen fett länge. behövde inte va på dom 2 första lektionerna idag för hade gjort en uppgift så man inte behövde det ;) pallar inte gå på den sista, det känns fett onödigt, så ska chilla hemma, äta frukost och sen duscha osv. senare kanske jag träffar anni i farsta, hoppas det iaf :) buuuuuuuuuuuusabuuuuuuuuuusa!
igår kväll va jag hemma hos sanna och chillade, åt massa mackor och satt vid datan och spana in roligt folk. gick hem vid 12 och va fett trött, gick o la mig i mammas nya säng med min katt Missy, men jag kunde inte sova för det var värsta stormen ute och jag blev fett rädd så jag gick o la mig i min egen säng där jag känner mig tryggast ;) missy kom efter..


Jag & min älskade missy. LOVE YOU! <3



-

Damn, aint it crazy when you're loveswept
You do anything for the one you love
Cause anytime you needed me, I'd be there
Its like you were my favorite drug
The only problem was that you were using me
In a different way than I using you


bakis..

ouf, nu mår man inte bra asså :/ kom hem kl 8 imorse, allt va knas.. har sovit hela dagen typ för det har bara snurrat i huvvet när jag har ställt mig upp. inte kul asså.. va med sanna och träffa några gamla kompisar igår långt åt helvete! blev liiiiiite för full och stanna kvar där till kl 7 typ sen tog jag bussen hem och då somnade jag och åkte för långt så fick gå ända från Stora sköndals väg eller vad det hette, ända hem och det tog typ 20 min. och när jag skulle ner för en helt isig backe så ramlade jag och åkte ner på rumpan hela vägen och blev helt blött. fyfan va hemskt det va! :@ när jag kom hem va jag helt död, åt en banan och drack vatten sen gick jag o la mig. vill inte ens tänka på hur jag mådde när jag vaknade. menmen slutpratat om det negativa :p haha sköönaste igår när jag va hemma hos sanna, hennes mamma satt och kollade på melodifestivalen och helt plöstligt skrek hon: VART ÄR HEMTELEFONEN? JAG SKA RINGA OCH RÖSTA PÅ ALKATRAS! hahahahah, dom heter ju alkasar, fyfan va vi dog av grav. sannas mamma är så söt :) aja, har precis duschat, ska klä på mig och måla naglarna med fransk manikyr snart, sen ska jag ba chilla och senare när sanna kmr hem från jobbet ska jag träffa henne ett tag och hämta mina saker som är hos henne. har sovmorgon imorgon, fett skönt ;)

PUSS

knas mannen

alåå! vaknade för ett tag sen, jag och sanna sov i min mamma nya dubbelsäng och den är så jävla skön, man kommer aldrig upp från den! ska snart gå ner och äta frukost sen duscha osv. igår va jag i skolan, sen åkte jag hem och lite senare kom sanna hem till mig. vi va fett rastlösa och ville göra nått så vi åkte till en fest i dalen hemma hos alex för han fyllde år. men den festen blev inte så lyckad, går inte in på detaljer, men vi hade ingen dricka heller så det blev tråkigt. men det va kul och träffa mina brorshor iaf :D efter "festen" åkte jag och sanna till 7eleven och köpte godis, sen åkte vi hem till mig, svullade lite godis och gick vi och la oss i mammas säng ;) vaknade upp ensam för sanna hade gått till jobbet då, men hon kmr tillbaka ikväll och då ska vi typ festa :D säg till om det händer nått kul!

P.S IGÅR SKULLE BOB MARLEY FYLLT 64 ÅR! GRATTIS <3 ONE LOVE!!!!!

 


-

[ ] Jag har varit förlovad
[ ] Jag är gift
[ ] Jag har varit på en blind date
[ ] Jag har blivit dumpad oftare än jag själv har varit den som dumpar
[X] Jag saknar någon just nu
[X] Jag är rädd för att bli övergiven
[X] Jag har varit otrogen i ett förhållande
[ ] Jag har skiljt mig
[ ] Jag har varit kär i någon som inte var kär i mig
[X] Jag har sagt att jag älskade någon och ljugit
[ ] Jag har sagt att jag inte älskade någon och ljugit
[X] Jag har sparat något från ett gammalt förhållande

SEXUALITET
[ ] Jag har varit förtjust i en person av samma kön
[ ] Jag har varit förtjust i en lärare
[X] Jag har blivit kysst i regnet
[X] Jag har kramat en till mig helt okänd person
[X] Jag har kysst en till mig helt okänd person

DÖDEN
[x] Jag är rädd för att dö
[X] Jag hatar begravningar
[ ] Jag har sett någon dö
[x] Någon nära till mig har försökt begå självmord
[ ] Någon nära till mig har begått självmord

RANDOM
[X] Jag kan sjunga så att andra kan lyssna på det
[ ] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang
[X] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor
[ ] Jag ser på nyheterna
[X] Jag dödar inte insekter ( äckliga jävla insekter )
[X] Jag svär ofta
[X] Jag sjunger i duschen ( vem gör inte det liksom? )
[ ] Jag är en morgonperson
[ ] Jag har betalat för en rington
[ ] Jag är petig med grammatik ( ibland )
[ ] Jag är en sportfanatiker
[X] Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar
[X] Jag är bra på att baka
[ ] Min favoritfärg är vit, ljusröd eller ljusblå
[ ] Jag skulle ha pyjamas på mig till skolan
[ ] Jag vet hur man skjuter
[x] Jag är kär i kärleken
[X] Jag skrattar åt mina egna skämt
[X] Jag äter snabbmat varje vecka
[ ] Jag är bra på matematik
[X] Jag tror på spöken
[X] Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet
[ ] Jag älskar mörk choklad
[ ] Jag spelar dataspel och/eller Playstation-spel
[X] Jag är bra på att minnas ansikten
[X] Jag är bra på att minnas namn
[ ] Jag har ingen aning vad jag vill göra med resten av mitt liv


den som är smart kan ju få lista ut några gåtor ;)

Rhick hade tråkigt så han skulle testa om jag och sanna va smarta så han gav oss några gåtor som vi skulle lösa :p

En stum man drömmer om sin blinda bror, att brodern dör i drömmen. Han vill sedan berätta drömmen för sin blinda bror.. hur gör han? han får inte använda någoting förutom sig själv.

vårat svar: DÖÖÖDA HONOM!

