:D

igår var det en fett skön dag, började halv 9 och då hade vi en föreläsning i typ 2 timmar. en kille berätta om droger, han hade sjävl tagit droger och han sa så jävla bra saker. cool människa asså :) sen hade vi rast och efter rasten hade vi föreläsning om sex, fast då vare en tjej som snackade och vi fick göra massa leker som heta stolen och säga vad vi tyckte om sex o så, det va intressant. lärde mig ltie nya saker faktiskt :p haha det finns iaf inget som heter mödomshinna!
menmen, efter temadagen hade vi musik i 3 timmar, det va skitkul, vi sjöng och spelade gitarr och trummor. när vi skulle gå hem vare några killar från #.an som frågade mig och ellie om vi ville va med i deras film som ska visas för hela skolann, vi ba: hmmmm.. ah okej då! kör bara, det är ju en rolig grej och killarna verkade sköna. jag säger inte för mkt, för dom som går i min skola ska se den som en överraskning. men jag kan ju säga att det va skitkul och vi va kvar en timme för vi fick göra om klippet 10000 gånger, asså det va kaos, alla ba garvade hela tiden :p det va fett kul! killarna va som piff och puff fan, skojade om varann på ett dåligt sätt fast det va kul osv. efter det va jag fett trött, men jag va ändå så jävla pigg och glad. åkte hem och åt lite o så, duschade och började fixa mig. sen ringde sanna och åkte hem från sitt jobb till mig. vi drack lite sen åkte vi till solna och va med några vänner. vi chillade där ett tag, drack lite, dansa lite o så. det va kul :) sen åkte vi hem till mig och åt som vanligt och sen slockna vi på en gång. haha vaknade för ett tag sen, helt bakis och ont i halsen. ska börja göra mig i ordning snart, ska typ följa med rode till donken i slussen där sanna jobbar och äta med han.

puss & kram



HEEEEEELT!

torsdag

idag började jag skolan kl halv 9, jag gick upp typ en kvart innan jag skulle gå och möta sandra. fyfan va trött jag va, gick utan smink och mitt hår såg förjävligt ut. usssh! vi började dagen med att kolla på film så dt va ju skönt iaf.
dagen gick väll bra, är fortfarande lite saker jag stör mig på men äsh, jag måste gå vidare nu. i dont care!!
efter skolan åkte jag och anni först till gullmars för jag skulle byta mitt kort till pluskort, men hade för lite pengar så ska köpa det på söndag för då har dom sänkt priset med 150 kr ;) sen åkte vi till farsta och kollade runt, köpte lite saker också. ska visa!
efter farsta mötte vi reber i skärmarbrink och chillade med han ett tag, har saknat han grovt!
sen åkte anni och träffade Elias och jag åkte hem. nu är jag ganska trött, ska äta nått snart och sen lägga mig och kolla på tv. börjar tidigt imorgon också och då ska vi ha tema dag hela dagen :s booring!

Här är sakerna jag köpte idag:
 

En lila halsduk (min favvo färg) från Cubus, 99 kr
Vita skor från H&M, 129 kr
Och en söt liten guldig sminkväska från lagerhouse.




haha kaosbild på mig och anni i skolan!

PUSS!

...

fett tråkig dag, pallar inte ens skriva om den..
var i skolan idag, började halv 10, mötte annika och angelica innan och gick med dom.
det var den värsta skoldagen i mitt liv, hittils. jag antar att det kmr bli värre :/ menmen, det är bara att bita ihop.
pallar inte sitta och skriva om dom personerna, så den som undrar kan ju fråga mig.
tkr bara det är så jävla omoget betende och respektlöst helt enkelt. du är baaajs! lycka till :)

efter skolan har jag bara tråkat hemma, fixade i mitt rum nyss o så. ska ner och äta nånting nu sen äre väll läggdags.

godnatt <3



jag är inte hel utan dig

igår började skolan igen, hade prov idag och det gick väll ganska bra. pallade inte va kvar sista lektionen för jag hade inga gympakläder så jag mötte sanna i slussen och chillade ett tag på donken med kane. sen gick vi på bio, kane bjöd :) vi såg

