Bjud på dig själv!

Det är sjukt hur mycket ett trevligt beteende påverkar oss männsikor, hur glad man blir av ett leende, en snäll kommentar eller ett hej. Det betyder såå mycket, mer än vad man tror! Ibland möter man så gulliga människor som man inte ens känner och det kan göra ens dag. Jag tycker vi alla borde vara så och det kan man bara bli om man börjar med sig själv. Visst alla har sina jobbiga dar då man helst vill fly från omgivningen, men man får så mycket tillbaka av att vara trevlig själv, bjud på ett leende eller ett hej, säg om du tycker någon har fått fint på sig eller vad som helst, låt någon gå före i kön. Va inte blyga, ni gör människor glada!
Eller vad tycker ni?


Kommentarer
Postat av: Anonym

sååååå sant <3

2011-02-23 @ 21:10:04
URL: http://lisaagustavssons.blogg.se/
Postat av: Idha

Ja men visst är hon de =) vi mår fint, Norea lite öm efter alla sprutor men endå bra. Hur är de själv? Ja du vi fixar för fullt i lägenheten, de tar ju ett tag innan man känner sig riktigt hemma och nöjd. Själv då? =) Kram, take care!

2011-02-23 @ 22:56:21
URL: http://nattstaden.se/idhaaa
Postat av: B - En till sån där mamma nörd, fast lite tuffare

Tack. Sett att du jobbar/utbildar dig till det. Sett dig på lite andra mamma bloggar också. Den här babyboomen kommer nog göra bra för alla som jobbar extra som barnvakt :)



Ah, där ser man. Där bor vi med :)

2011-02-24 @ 01:00:20
URL: http://missymissmoi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0