En man sätter sig i sin bil. Sätter igång den, sätter igång radion, stänger av radion och bilen och skjuter sig själv i huvudet. Varför?

vårat svar:
1. för att han är deprimerad
2. för han ville höra sin favvo låt innan han dog

dom svaren va fel så bättre lycka ni andra ;) men tycker iaf våra va bäst!

-
inatt sov sanna hos mig och vi skulle upp på morgonen och gå till skolan, men så blev det ju inte. ingen av oss hörde dom 3 klockorna som ringde, så vi va hemma :p gick upp vid 1 och åt frukost sen fixade vi oss och drog till min pappa och skrev ut mina cv:n, efter åkte vi till farsta och delade ut dom till olika mataffärer. sen åt vi på en salladsbar, det va jätte gott! efter åkte vi hem till mig och sanna prövade sina nya byxor ;) skit sexxigt! jag satte på lite sköna låtar och då börja vi shaka som vanligt. nu sitter vi här helt döda, hejdå!

juste en till kul grej, igår på donken:
martina: jag köpte lite nya saker igår.
sanna: köpte eller köpte?
martina: jag köpte!

erik & mackan dyker upp på donken:
martina: seru inte vilka det är? :O dom som har ett eget program på 3:an. haru inte sett det?
sanna: va? vilka? jag har inte 3:an..
martina: men vafan haru inte ens hört talas om dom? dom är fett roliga.
sanna: vad heter dom?
martina: TVÄTT, SMUTTS OCH RENT!!!
sanna: "as garvar"! va fan är dt?
martina: men programet heter ju typ så..

sanna och jag sitter och läser i min blogg, samma text, efter ett tag frågar jag:
martina: vart äru?
sanna: va? jag är ju här!
martina: i texten idiot??
hahahahahahahahahahahahahahahah

asså ingen fattar våran humor, vi har haft samma i 12 år och skrattar fortfarande åt våra dåliga skämt :p


studiedag idaag

idag har jag haft studiedag, fett skönt! vaknade vid 12, åkte från min bebis och mötte sanna i gullmars och åkte till slussen till donken och chillade där ett tag sen åkte vi hem till mig och jag fixade mig lite för skulle fira min storbror som fyller 26 år idag, graaattis brooor! :D hela familjen gick på restaurang och åt god mat sen satt vi kvar ganska länge och pratade minnen osv. vid halv 9 gick jag hem i kylan och nu väntar jag på att sanna ska komma hit.

igår hade jag fett tråkigt, var så jävla trött så jag vilade en stund på kvällen. sen pratade jag med min bebis i telefonen typ 1 timme och kom fram till att jag skulle åka dit. det va jätte kul, vi drack lite och pratade om allt, det kände jätte bra och vi hade roligt som alltid. hoppas allt löser sig nu :/ menmen.

imorgon äre skola igen, börjar kl halv 9. 3:orna ska typ visa sina projekt och jag i med i en film som ska visas i hela skolan, jätte kul :p fyyfan va pinsamt! sen efter skolan ska jag typ hitta på nått med sandra :)


Mathias, min broor på sin födelsedag! GRATTIS <3


puss

seg dag

ouuf vad jag är trött :/ kom hem för ett tag sen, har bara lust och gå i ide. var i skolan idag, allt gick bra, engelska provet var ganska svårt men jag hoppas jag får g iaf :) slutade 1 timme tidigare för man fick gå när man va klar. åkte till gullmars och bytte mitt kort till plus kort sen följde jag med annika till hagsätra efter skolan, sen åkte jag hem. kul dag va? ska till solna sen och chilla med david och några till vid kl halv 7. asså kmr somna påväg dit :p menmen, hare bra!

PÖSS



booring

igår vaknade jag vid 3, helt bakis. hade inget att göra så åkte med rode till slussen och åt på donken där sanna jobbar. sen va jag kvar där och väntade tills sanna slutade och då chillade hon, jag och kane ett lååångt tag, fyfan va segt dt va :p men efter typ 3 timmar kom kanes buss åkte jag och sanna hem till mig och tog dt lugnt, hon va helt slut så vi stannade hemma hela kvällen. gick väll o la oss ganska tidigt sen åkte hon o jobba imorse. jag åkte till farsta och shoppade lite. knas asså, efter jag hade varit i farsta skulle jag åka till gullmars för att köpa pluskort och då hade dom stängt så ´kom inte förbi spärrarna så fick åka runt halva jorden, för med buss till skanstull sen vänta på att nån kom så jag kunde planka i dom där jävla dörr-spärrarna, sen åka till hökis och sen vänta på bussen i typ en kvart. är helt död nu asså :/
åt lasange till middag och fruktsallad till efterrätt idag, gott :D ska snart hoppa in i en dusch sen fixa mina naglar med fransk manikyr. imorgon äre skola igen, börjar kl 9:30 och slutar 14:10. ska typ till solna efter skolan och träffa daaavid.

menmen, puss på er alla!

köpt idag:


Mörkgråa byxor, från H&M, 200 kr
T-shirt, från Ginatricot, 150 kr
Lila väska, från SIX, 99 kr
Fransk manikyr & ett läppglans, från H&M

RSS 2.0