The Curious Case of Benjamin Button (2008). det var en av dom bästa filmer jag har sett, grät som en lite bebis. gud asså, alla måste se den, den är fett lärorik och sorglig som fan :/ den säger mkt! ville bara sitta kvar och se den en gång till. och så va ju snygga brad pitt med också, dööööör! ne men filmen va jättebra och jag rekommenderar den. efter en sorglig film kom alla känslor och minnen upp och så klart ska jag se "dig".. det kändes som en kniv i mitt hjärta, jag satt precis och tänkte på dig för filmen sa så mkt som fick mig att tänka på dig. menmen, måste va stark även fast det är hur svårt som helst. jag är inte hel utan dig.. min mobil dog också i mitten av dagen så har inte kunnat svara på mess och samtal, men nu ligger den på laddning så det är bara o smsa ;)

kom hem för ett tag sen, är fett trött och deprimerad.. skolan imorgon igen, ush..
ska väll försöka sova om ett tag, men det vet vi ju hur det går med det. har fortfarande grova sömnproblem..
den har dagen va inte så bra, såg mkt jag inte mådde bra av. men jag har lovat mig själv och andra att vara stark och skita i allt och alla som stör mig och bara vill förstöra.

byebye

 
 

trött

igår gick jag och sanna på chillfest nånstans i liljeholmen. det va chill faktiskt, vi drack, pratade, lyssnade på musik och körde lite roliga lekar :p vi åkte därifrån vid 2, halv 3 tiden hem till mig och somnade direkt när vi kom fram.
idag vaknade vi sent, jag åkte och träffade Mike och sanna sin syrra. när jag kom hem åt jag mat och nu chillar jag bara framför datan. kanske träffar sanna senare, får se! imorgon äre skola igen, fyyfan! början kl halv 10. efter skolan ska jag och anni hitta på något :)

puss & kram


chris brown!

började skolan i torsdags igen, fick veta att jag inte fick byta skola så jag gick tillbaka  till den gamla.
det har gått jättebra hittils. ska bara lägger ner tid på det jag behöver göra och bry mig om skolan.
i torsdag var vi i junibacken med klassen, det va skit roligt! först va i på nån teather för små barn och vi stog o dansade med, sen åkte vi tåget, jag åkte med ellie, adam och ossian. det va fett mysigt :) sen åkte jag och mötte sanna på historiska museet och sen åkte vi med fanny och solduschade. efter delade jag ut några cvn till olika fik.

-

Igår var det fredag, 23/1 ett datum jag och sandra har väntar på länge! dagen då vi skulle se våran älskade chris brown :D
jag slutade skolan 20 i 4 och då skyndade jag mig hem och fixade mig och sen kom sandra då åt vi lite och planerade allt. vi tog bussen till bandhagen och sen tunnelbanan till globen. shiet asså när vi gick mot hovet, det va fullt med folk, överallt! och alla skulle se chris! i 1 timme fick vi stå och frysa i kön, men tillslut kom vi in och då var det värsta festen där inne. när vi hade hittat rätt ingång och våra platser började festen. en dj spelade bäästa låtarna och alla stog på sina stolar och dansa och skrek. crossfire uppträdde också, dom va skit bra! sen blev det paus i typ 1 timme och när det ståg på skärmen att det va 1 min och typ 50 sekunder kvar räkna alla ner till chris brown kom ut på scenen. det va galet, alla skrek och grät. guuuuuuud han är så fin :') det var verkligen en upplevelse, han gjode bääästa uppträdandet. han sjöng alla sina låtar och dansade och gjode massa roliga saker. i ett tillfälle åkte han och 2 andra killar upp på nån platta och stog och dansade där, dom klädde av sig o allting :O fyfan va het han va! jag doooooooooooog! efter han hade sjungt en låt sa hej gooodbye och sen gick han, men alla fattade att han skulle komma tillbaka och sjunga forever, annars hade dt ju varit nått fel. och han kom tillbaka och sjöng forever. shiet va jag grät, alla grät! gud asså jag glömmer aldrig den kvällen, är så jävla k'är. CHRIS BROWN DU ÄR BÄÄÄÄST! <3 efter konserten köpte jag en chris brown t-shiet och jag tog på mig direkt. jag va helt döv, jag hörde ingenting när vi gick därifrån och min röst va så jävla hes. hade skrikit så jävla mkt. jag och sandra drog vidare och träfffade milko ett tag sen mötte vi mike, sanna och sami i slussen och chillade där ett tag, sen åkte alla hem och sanna sov hos mig. vi är vi ganska nyvakna och jag har nyss visat filmerna på chris brown för sanna. ååååh jag är så jävla lack över att jag inte är 18 år och kunde träffa honom på efterfesten igår :'(

Bilder från Junibacken:


Bilder från Chris brown:

 


chris brown in my heart forever <3 jag svär, bästa kvällen i mitt liv.


sjuk

igår mötte jag sanna vid kl 2 i sandsborg och då åkte vi till farsta och sanna shoppade lite kläder o så. efter åkte vi hem till mig och chillade ett tag och sen drog vi till sannas kompisar som också bor i hökis och va med dom ett tag, sen gick vi hem till mig och åt tonfisksallad, vi va feeett hungriga då! på kvällen låg vi länge och pratade minnen..

nu är vi fett sega, båda är sjuka för sanna har smittat mig så nu orkar vi typ inte göra nånting.
ska ringa min skola snart och prata vidare om skolbytet.

-
sitter och är fett deprimerad över allt :/ sanna har gått hem, hehe saknar henne redan, min bästa vän har jag inte träffat på ett tag så saknar henne grovt.. och skolbytet går bara seg, vet ingenting om vad som kmr hända. menmen, dt är bara o försöka tänka positivt och hålla sig till dt som är bra. pallar iaf inte med killar längre, den man verkligen vill ha kan man inte få. jag har krigat så jävla mkt och gett så mkt chanser, dt slutar ändå likadant hela tiden. jag pallaaar inte mer!
så pass på killar ;) nu äre vänner, familj och PAAAARTEYYY som gäller! :D

puss


slitna..

ja.. jag och sanna kom fram till att vi skulle festa igår, så vi åkte till en fest i Solna. Och man kan ju säga såhär, från och med igår har jag och sanna en pappa som heter Pedro guerra guerra, haha! ne men dt va kul där, skönt folk o så.
vi klunkade 1 vodka på mindre än en timme och efter dt minns jag inte så mkt. efter vårat toalettbesök tog vi slut på halva hugo boss parfymen och en hel tvålflaska, förlåt vad du nu heter du som bor där.. :$
efter en skön kväll med roliga & galna stunder fick sanna ett samtal då beslutade vi oss för att vingla iväg mot huddinge.
jag kmr bara ihåg att jag följde sannas skor som gick 10 meter framför mig och några antal människor som försökte lura med oss i bilar och buskar, men vodkan talade och våran attityd vann om man säger så.
efter den långa färden med bussar, tåg och promenader var vi i huddinge 05:00, fortfarande fulla som fan försökte vi hitta posten fast på smset skulle dt egentligen stå porten. av någon konstig anledning fastnade vi i en handikappshiss och fick en utskällning av en kärring som sa -"mina hundar vaktar ju"! tillslut hitta vi rätt port och rastaman kom ner o mötte oss. när vi kom in satt dom och spelade playstation, fotbollsspel och drack lite. jag fick för mig att spela och jag vet inte hur men jag trodde att jag ägde och jag gjorde måååååål, självmål. men jag va glad för dt iaf :p
sen slutar dt som dt alltid gör.

jag och sanna möttes kl 3 och fastnade på donken i typ 1 och en halv timme och vi kom fram till ett stort beslut, men mer säger jag inte ;) nu är vi fett slitna, godnatt!



back in the days

igår vaknade jag vid 12 och hade inte sovit på hela natten som vanligt. mötte sandra vid kl 3 och vi åkte till farsta och kollade runt lite där, sen åkte jag till sanna och va där ett tag och sen drog vi hem till mig för vi skulle träffa några gamla kompisar i huddinge. vi åkte typ kl 10 och tog upp lite minnen i bussen som vi alltid brukade åka med lite Baileys.
Vi chillade hemma hos sannas ex med några vänner och hade skit kul. vi drack lite och pratade minnen.
sen blev dt som dt brukade bli, like old times, haha! do meeeee

-

nu sitter jag här med sanna, hon ligger i sängen sjuk som ett svin o hostar och jag sitter och skriver i min lilla blogg.
vi har nyss ätit middag och nu ska vi chilla och planera kvällen. får se vad som händer, kanske chillar hos nån :)

pusss


äntligen helg

nu äre äntligen fredag.. fan va skönt!
ännu en sömnlös natt med massa tankar som stör. får börja ta sömntabletter asså.
ska till farsta snart med sandra, sen möta annika en snabbis och sen åka till sanna och chilla hos henne :) får se vad som händer ikväll. holla at me om dt händer nått kul :D

skiten blir bara värre & värre, jag pallar snart inte mer. jag måste va stark och jag är glad att jag har mina vänner som finns där för mig.
bästa vän, vad händer med dig? vrf undviker du mig? helt plötsligt var allt annolunda och du tänkte på ett annat sätt.
jag förstår inte.. det skulle ju vara vi föralltid, du skulle aldrig släppa taget om mig. förklara så att jag förstår.
jag älskar ju dig </3


   


hare bäst, pusss

:'(

jag vill bara säga tack till alla vänner som finns där för mig. ni betyder så jävla mkt, kan inte beskriva i ord.
utan er skulle jag inte orka mer, jag lovar. så tack! jag älskar er allihoppa <333333333
tack så mkt sandra min älskling, du finns alltid där för mig och jag finns alltid för dig. du är min syster föralltid.
jag älskar dig gumman <3

va med sanna igår, har saknat henne så grovt mkt. är glad att vi är kompisar igen! gumman jag älskar dig från hjärtat.


orkar inte mer..

asså ååååååh allt är bara skit! vet inte vad jag ska göra. allt blir bara fel hela tiden.
folk förändrars 24 och man vet inte vem man kan lita på. jag krigar & krigar vad får ingenting tillbaka. jag ger upp!
ingen lyssnar, förutom musiken. jag är så jävla trött på denna falska värld, kan inte sova, för många plågor..
jag kmr inte höra av mig till nån, förutom mina bästa vänner. då kmr jag se vilka som verkligen bryr sig.
jag är trött på att ge & ge och till en början få tillbaka men sen förändras allt och jag blir ensam kvar. jag förtjänar nån som verkligen vill lära känna mig och älskar mig för den jag är, för jag gör allt för den jag älskar.

-

im breakin down i just cant take it anymore

A heart is not to play with,

a heart is not a toy.

But if you want to break it, give it to a boy.


GratisMode.se

hej, gratis mode är en jättebra internetsida som alla kan bli medlem i och därefter samla poäng till olika belöningar, som tex trisslotter, biobiljetter och presentkort (på ex. H&M, Vero Moda). Det bästa är att det är 100 % gratis.
så bli medlem nu och börja samla poäng! Registrera dig nu på GratisMode.se!



alååå, kom hem för ett tag sen, nu sitter jag och läser cosmopolitan och har cook tråkigt! är på fett dåligt humör också.. bbbaajs! idag har jag varit i stan, först med annika och hennes 2 systrar och sen kom Jean då gick jag, jean och annika och fikade. sen mötte anni sin kulle och alla åkte hem till sig.
har fett med ångest för skolan, jag hoppas vi kmr in.. känns fel o va hemma när alla andra är i skolan liksom.
får hoppas att dt blir en bättre dag imorgon, för den har dagen sööög :/

byye


ny vecka, med nya problem

alåå alla! pallade inte sitta hemma igår så gick hem till pappa, min brorsa va där också. vi kollade på film och åt godis och chips, hihi tjockisar! sen sov jag över där och blev väckt fett tidigt av att dom började styrketräna o grejer till högmusik. då gick jag upp och åt frukost sen chillade jag ett tag sen gick jag hem och fixade mig tils jag skulle möta anni och åka till skolan på möte. mötet gick helt okej, får se vad som händer med skolbytet. när vi va i skolan gick jag förbi dig, ****** .. dt va fett jobbigt att se dig :/ nu är dt över, vi kmr aldrig ses mer om jag slutar i skolan. jag kmr saknar dig grovt! efter åkte jag och anni till stan o fikade lite o så :) myys!
just nu sitter jag bara o tråkar med fet huvudvärk... :/

såg filmen babylon igår med pappa och brorsan, fattade ingenting men huvudrollen va så jääävla het! kolla:


-

Never make anyone your everything because when they are gone you've got nothing! </3


trååk

jag har fett tråkigt, dt finns ingenting att göra en söndag :/ skulle träffa sanna men dt blev inte så nu sitter jag här framför datan. har nyss ätit middag, bläää! imorgon börjar skolan igen men pallar inte gå, ska bara på mötet kl 2.
igår va jag hemma hps Lloyd och chillade med han, kollade på film och tog hand om bebisen :) så söööt! och bäst av allt, vi åt chapati, bääästa! åkte hem vid 3 tiden och då va jag groovt trött, somnade nästan direkt när jag kom hem och vaknde typ vid 2 idag. blir nog bara hemma ikväll om jag inte träffar nån kompis.

sitter och kolla på världens minsta man på tv, kanal 4. gud va söt han är! han va 15 cm lång när han föddes och är 64 cm lång nu. kolla!



här är receptet på chapati:


Ingredienser 8 kakor:

  • 1 dl grahamsmjöl
  • 3 dl vetemjöl
  • ca 1 1/2 dl vatten
  • lite extra vetemjöl till utbakningen

  • Så här gör du:
    1. Mät upp mjölet i en bunke - tryck inte ihop det i måttet, då blir det för mycket mjöl. Rör i lite vatten i taget, först med en gaffel, sedan med händerna. Knåda den klibbiga degen i bunken och låt den sedan vila en halvtimme insvept i plastfolie.
    2. Värm en stekpanna på högsta värme tills den är het. Sänk till låg värme när det är dags att grädda.
    3. Dela degen i 8 bitar, som trillas till bollar. Kavla varje boll till en stekpannestor kaka. Det underlättar att använda rejält med mjöl både under och på kakan, borsta bort det före gräddning.
    4. Grädda i väl värmd stekpanna på svag värme, cirka 1 minut på varje sida. Svep genast i handduk, så håller den sig mjuk och varm, en liten stund. Servera snarast. 


    alåå

    skrev inget igår, hade annat för mig hela dan.. först vaknade jag och annika och åkte till hennes tandläkare sen tog vi med oss annikas lillasyster angelika till våran skola för vi skulle på möte och dt gick väll sådär.. sen åkte jag hem och annika åkte hem till sig och så fixade vi oss till kvällen ;) sen åkte vi till sollentuna för o träffa Jean och gå på fest men dt blev inget där så vi åkte på¨en fest i Östberga. dt va fett kul där, träffade lite gamla kompisar o sådär.. senare vid typ 2 tiden gick vi o mötte annikas pojkvän, elias och åkte till farsta strand :) sen åkte alla hem, skitfulla!

    -

    men nu har jag precis gått upp, är skitbakis :p ska gå ner o äta nått snart är så jävla hungrig!
    sen får vi se vad som händer under dan, är trött så venne om jag pallar gå ut.
    nu äre 2 dagar kvar tills skolan börjar, har fett mkt ångest :/ aja.. längtar tills vi får byta, om vi får dt..

    puss & kram


     

    chill

    hehe vakna av att annis familj kom och in och sjöng för henne och gav henne presenter.
    har inte sovit på hela den här natten heller, så jävla jobbigt :/ låg o garva för mig själv över inlägget annika skicka till KP, hahahahah skönaste!
    idag har jag varit hemma hos anni hela dan och firat henne med henne familj och släkt, ätit god mat och tårta osv :)
    nu är vi hur trötta som helst och ska snart lägga oss och kolla på nån film.
    grattis igen till min anni :) <3
    lääängtar till imorgon, då äreee party som gäller! tequila raace ;D
    ska på möte i skolan också och prata om att byta skola. :/

    hare bäääst!

     

    grattis anni :D <3

    sitter här med anni hemma hos henne och kollar på filmer som vi har gjort för lääänge sen :p fett kuliga!
    gick upp vid halv 12 idag och fick stressa till stan för att möta anni, vi köpte lite cookies och kinderägg och gick till vårat favvocafé och tog en latte :) sen gick vi på bio i sergel och kollade på Austalia, vi grät som fan. den va så jävla bra och sorglig dessutom. alla måste se den!
    efter åkte vi hem till anni och åt lite alltmöjligt, haha! sen har vi ba chillat, gjort lite barnkorsord och dt gick "jättebra"! :D
    men nu ska jag va social med anni för hon fyller nämligen år idag :D grattis till min bästa vän!
    hon ska få en ridlektion av mig i present, asså på hästar!

    puss





    fryyser

    sitter här & fryyser som fan! har nyss ätit stekt potatis och grekisksallad :)
    va i farsta idag med sandra och pappa och fick en vinterjacka och en sjal, sen har jag ba chillat hemma ett tag.
    saknar O och anni grovt. men ska träffa anni imorgon, får se vad vi hittar på. fika, bio eller nått annat myys! lääängtar
    igår va jag och sandra hos lloyd i rågsved o hälsade på hans bebis som han är morbror åt, åååh så söt hon är!
    tog massa kort med henne också. sen åkte vi till stan och åt på donken och träffade lite konstigt folk som vi drev med.
    men dt va roligt, haha! sen drog jag och sov hos en kompis.
    ikväll blire ba hemmachill, duscha och fixa lite hemma.


    :)

    hehe skulle vaknat kl 9 för att inte kasta bort dagen men jag gick upp typ halv 1 :p
    nu sitter jag framför datan och har precis fixat mig lite, ska till farsta med min sötnos sandra om ett tag.
    har bara chillat hemma hela dan, får se vad jag hittar på ikväll, bio eller fest? ;D
    ska börja lägga in lite skööna videos från youtube snart så alla kan få lite tips om månadernas låtar osv..

    -

    chillar hemma med sandra och dricker lite :D JAG ÄLSKAR HENNE!
    ska dra till donken senare och gama lite fyllekäk, fan va gott.
    vi hörs imorgon, puss!   jag  älskar dig martina mest av allt, du och jag förevigt.. turkiet resan som vi gjorde i sommras ska bli i sommar igen! fyfan vad underbart! <3<3 du och jag mot allt /sandra

    MIN SANDRA ÄR BÄÄÄST, ÄLSKAR DIG SYSTER! <3333333333333

    Ett tips: läppstiftet Isadora Satin pink 77 är bäääst! alla borde köpa det, så himla fin rosa.
     

    hungrig!

    Nu sitter jag här framför datan o tråååkar & är fett hungrig, har inte ätit på 2 dar :( ska äta nått nu!
    Filmen Allt flyter som vi såg igår va fett rolig, alla borde se den :)
    Har chillat hos min bebis hela dagen, så jävla myysigt.
    Får se vad som händer ikväll, chilla hemma eller träffa några kompisar kanske.

    puss /MiniMartina


    mysdag

    Heej alla!
    vakna kl 3 idag, kunde inte sova på hela natten :/
    har varit i farsta med mina älsklingar sandra och angelica och köpt en dagbok, haha! tänkte börja skriva, kul o läsa när man är äldre liksom.
    efter farsta träffade jag ***** .. fyfan! dt är över nu, ska försöka att gå vidare.
    ikväll blire bio med vivvi, vi ska se allt flyter, skriver imorgon om den är bra och om den är värd att se :D
    får se vad som händer efter bion, kanske träffa några homies och chillar.
    PUSSPUSS!



    alåå alla glada!

    så.. då har man skaffat blogg då :p
    vaknade typ kl 10 idag och åkte till farsta med familjen & fikade och så, dt va myyys.
    sitter ba hemma nu och chillar, är fett suger på att gå på bio!
    NYÅR VA BÄST! en oförglömlig kväll asså :D
    saknar min anni :( <3

    HARE BRAAA!


    RSS 2.0